Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Bent woonachtig in de Vlaamse provincie West-Vlaanderen en zoekt u naar nieuwe meubelen om uw woning mee in te richten? Houdt u net als wij Hollanders er niet van om te veel te betalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van de allermooiste houten meubelen, zonder dat u daar veel geld aan kwijt bent. Alles weten over de relatief goedkope meubelen die wij naar West-Vlaanderen brengen? Lees dan vooral even verder!

WOODFARM; UW SPECIALIST IN GOEDKOPE HOUTEN MEUBELS

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Deze plaats ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en op net iets meer dan een half uur rijden van de Vlaamse grens. Het werkgebied van Woodfarm bevat grote delen van Nederland, maar ook zeker van België. Zeer regelmatig, en steeds vaker overigens, mogen wij onze prachtige meubelen naar België transporten. De meubelen die Woodfarm heeft zijn doorgaans gemaakt van hout. Ons assortiment bevat prachtige tafels (van allerlei houtsoorten), dressoirs, kasten, tv-meubels en nog veel meer ander meubilair.

HOUTEN MEUBELS VAN TOPKWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Het hout dat Woodfarm gebruikt voor haar tafels en andere meubelen is allemaal met zorg geselecteerd, gedroogd, bewerkt en verzorgd in Nederland. Het hout komt overigens ook allemaal uit Nederland. Sommige onderdelen zijn al jaren oud en door ons een nieuw leven gegeven. Ander hout is helemaal nieuw en klaar om te schitteren in uw huis, kantoor, horecazaak of andere plek waar u graag een prachtig houten meubel wilt hebben.

ASSORTIMENT VAN WOODFARM: GOEDKOPE MEUBELEN IN PRACHTIGE STAAT

Onze meubelen zijn van hout, in meerdere stijlen, uniek, in perfecte staat, zien er prachtig uit en zijn daarnaast ook nog eens scherp geprijsd. We geven toe dat het haast te mooi klinkt om waar te zijn, maar het is écht zo! Ons assortiment bevat veel tafels, maar dus ook voldoende andere meubelen. Qua tafelbladen hebben wij:

 Naast deze tafelbladen hebben wij ook onderstellen in allerlei soorten, vormen en maten. Ook bevat ons assortiment dressoirs, tv-meubels, kasten, bijzettafels en zelfs wasbakken. Benieuwd naar wat ons assortiment allemaal bevat? Kijk dan eens rond op onze site.

GOEDKOPE MEUBELEN NAAR WEST-VLAANDEREN

Dat wat iemand goedkoop vindt dat hangt nogal af van de dikte van zijn of haar portemonnee. De meubelen die Woodfarm heeft worden door de ene persoon daardoor als goedkoop bestempeld, terwijl een ander het meubelstuk te duur kan vinden. Wij kunnen alleen maar zeggen dat Woodfarm scherp geprijsd is en ook uitsluitend eerlijke prijzen hanteert. Benieuwd naar onze meubelen en dienstverlening? Neem dan gerust een vrijblijvend contact met ons op!

Bent u woonachtig in Oost-Vlaanderen en wilt u graag uw huis, kantoorpand, horecagelegenheid of andere locatie voorzien van prachtige nieuwe meubelen? Wilt u graag meubels met een karakteristieke uitstraling? Woodfarm is dan de partij met wie u zaken moet doen. Wij hebben namelijk unieke meubels die passen binnen vrijwel alle inrichtingsstijlen. Wilt u alles weten over de meubelen die wij naar Oost-Vlaanderen kunnen brengen? Lees dan even verder! 

MEUBELEN NAAR OOST-VLAANDEREN BRENGEN

Wij zitten niet gevestigd in Oost-Vlaanderen, maar komen hier wel vaak. Zelf zitten wij in het Nederlandse Werkendam. Hier hebben wij onze opslag, werkplaats en nodigen wij klanten uit om op afspraak onze meubelen te bekijken. Vanaf onze werkplaats naar het Vlaamse Oost-Vlaanderen rijden wij in iets minder dan twee uur. Dit is voor ons zeer goed te doen. Wij komen dan ook graag naar u in Oost-Vlaanderen om u te voorzien van onze prachtige meubelen. Benieuwd wat wij in ons assortiment hebben? Dat zullen we u hieronder haarfijn vertellen.

ASSORTIMENT: BIJZONDERE TAFELBLADEN & ONDERSTELLEN

Ons assortiment kent vele tafelbladen van allerlei houtsoorten. We sommen even op wat wij zoal hebben:

 Een tafel zonder onderstel is natuurlijk geen tafel. Ook onderstellen hebben wij veelvuldig in ons assortiment. Zowel van hout als van metaal hebben wij in allerlei vormen prachtige onderstellen. X-,H-,U- en N-vormige onderstellen hebben wij veelvuldig. Kijk vooral eens rond op onze site

KASTEN, DRESSOIRS EN ANDERE MEUBELEN

Wij hebben in ons assortiment niet alleen tafels. Ook voor kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels, bijzettafels en andere meubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze site kunt u alles wat wij bieden even bekijken, maar zoals al eerder gezegd bent u ook altijd welkom bij ons in Werkendam.

 MEUBELEN NAAR OOST-VLAANDEREN BRENGEN

Wilt u dat wij onze prachtige meubelen bij u in Oost-Vlaanderen afleveren? Heeft u vragen, opmerkingen of andere dingen die u met ons wilt delen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we zoeken naar het meest geschikte meubilair voor uw locatie. We horen graag van u!

Bent u woonachtig in België en zoekt u naar een boomstamtafel voor u thuis of op kantoor? Zou u graag zo’n prachtige en karakteristieke boomstamtafel bij u in België bezorgd hebben? Boomstamtafels zijn prachtige tafels die passen binnen vele huiselijke stijlen. Deze tafels zijn uniek en zien er prachtig uit. Zou u graag thuis in België een prachtige boomstamtafel willen hebben of wilt u meer weten over onze boomstamtafels? Lees dan vooral even verder!

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Onze boomstamtafels zijn gemaakt van Nederlandse eiken. Wij selecteren, zagen, drogen en behandelen de bomen met uiterste zorgvuldigheid om van deze bomen prachtige tafels te maken. Boomstamtafels zijn uniek omdat elke boomstam dat nou eenmaal ook is. Dit zorgt ervoor dat er nooit twee identieke boomstamtafels zijn. Het nadeel hiervan is dat we geen tabel of iets dergelijks kunnen geven met afmetingen en prijzen van een boomstamtafel. Wij maken deze tafels namelijk uitsluitend op aanvraag. Wanneer u uw wensen en voorkeuren doorgeeft kunnen we een berekening maken van de prijs.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Boomstamtafels maken wij dus uitsluitend op aanvraag. Deze tafelbladen hebben een maximale lengte van drie meter. In principe kunnen we de tafel zover inkorten als u dat wilt. De breedte van een boomstamtafel heeft ook veel mogelijkheden. Zo kunnen we een eendelige tafel maken, maar kunnen we de boomstamtafel ook tweedelig maken. Tweedelige tafels hebben veel meer mogelijkheden qua breedte en zijn ook aanzienlijk stabieler. Boomstamtafels zijn echter nooit over de gehele tafel precies even breed. Dit omdat boomstammen dat ook niet zijn. Natuurlijk kunnen we op aanvraag dit wel realiseren. De dikte van het tafelblad is doorgaans zo’n 70 mm. 

BOOMSTAMTAFEL LATEN BESCHERMEN

Wanneer u een boomstamtafel in België heeft of wilt laten bezorgen dan bent u wellicht ook benieuwd naar hoe u een boomstamtafel kan beschermen tegen krassen en vlekken. Wij kunnen dit voor u doen bij aankoop van de tafel. Wij behandelen de tafel meerdere malen met onze speciale Ciranova lak. Zo is de tafel beschermd tegen vocht en krassen. Indien u een feestje of iets dergelijks organiseert is het echter toch aan te raden om even een kleed of tafellaken over de tafel te leggen. Het zekere voor het onzekere zullen we maar zeggen.

BOOMSTAMTAFEL NAAR BELGIË

Wilt u graag een boomstamtafel laten bezorgen bij u in België? Zou u graag met ons uw ideale boomstamtafel willen bespreken? Neem gerust een geheel vrijblijvend eens contact met ons op. We maken graag een afspraak of komen met u in contact.

