Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

20% korting op online bestellingen met code: VOORRAADSALE2024 - geldig van 15 juni t/m 22 juni

Tafel met landelijke stijl

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel die bijdraagt aan de warme sfeer in uw huis? Wilt u graag een houten tafel met een landelijk karakter? Wij hebben houten tafels in allerlei soorten, maten, afmetingen en stijlen. Zo hebben wij zowel landelijke als bijvoorbeeld industriële meubelen in ons assortiment. Wilt u alles weten over onze meubels, tafels en stijlen? In dit artikel vertellen we alle belangrijke informatie.

WAT IS EEN LANDELIJKE STIJL?

Er zijn diverse huiselijke stijlen te bedenken. Zo zijn er moderne, klassieke, industriële, Scandinavische en nog talloze andere stijlen te bedenken. De landelijke stijl is daar één van. Een landelijke stijl straalt een bepaalde rust uit en oogt ruimtelijk. Een landelijke stijl zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt en straalt in meer of mindere mate warmte uit. Een tafel is erg belangrijk voor de stijl die u wilt hanteren. Een tafel is namelijk één van de grotere meubels in huis en wordt veelvuldig gebruikt. Een tafel is dus belangrijker voor de sfeer in huis dan u van tevoren wellicht had verwacht.

TAFELS MET EEN LANDELIJKE STIJL

Wij hebben vele tafels in ons assortiment. Zo hebben wij tafels in vrijwel elke vorm en kunnen we een tafel volledig op maat maken. De materialen die wij gebruiken voor onze tafels zijn:

  • Eikenhout: Wij hebben diverse soorten eikenhout. Zo hebben wij oud, nieuw, geborsteld, thermisch en ruig eikenhout in ons assortiment. Elke soort heeft zijn eigen stijl. Hoe ouder het eikenhout hoe meer warmte het uitstraalt. Ruig eikenhout heeft een robuuste uitstraling
  • Boomstamtafels: Elke boomstamtafel is uniek. U heeft dus altijd een speciale tafel in huis als u kiest voor een boomstamtafel. Deze tafels maken wij op aanvraag en zijn volledig naar wens te maken. Boomstamtafels zijn rustig, strak en zeer fraai.
  • Oude spoorbielzen: De dwarsliggers die jarenlang onder het treinspoor hebben gelegen zijn door ons opgeknapt tot zeer fraaie tafelbladen. Deze tafels zijn zowel industrieel als landelijk. Ze hebben namelijk enkele littekens opgelopen, maar stralen ook een bepaalde warmte uit.
  • Grenen wagonplanken: De planken die jarenlang als vloer van een goederenwagon hebben gediend zijn momenteel helemaal klaar voor hun nieuwe leven als tafel. Deze tafels zijn donker, stralen warmte uit en hebben nog enkele verfresten van de wagons. Dit maakt de tafels erg uniek.
  • Oude scheepsvloeren: Vanwege de vele laad- en loswerkzaamheden hebben deze tafels een zeer doorleefd karakter. De tafels zien er prachtig uit en zullen een echte eyecatcher voor uw ruimte zijn.

ONDERSTEL VOOR EEN LANDELIJKE STIJL

Een onderstel is erg belangrijk voor het karakter van de tafel. Wij hebben houten en metalen onderstellen in ons assortiment. Wanneer u op zoek bent naar een landelijke stijl dan is een houten onderstel zeer geschikt, maar ook met een metalen onderstel is een landelijke stijl te maken. Kijk gerust op onze site naar onze verschillende onderstellen en vraag ons gerust om advies.

LANDELIJKE HOUTEN TAFEL AANSCHAFFEN

Bent u overtuigd van het feit dat u een tafel met een landelijke stijl wilt aanschaffen? Heeft u al een idee wat voor tafel dit moet zijn of twijfelt u nog? Kijk gerust verder op onze website of neem eens contact met ons op. Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend.