Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Grote vergadertafel

Bent u op zoek naar een grote tafel voor in uw vergaderruimte? Wilt graag een mooie en opvallende tafel? Wij maken en leveren grote en zeer fraaie vergadertafels van verschillende materialen. De mogelijkheden van de tafels zijn zeer divers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en alle informatie over onze grote vergadertafels? In dit artikel vertellen we u alles.

WAAROM EEN GROTE VERGADERTAFEL?

Wilt u op uw kantoor graag een mooie vergadertafel waar mooie ideeën tot stand komen? Vergaderruimtes ogen vaak heel saai en eentonig, maar door een mooie sierlijke tafel te plaatsen doorbreekt u dit. Een grote vergadertafel die opvalt is hier perfect voor. Het geeft de ruimte wat meer smaak en zorgt voor een prettige werksfeer. Deze prettige werksfeer komt mede door de rust die een grote tafel uitstraalt. Een ruimte met één grote tafel oogt vele malen overzichtelijker en rustiger dan een vergaderplek met kleinere en aan elkaar geschoven tafels. Daarnaast is een grote tafel een mooi voorbeeld van efficient ruimtegebruik. Heeft u een receptie of wachtruimte waarvoor u een tafel zoekt? Ook daarvoor zijn onze tafels zeer geschikt. Een grote tafel in een ruimte als deze zorgt voor een prettig sfeer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

WELKE VERSCHILLENDE TAFELMATERIALEN ZIJN ER VOOR VERGADERRUIMTES?

Wij kunnen tafels van verschillende materialen maken. Elk materiaal wordt met zorg geselecteerd en bewerkt in Nederland en hebben allen hun eigen charmes. De verschillende materialen waarvan wij tafels maken zijn:

  • Boomstamtafels: Alle boomstammen zijn uniek. Door dit feit is ook elke boomstamtafel een uniek exemplaar. Boomstamtafels zijn hierdoor enkel op aanvraag te bestellen en hebben geen tabel met maten en prijzen. Boomstamtafels zijn er in eendelige en tweedelige varianten. De tweedelige hebben qua breedte en andere zaken meer mogelijkheden, maar hebben ook een hogere kostprijs. De tafels worden aan de onderkant voorzien van metalen strips die de werking van het hout tegengaan.
  • Populieren boomstamtafels: Ook de populieren boomstamtafels zijn uniek en hebben geen exemplaar dat identiek is. De populierentafels varieren qua lengte van een halve tot wel vijf meter. De breedte van een populieren boomstamtafel is over de gehele tafel ongelijk door dat structuur van de boom, maar schommelt doorgaans tussen de 80 en 110 centimeter. Het feit dat deze tafels niet geheel vierkant zijn, zorgt voor een frisse en spontane uitstraling.
  • Tafelbladen van oude spoorbielzen: U kent ze vast. De zogeheten ‘dwarsliggers’ onder het treinspoor. Van deze sterke houten planken maken wij tafels die zeer fraai ogen. De standaardlengte van spoorbielstafels is 250 centimeter, maar kan worden ingekort. Door hun vorige gebruiksdoeleinden hebben tafels van oude spoorbielzen enkele ronde gaten. Dit zorgt voor een karakteristieke uitstraling, maar kan niet erg praktisch zijn voor in uw vergaderruimte. Het is dan ook mogelijk om deze gaten door ons te laten opvullen.
  • Tafelbladen van grenen wagonplanken: Deze tafelsoort is misschien onbekend voor u, maar is erg mooi. De tafelbladen die gemaakt zijn van grenen wagonplanken hebben er namelijk al een jarenlange dienst opzitten en zijn door ons volledig opgeknapt. Deze tafels hebben, zeker in combinatie met een metalen onderstel, een industrieel karakter. De tafelbladen bevatten in sommige gevallen nog enkele sporen van verf. Dit klinkt misschien wat gek, maar ziet er erg leuk uit.
  • Tafelbladen van oude Azobe scheepsvloeren: Ook deze categorie is minder bekend bij het grote publiek. Tafelbladen van oude Azobe scheepsvloeren hebben een doorleefd karakter vanwege alle laad- en loswerkzaamheden, maar zijn dusdanig opgeknapt dat ze weer prachtig zijn. De tafels zijn perfect voor vergaderingen en andere gelegenheden.

VERSCHILLENDE VORMEN VERGADERTAFELS

Zoals u heeft gelezen zijn de vergadertafels dus van verschillende materialen te maken. Maar dat is niet het enige. Ook de vormen zijn zeer uiteenlopend. Zo is het voor uw vergaderingen misschien wel prettig om een ronde of ovalen tafel aan te schaffen. Hierdoor kan iedereen elkaar in de ogen aankijken, zonder dat andere in de weg zitten. Maar mocht uw ruimte meer geschikt zijn voor een rechthoekige of vierkanten tafel dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij kunnen simpelweg elke vorm maken en kunnen maatwerk toepassen. Twijfelt u over welke vorm en formaat tafel u wilt? Wij helpen u graag met advies op maat.

ONDERSTELLEN VAN VERGADERTAFELS

Het onderstel is de ‘finishing touch’ aan uw tafel en kan zelfs de uitstraling van uw vergaderruimte maken of breken. Kies dus zorgvuldig een onderstel dat past bij de tafel en de ruimte waarin de tafel komt te staan. Wij hebben verschillende onderstellen. Deze onderstellen zijn gemaakt van hout of metaal en zijn er in diverse soorten. Zo varieert de plaatsing van de poten, het aantal poten en de vorm van de onderstellen. Houdt bij de onderstelkeuze rekening met waar mensen moeten gaan zitten en hun benen moeten plaatsen. Heeft u vragen of twijfel u welk onderstel geschikt is voor uw tafel? Schroom niet en neem contact met ons op

GROTE VERGADERTAFEL AANSCHAFFEN?

Bent u overtuigd van het feit dat u een grote vergadertafel wilt aanschaffen? Heeft u uw keuze al gemaakt of heeft u nog een aantal prangende vragen? In alle gevallen staat onze deur wagenwijd voor u open en helpen wij u graag en geheel vrijblijvend.