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel om uw interieur mee op te fleuren of in te richten? Heeft u al nagedacht over een boomstamtafel van eikenhout? Boomstamtafels zijn werkelijk prachtige en unieke tafels die in vele inrichtingsstijlen erg mooi passen. Wij hebben boomstamtafels van topkwaliteit eikenhout en maken deze tafels volledig op maat aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Wilt u alles weten over boomstamtafels van eikenhout? Lees dan even verder!

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Een boomstamtafel is een enorm unieke tafel. Dit komt omdat elke boomstam uniek is. Boomstamtafels worden logischerwijs van boomstammen gemaakt en zijn daarom ook erg uniek. Er bestaan namelijk nooit twee identieke boomstammen. De boomstamtafels die wij maken zijn altijd van eikenhout dat wij in Nederland selecteren, drogen, behandelen en verwerken tot tafelblad. Onze boomstamtafels van eikenhout zijn prachtig en worden volledig op maat gemaakt. Zo kunt u zelf weten hoe groot u uw tafel wilt.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTAMTAFEL VAN EIKENHOUT?

Boomstamtafels van eikenhout kunnen bij ons zo lang zijn als u maar wilt, maar hebben een maximumlengte van 3 meter. De breedte heeft wat meer mogelijkheden. Zo kunnen we boomstamtafels in de breedte een- en tweedelig maken. Zo hebben we qua breedte eigenlijk altijd de breedte die u wenst. Een boomstamtafel heeft een bladdikte van zo’n 70 mm. Aan de onderkant van de tafel plaatsen wij metalen strips om de werking van het hout tegen te gaan.

ONDERSTEL VAN EEN BOOMSTAMTAFEL VAN EIKENHOUT

Boomstamtafels kunnen worden voorzien van verschillende onderstellen. Wij hebben onderstellen die net als het tafelblad zelf van eikenhout kunnen zijn, maar hebben ook metalen onderstellen. Met een onderstel van hout zorgt u voor een landelijke uitstraling, terwijl een metalen onderstel stoer en industrieel lijkt. Onze onderstellen zijn er in vele soorten. Zo hebben we X-, H-, N-, U-vormige onderstellen. De onderstellen kunnen in het midden van de tafel worden bevestigd, maar ook aan de korte zijdes worden geplaatst.

EIKENHOUTEN BOOMSTAMTAFEL BESTELLEN OF BEKIJKEN

Wilt u graag onze eikenhouten boomstamtafels eens zien? Op onze site kunt u al even rondkijken, maar een tafel in het echt zien is vaak toch beter. Wilt u een keer bij ons langskomen om naar onze boomstamtafel van eikenhout te kijken? Dat kan! Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar een mooie, robuuste en sterke tafel voor in uw woning, kantoorpand of op een eventuele andere plek? Heeft u al gehoord van een kloostertafel, maar weet u niet precies wat een kloostertafel is? Kloostertafels zijn sterke en robuuste tafels met een stoer en doorleefd uiterlijk die in meerdere inrichtingsstijlen perfect passen. Wilt u alles weten over kloostertafels? Lees dan dit artikel.

WAT IS EEN KLOOSTERTAFEL?

De naam van een kloostertafel komt van het feit dat deze tafels altijd in en rondom kloosters stonden. Monniken werkte uren per dag aan deze tafels. Omdat zij zoveel aan deze tafels zaten te werken wilden zijn een stevige, robuuste en sterke tafel. Doordat zij zoveel aan de tafel zaten en de tafel gebruikten voor vele klusjes kreeg de tafel na verloop van tijd een doorleefd karakter. Een kloostertafel is vaak een wat grotere tafel. Doorgaans bieden kloostertafels plaats aan minstens 6 personen en vaak nog wel meer dan dat.

onderstel kloostertafel

HOE ZIET EEN KLOOSTERTAFEL ERUIT?

Een kloostertafel is van oudsher van eikenhout, maar is tegenwoordig ook in varianten van teak of grenen. Een kloostertafel heeft een doorleefd karkater en is vaak wat donker van kleur. Dit draagt namelijk bij aan het doorleefde karakter van de tafel. Verder heeft een kloostertafel een kenmerkende tafelpoot. Deze massieve poten zijn erg typisch en herkenbaar. Net als de poten is ook het tafelblad van een kloostertafel dik. Hierdoor is de tafel robuust en stevig.

