Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Wat is een scheepsvloerplank?

Bent u op zoek naar meubels van prachtig hout? Wilt u graag complete meubels of enkel losse planken aanschaffen? Wij hebben verschillende fraaie houtsoorten waaronder oude scheepsvloerplanken. Deze planken ogen werkelijk prachtig en hebben vele voordelen. Bent u benieuwd naar wat scheepsvloerplanken zijn en wat voor meubilair er zoal van gemaakt kan worden? In dit artikel vertellen we u alle belangrijke informatie.

WAT IS EEN SCHEEPSVLOERPLANK?

De oude scheepsvloerplanken die wij gebruiken om tafelbladen en andere meubels van de maken komen uit oude binnenvaartschepen. De vloeren zijn vanwege de vele laad- en loswerkzaamheden veelvuldig gebruikt en versleten. De planken hebben daardoor een zeer doorleefd karakter. Wij hebben de vloeren zorgvuldig onder handen genomen en helemaal opgelapt voor hun tweede leven. U kunt bij ons prachtige tafelbladen van oude scheepsvloerplanken aanschaffen, maar ook losse planken kopen. Van deze planken kunt u verschillende dingen maken, zoals:

  • Tafels
  • Banken
  • Stoelen
  • Bar
  • (Wand)versiering

De planken zijn allemaal uniek en verkeren in perfecte staat. De planken hebben een breedte van 14 centimeter, lengte van maximaal 100 centimeter en dikte van 5 centimeter. Maatwerk is mogelijk bij uw planken. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden. De prijsindicatie die wij u kunnen geven is 50 Euro per strekkende meter.

TAFELBLADEN VAN SCHEEPSVLOERPLANKEN

De tafelbladen van scheepsvloerplanken hebben vele voordelen. Zo zijn de planken zeer duurzaam, hebben ze een prachtige karakteristieke uitstraling en zijn ze zeer uniek. Verderop hebben wij een tabel met standaardmaten en bijbehorende prijzen. Het is goed om te weten dat wij tafelbladen van scheepsvloerplanken enkel op aanvraag maken en dat de levertijd zo’n 3-4 weken bedraagt.

SCHEEPSVLOERPLANKEN ONDERHOUDEN

Wanneer u een tafel van oude scheepsvloerplanken bij ons afneemt dan wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe product. Om uw tafel te beschermen kunnen wij uw voorwerp beschermen. Dit doen wij door matte blanke lak aan uw tafel aan te brengen. Wij behandelen uw tafel meermaals en zorgen ervoor dat jarenlang vooruit kunt. Door uw tafel voorzichtig te behandelen zorgt u ervoor dat u weinig onderhoudswerk aan uw tafel heeft. Bevat de tafel na verloop van tijd toch vochtvlekken of krassen? Door uw tafel een grote beurt te geven kunt u het voorwerp weer als nieuw krijgen. Maak de tafel schoon, schuur het voorwerp af met lichtkorrelig schuurpapier en breng onze matte blanke lak van Ciranova aan. Na deze beurt bent u weer enkele jaren onderhoudsvrij.

SCHEEPSVLOERENPLANK AANSCHAFFEN

Wilt u een tafel van scheepsvloerplanken aanschaffen? Of wilt u graag losse planken kopen? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op.