Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

20% korting op online bestellingen met code: VOORRAADSALE2024 - geldig van 15 juni t/m 22 juni

Eiken tafelblad: wat zijn de voordelen?

Wilt u graag een nieuwe tafel en twijfelt u over welke type tafelblad u wilt? Is een eiken tafelblad één van de soorten die u overweegt? Eiken tafelbladen hebben vele voordelen en zijn in vrijwel alle soorten en maten te produceren. Wilt u alles weten over deze tafelbladen? In dit artikel vertellen we alle belangrijke informatie.

VOORDELEN VAN EEN EIKEN TAFELBLAD

De redenen om een eiken tafelblad aan te schaffen zijn zeer divers. We sommen hieronder een kleine greep uit de bak met voordelen van eiken tafelbladen op:

  • Eiken tafelbladen zijn zeer duurzaam. Wanneer u uw eiken tafelblad goed verzorgt, kunt u lang genieten van uw tafel.
  • Eiken tafelbladen kunnen tegen een stootje en raken niet snel beschadigd.
  • Eiken tafelbladen hebben weinig onderhoudswerkzaamheden. Maar let op: het onderhoud dat er is, is wel noodzakelijk.
  • Eiken tafelbladen zijn een natuurproduct en kunnen in allerlei formaten en vormen worden gefabriceerd.
  • Eiken tafelbladen zijn volledig op maat te maken.
  • Eiken tafelbladen passen qua stijl in vrijwel elke ruimte.
  • Eiken tafelbladen zijn geschikt voor meerdere gebruiksdoeleinden. Zo kunnen ze als bureau, bijzettafel, eettafel, vergadertafel of allerlei andere zaken gebruikt worden.

VERSCHILLENDE VORMEN VAN EEN EIKEN TAFELBLAD

Onze eiken tafelbladen kunnen in vrijwel elke vorm gemaakt worden. Zo kunnen wij voor uw eetruimte een vierkanten of rechthoekige tafel maken. Indien u graag een ronde of ovalen tafel wilt, dit kan handig zijn voor vergaderingen of andere zaken, dan is dat ook mogelijk. Een driehoekige tafel die u in een nu nog vrijstaand hoekje wilt plaatsen is ook mogelijk. Denk dus goed na over wat u wilt en vraag ons gerust om advies op maat.

VERSCHILLENDE ONDERSTELLEN

Het karakter van een tafel hangt voor een groot gedeelte af van het onderstel. Wij hebben houten en metalen onderstellen. De houten onderstellen in H-, X- en I-vorm. Een tafel met een houten onderstel heeft een landelijke uitstraling en zijn vanwege het gewicht erg stevig. Metalen onderstellen zijn wat lichter en daardoor makkelijker te verplaatsen. Een eiken tafelblad met metalen onderstel geeft een populaire industriële uitstraling aan uw tafel. Metalen onderstellen zijn er in H- X-, N- en U-vorm. De X-vormen van een metalen onderstel worden als kruis in het midden geplaatst. De andere vormen worden aan de korte zijdes geplaatst.

HOE ONDERHOUD IK MIJN EIKEN TAFELBLAD?

Een eiken tafelblad wordt door ons met zorg geselecteerd, gemaakt en geleverd. Zo krijgt u altijd een tafelblad dat in perfecte staat verkeert. Om deze goede staat goed te houden moet u enkele onderhoudswerkzaamheden toepassen. Het meeste onderhoud is preventief. Dit houdt in dat u ervoor moet zorgen dat u geen hete pannen rechtstreeks op uw tafel zet of vloeistoffen zoals koffie en rode wijn in uw tafel krijgt. Gebeurt dit laatste wel dan moet u direct actie ondernemen. Veeg de vlek weg met keukenpapier en ga later met een natte doek nogmaals over de vlek. Verder moet u ervoor zorgen uw tafel niet in een ruimte staat met grote temperatuurverschillen of een te hoge of te lage luchtvochtigheid.

EIKENTAFEL AANSCHAFFEN?

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een eikentafel en/of wilt u graag extra informatie ontvangen? Op onze site kunt u veel informatie vinden, maar natuurlijk kunt u ons benaderen voor geheel vrijblijvend advies op maat.