KLOOSTERTAFEL AANSCHAFFEN

Lijkt het u mooi om een kloostertafel in huis te hebben? Zou u graag een kloostertafel van Woodfarm willen hebben? Wij hebben meerdere kloostertafels die wij volledig op maat voor u kunnen maken. Wij leveren onze prachtige tafels in Nederland en België. Wilt u meer weten over onze kloostertafels? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op of kom eens langs bij ons in Werkendam!

Bent u op zoek naar een nieuwe eettafel voor in uw woning? Wilt graag een grote en stoere tafel die in het oog springt? Een tafel is erg belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Maar wat voor soorten grote en stoere tafels zijn er? In dit artikel vertellen we alles over de materialen, afmetingen en mogelijkheden van deze tafels.

WAAROM EEN GROTE EN STOERE TAFEL?

Houten tafels zijn zeer populair. Dit heeft een aantal redenen. Hout is een natuurproduct waarmee u eigenlijk alle kanten op kunt. Daarnaast is hout zeer duurzaam en kan het wel tegen een stootje. Een grote tafel is perfect voor grotere gezelschappen en is een perfect voorbeeld van efficiënt ruimtegebruik. Stoere en grote tafels zorgen voor een prettige stamtafelsfeer en zijn perfect voor woningen, maar ook voor kantoren, horecagelegenheden en andere locaties. Een grote en stoere tafel heeft vaak een dikker tafelblad dan andere tafels. Dit maakt de tafel robuustmassief en draagkrachtig. Zo kan uw tafel jarenlang mee.

VERSCHILLENDE MATERIALEN VOOR EEN GROTE EN STOERE TAFEL

Wij hebben grote stoere tafels in allerlei vormen en maten. Rond, ovaal, rechthoekig of vierkant? Alles is mogelijk bij ons. Wij maken tafels van vele houtsoorten, zoals:

GROTE EN STOERE TAFEL BESCHERMEN

Hoe stoer uw tafel ook is, hij is natuurlijk niet van steen. Hout is een natuurproduct en zal beschermd moeten worden. Dit kunnen wij voor u doen, zodat u de eerste jaren hier geen omkijken naar heeft. Het is daarna mogelijk om het zelf te doen. Wij raden aan om de tafel met olie te beschermen. Zo is de tafel beschermd tegen vocht, vuil en lichte beschadigingen. Daarnaast raden wij bij speciale gelegenheden het gebruik van tafelkleden aan. Onderzetters en placemats zijn altijd goed om te gebruiken.

GROTE STOERE TAFEL AANSCHAFFEN

Wilt u graag een grote en stoere tafel aanschaffen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag met advies op maat. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Bent u op zoek naar een vergadertafel voor in uw bedrijf of horecagelegenheid? Wilt u graag een tafel voor een groot aantal personen? Wij hebben diverse prachtige vergadertafels voor een uiteenlopend aantal personen. Zo kunt u bij ons vergadertafels voor 4, 6, 8, 10, 12, 14 personen of meer aanvragen. Wilt u alles weten over onze vergadertafels? Lees dan vooral even verder.

WAT IS EEN VERGADERTAFEL?

Een vergadertafel is bedoeld voor vergaderingen en conferenties. Deze tafels zijn belangrijk voor uw bedrijf of organisatie. Een tafel die warmte uitstraalt of gezellig oogt zal de bakermat van goede gesprekken en vergaderingen vormen. Een vergaderruimte moet mensen namelijk de ruimte geven om open en vrijuit te spreken. De tafel speelt hier een grote rol in dan u wellicht verwacht. Een tafel waaraan iedereen op zijn gemak zit zal zorgen voor een prettige en/of goede vergadering of conferentie.

