Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

20% korting op online bestellingen met code: VOORRAADSALE2024 - geldig van 15 juni t/m 22 juni

Boomstamtafels

Bent u op zoek naar een mooie en zeer unieke tafel? Wilt u deze tafel graag plaatsen in uw woning, horecazaak, vergaderruimte of andere plaats? Boomstamtafels zijn zeer fraai en altijd anders dan andere boomstamtafels. Wilt u graag meer weten over boomstamtafels? In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over deze speciale tafels.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Een boomstamtafel is een tafel die gemaakt is van speciale boomstambladen. Omdat elk blad uniek is, zijn boomstamtafels altijd anders. Om deze reden kunnen wij geen tabel met standaardafmetingen en prijzen geven. Boomstamtafels zijn dan ook alleen op aanvraag te bestellen. De boomstamtafels die wij maken kunnen van één of twee delen worden gemaakt. Bij een boomstamtafel die bestaat uit één deel bent u beperkt qua formaatmogelijkheden. De boomstamtafels die uit twee delen bestaan hebben wat dat betreft meer opties en zijn over het algemeen stabieler. De dikte van een boomstamtafel is doorgaans zo’n 70 millimeter.

VAN WELK MATERIAAL WORDT EEN BOOMSTAMTAFEL GEMAAKT?

Boomstamtafels worden van twee verschillende soorten materialen gemaakt. De meeste tafels maken wij van eiken, maar ook populieren boomstammen worden hiervoor gebruikt. De populieren tafelbladen zijn qua structuur en vorm anders dan de eikenboomstambladen. Beide tafelbladen worden gemaakt van in Nederland geselecteerde en verzorgde boomstammen. Om de werking van het hout tegen te gaan worden de tafels aan de onderkant voorzien van metalen strips. Beide tafels worden door ons volledig geschuurd en in prachtige staat afgeleverd.

IN WELKE VORMEN ZIJN BOOMSTAMTAFELS?

Boomstamtafels kunnen in alle soorten worden gemaakt. Bent u op zoek naar een leuke tafel voor in uw horecazaak of vergaderruimte? Een ronde of ovale tafel is voor dit soort gelegenheden zeer geschikt. Naast ronde en ovalen tafels hebben wij ook rechthoekige en vierkante tafels. Deze zien wij vaak terug in woningen. Heeft u een leeg hoekje in uw huis en wilt u hier graag een tafel(tje) neerzetten? Ook driehoekige tafels zitten in ons assortiment. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

WELKE ONDERSTELLEN ZIJN ER?

Om van uw tafel een prachtige tafel te maken is het onderstel erg belangrijk. Wij hebben een aantal houten en maar liefst 45 metalen tafelonderstellen. Deze metalen onderstellen staan erg mooi op uw boomstamtafelblad en geven uw woning een industrieel karakter. De onderstellen verschillen van vorm, structuur, dikte, onderkant, hoogte en andere factoren. Voor elk tafelblad hebben wij dus een onderstel dat prachtig staat.

MAATWERK

Wij kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw zoektocht naar een tafel met boomstammenblad op zoek bent naar de mogelijkheden tot maatwerk. Woodfarm biedt deze mogelijkheid en kan alle tafels volledig op maat maken. Zo kunt u altijd een tafel vinden die qua lengte, breedte, hoogte, dikte en andere eisen voldoet aan uw wensen. Elke tafel is dus op maat te maken voor uw woning, vergaderruimte, horecazaak of andere ruimte.

HOE ONDERHOUD IK MIJN BOOMSTAMTAFEL?

Wanneer u een boomstamtafel heeft aangeschaft wilt u natuurlijk dat deze tafel zo lang mogelijk in mooie staat blijft. Door voorzichtig om te gaan met het product en uw tafel op de juiste te onderhouden zorgt u ervoor dat uw tafel langdurig in perfecte staat blijft. Naast de onderhoudswerkzaamheden is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de luchtvochtigheid in uw huis niet te laag wordt en de tafel niet wordt blootgesteld aan grote temperatuurswisselingen.

BOOMSTAMTAFEL AANSCHAFFEN?

Bent u content met alle informatie die u over boomstamtafels heeft gelezen en wilt u er graag een aanschaffen? Of zou u nog wat meer informatie willen ontvangen? Op onze website bent u aan het juiste adres voor veel informatie over deze tafels, maar natuurlijk kunt u ons ook geheel vrijblijvend contacteren voor advies op maat.