VERSCHILLENDE SOORTEN VERGADERTAFELS

Wij hebben diverse vergadertafels in ons assortiment en kunnen tafels ook volledig op maat maken. Wij hebben rechthoekige, ronde en ovale vergadertafels in ons assortiment. Ronde vergadertafels zijn zeer geschikt voor vergaderingen, maar wanneer de vergadergroep te groot wordt zal de onderlinge afstand dat ook worden met een ronde tafel. Vanaf 12 persoonstafels raden wij een rechthoekige tafel zeker aan. Wij hebben vergadertafels van de volgende materialen:

HOE GROOT MOET EEN VERGADERTAFEL ZIJN?

Vergadertafels kunnen op allerlei formaten worden gemaakt en afgeleverd. Maar hoe groot moet een vergadertafel zijn? Dat hangt natuurlijk af van het aantal personen dat u aan uw tafel kwijt wilt. Wij raden het volgende aan:

VERGADERTAFEL AANSCHAFFEN

Bent u overtuigd van het feit dat u graag een vergadertafel wilt aanschaffen? Heeft u nog een aantal prangende vragen of wilt u graag een aanvraag doen? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies op maat.

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw huis, kantoorpand of andere locatie? Wilt u graag een ware eyecatcher in huis halen? Dan is een boomstamtafel perfect voor u. Boomstamtafels zijn namelijk robuust en zijn ware blikvangers. Boomstamtafels zijn prachtige producten die elke ruimte opleuken. Wilt u alles weten over boomstamtafels en de mogelijke afmetingen van deze tafels? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten over deze producten.

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Elke boomstam is een uniek natuurproduct. Hierdoor zijn boomstamtafels ook zeer uniek. Er zullen nooit twee identieke boomstamtafels te vinden zijn. Dit zal u ongetwijfeld leuk vinden. Boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout dat wij inlands selecteren. Dit selecteren doen wij met uiterste precisie omdat wij uitsluitend eikenhout van topkwaliteit willen gebruiken voor onze tafels. Het hout wordt na selectie gedroogd en vervolgens bewerkt tot prachtige tafelbladen. Wij schuren de tafels tot prachtig strakke tafelbladen en voorzien de tafels aan de onderkant van metalen strips. De strips aan de onderkant zijn ervoor om de werking van het hout tegen te gaan. Zo blijven de tafels jarenlang in topconditie.

POPULIEREN BOOMSTAMTAFELS

Naast de ‘normale’ boomstamtafels hebben wij ook populieren boomstamtafels in ons assortiment. Deze tafels lijken erg op de andere boomstamtafels, maar zijn net even wat anders. Zo is de structuur en nerf van het hout wat anders en is een populieren boomstamtafel wat anders qua breedte. Zo kan het zijn dat een populieren boomstamtafel aan de ene kant breder is dan aan de andere kant. Dit verschil kan wel zo’n 20 centimeter zijn en geeft de tafel een leuk karakter. Dit verschil in breedte komt door het feit dat een populier aan de onderkant altijd minder breed is dan in het midden. Dit is dus terug te zien in de populieren boomstamtafels.

AFMETINGEN BOOMSTAMTAFELS

Wij maken boomstamtafels uitsluitend op aanvraag. Hierdoor kunnen we u geen tabel geven met standaardmaten en bijbehorende prijzen. Wij hebben een- en tweedelige boomstamtafels. De tweedelige boomstamtafels hebben meer mogelijkheden qua breedte, maar zijn logischerwijs ook duurder dan eendelige varianten. Wij kunnen boomstamtafels zo lang en breed maken als u maar wilt. Een prijsindicatie is dat een boomstamtafel per strekkende meter zo’n €750,- kost. Een blad van een boomstamtafel is zo’n 70 millimeter dik. Hierdoor lijken de boomstamtafels zeer robuust.

VOORDELEN BOOMSTAMTAFELS

BOOMSTAMTAFEL AANSCHAFFEN

Bent u tevreden over de informatie die u gelezen heeft over boomstamtafels? Wilt u graag meer informatie ontvangen of een boomstamtafel aanschaffen? Neem gerust contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies op maat.

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw eet-, woon- of huiskamer? Of zoekt u een nieuwe tafel voor in uw kantoorpand, horecagelegenheid of andere locatie? Bij ons bent u aan het juiste adres voor perfecte tafels. Zo hebben wij tafels van verschillende soorten eikenhout in ons assortiment. Wilt u alles weten over eikenhout en de mogelijkheden qua afmetingen? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

WAT IS EIKENHOUT?

Eikenhout is een houtsoort die in Europa vaak te zien is. Het hout dat wij gebruiken is afkomstig uit Nederland. Wij selecteren, drogen en bewerken het hout tot prachtige tafelbladen. Eikenhout staat bekend om de hardheid en duurzaamheid van het materiaal. Een tafel van eikenhout staat bekendheid om het feit dat de tafel jarenlang meekan. Zeker als u de tafel op de juiste manier onderhoudt en beschermd. Eikenhout heeft een zeer bijzondere kleur en prachtige nerf van het hout. Een tafel van eikenhout straalt van zichzelf rust en warmte uit. Zo voelt u zich altijd prettig bij uw tafel.

Wij hebben diverse soorten eikenhout in ons assortiment. Zo hebben wij geborsteld, ruig, nieuw, oud en thermisch eikenhout in ons assortiment. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken, charmes en uitstraling. Kijk op uw gemak wat de verschillen zijn tussen de soorten eikenhout en maak uw keuze. Wij helpen u natuurlijk graag.

VOORDELEN VAN EIKENHOUT

AFMETINGEN TAFELS VAN EIKENHOUT

Wij hebben op onze website veel tafels van eikenhout staan. Zo hebben wij eet-, salon-, horeca-, vergader- en kantinetafels in ons assortiment. Deze tafels kunnen rechthoekig, vierkant, rond en ovaal zijn. De rechthoekige tafels komen het meest voor. Wij hebben van elke soort eikenhout een aantal standaardmaten met bijbehorende prijzen op onze website staan. Maar maatwerk is ook mogelijk. De standaardafmetingen hebben een maximale lengte van 300 centimeter en een maximale breedte van 100 centimeter. Op aanvraag is groter dus mogelijk. De minimale lengte en breedte van onze eikenhouten tafels zijn 70 centimeter.

EIKENHOUTEN TAFEL AANSCHAFFEN

Bent u overtuigd van de voordelen van een eikenhouten tafel en wilt u graag een tafel van eikenhout aanschaffen? Of wilt u graag wat extra informatie ontvangen? Neem een kijkje op onze website of vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van geheel vrijblijvend advies op maat.

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw woning, kantoorpand, horecagelegenheid of andere locatie? Wilt u graag een karakteristieke tafel die in het oog springt bij u en uw bezoekers? Dan is een tafel van ruw of ruig hout perfect voor u. Ruw hout heeft namelijk enkele specifieke kenmerken en is een ware eyecatcher voor uw ruimte. Wilt u alles weten over tafels van ruw hout?

WAT IS RUW HOUT?

Het hout dat wij gebruiken voor meubels is afkomstig uit Nederland. We selecteren dit hout met zorg, laten het drogen en bewerken het totdat het hout in perfecte staat verkeert. Ruw hout wordt gekenmerkt door de kieren, hoogteverschillen, eventuele gaatjes en ruige uitstraling van het hout. In principe kunnen alle houtsoorten worden bewerkt tot ruw hout. Wij hebben diverse ruwe houten tafels in ons assortiment.

TAFELS VAN RUW HOUT

Wij hebben verschillende houtsoorten waarvan wij ruwe tafels (kunnen) maken. Wij maken tafels van:

ONDERSTELLEN VOOR EEN RUWE TAFEL

Een onderstel is belangrijk voor de uitstraling van uw tafel. Een onderstel is voor een groot deel verantwoordelijk voor de stijl van het product. Wij hebben een aantal houten onderstellen en ruim 45 metalen onderstellen in ons assortiment. De houten onderstellen kunnen ruw worden geleverd. De metalen onderstellen zijn strak, maar geven de tafel wel een prachtig industrieel karakter. Neem een kijkje op onze site of vraag ons naar de mogelijkheden qua onderstel.

RUWE TAFEL AANSCHAFFEN

Bent u tevreden met dat wat u gelezen heeft over onze ruwe tafels? Wilt u graag een ruwe tafel aanschaffen of bent u benieuwd naar extra informatie? Schroom niet en vraag ons gerust om geheel vrijblijvend advies op maat.