Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Bent u woonachtig in Geel en bent u op zoek naar nieuwe meubelen voor in uw huis, appartement, kantoor, horecagelegenheid of andere locatie? Wilt u graag prachtige meubelen van hout? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Woodfarm is namelijk gespecialiseerd in prachtige karakteristieke houten meubelen. Deze meubels bezorgen wij door vrijwel heel Nederland en België. Wilt u alles weten over onze meubelen die wij ook bij u in Geel kunnen afleveren? Lees dan vooral verder.

VAN WERKENDAM NAAR GEEL VOOR DE MOOISTE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in Nederland in Werkendam. Dit ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Vanaf Werkendam naar het Vlaamse Geel rijden wij in ongeveer anderhalf uur. Voor ons is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij komen zeer regelmatig met onze prachtige meubelen naar België en zijn ook al meermaals in Geel en omgeving geweest om meubels af te leveren.

ASSORTIMENT VAN WOODFARM: PRACHTIGE TAFELS & NOG VEEL MEER

Wij hebben in ons assortiment vele soorten prachtige tafels. Wij gebruiken Nederlands hout dat wij met zorg selecteren, drogen en bewerken tot tafelblad. Wij hebben de volgende houtsoorten als tafelbladen:

Naast deze tafelbladen hebben wij natuurlijk ook allerlei soorten onderstellen. In totaal hebben wij zelfs 50 verschillende soorten tafelonderstellen. Verder hebben wij kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels en nog veel meer in ons assortiment.

PRACHTIGE MEUBELEN AFGELEVERD IN GEEL

Wilt u graag dat wij onze prachtige meubelen bij u in Geel afleveren? Zou u graag eens bij ons langskomen om naar onze tafels of andere meubelen te kijken? U bent van harte welkom bij ons. Wel is het handig om eerst even een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat u niet voor niets komt. We horen graag van u!

Bent u woonachtig in België en zoekt u naar nieuwe meubelen om uw huis, appartement, kantoorpand, horecagelegenheid of andere locatie in te richten? Wilt u graag karakteristieke meubelen die in België afgeleverd kunnen worden? Dan bent u bij Woodfarm op de juiste plek. Woodfarm maakt namelijk karakteristieke, bijzondere en unieke meubels van allerlei soorten hout. Woodfarm maakt tafels, kasten, dressoirs, tv-meubels, wasbakken en andere meubelen en levert die meubelen door heel België af. Wilt u alles weten over de meubelen van Woodfarm die u in België zou kunnen ontvangen? Lees dan vooral ever verder!

WOODFARM: HOUTEN MEUBELS DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIË

Woodfarm zit gevestigd in Werkendam. Dit ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Vanuit hier bezorgen wij prachtige houten meubelen door heel Nederland en België. Aanvankelijk kwamen wij uitsluitend in België, maar onze producten zijn in België inmiddels ook op de radar gekomen. Hierdoor komen wij steeds vaker bij onze zuiderburen om onze producten af te leveren. Met een half uurtje rijden zijn wij ook al voorbij de Belgische grens. Dus om bij u langs te komen is voor ons geen enkel probleem.

TAFELS VAN WOODFARM

Woodfarm heeft veel tafelbladen in het assortiment. Deze tafelbladen zijn van uiteenlopende houtsoorten als verschillende soorten eikenhout, spoorbielsplanken, grenen wagonplanken, azobe scheepsvloerplanken en (populieren) boomstamtafels. Al deze tafels hebben hun eigen prachtige karakter. De tafels passen in zowel industriëlelandelijke, moderne en robuuste stijlen. Om onze tafels eens goed te bekijken raden we aan om eens verder te kijken op onze site. Van de meeste tafels hebben we een maattabel staan. De tafels die wij hebben kunnen in meerder vormen en maten geleverd worden. Boomstamtafels maken wij uitsluitend op aanvraag.

TAFELONDERSTELLEN VAN WOODFARM

Een tafelblad zonder onderstel heeft natuurlijk weinig toegevoegde waarde. Het onderstel van een tafel is belangrijker voor de uitstraling van een tafel dan de meeste mensen denken. Wij hebben tafelonderstellen van metaal en van hout. De vormen die we hebben zijn zeer uiteenlopend. Zo hebben wij X-, V-, H-, N-, I- en U-vormige tafelonderstellen.

ANDERE MEUBELEN VAN WOODFARM NAAR BELGIË

Maar wij kunnen natuurlijk meer dan alleen tafels en tafelonderstellen naar België brengen. Zo hebben wij ook kasten, dressoirs, bijzettafels, wastafels en loftdeuren in ons assortiment. Al onze meubelen zijn van Nederlands hout dat wij met zorg selecteren, drogen en bewerken. U kunt onze meubelen uitstekend met elkaar combineren. Indien u hierbij graag hulp zou willen dan zijn wij er natuurlijk om u te helpen.

MEUBELS NAAR BELGIË LATEN VERVOEREN

Wilt u graag dat wij onze prachtige tafels of andere meubelen naar u in België brengen? Of wilt u graag advies of een gesprek van/met onze expert? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Woont u in de Belgische provincie West-Vlaanderen? Bent u op zoek naar nieuwe prachtige meubelen voor in uw woning, appartement, kantoor of horecagelegenheid? Wanneer u zoekt naar karakteristieke houten meubelen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woodfarm heeft namelijk houten tafels, onderstellen, kasten, dressoirs en andere meubelen in allerlei soorten en maten. Wij bezorgen deze meubelen ook naar West-Vlaanderen. Wilt u weten wat voor prachtige meubelen wij allemaal hebben? Lees dan vooral even verder!

VAN WERKENDAM NAAR WEST-VLAANDEREN MET PRACHTIGE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dit ligt in de provincie Noord-Brabant. Vanaf onze werkplaats is het ongeveer twee uur rijden naar de provincie West-Vlaanderen. Dat klinkt als een lange rit, maar is voor ons geen probleem. Wij komen steeds meer in België om onze meubelen af te leveren en vinden het erg leuk om onze producten ook buiten onze landgrenzen te mogen afleveren. In de provincie West-Vlaanderen komen wij regelmatig. U hoeft dus niet bang te zijn dat wij niet bij u kunnen bezorgen.

TAFELS VAN DIVERSE HOUTSOORTEN

Wij hebben in ons assortiment een paar bijzondere houtsoorten waarvan wij prachtige tafelbladen maken. Zo hebben wij tafels van oude spoorbielzen, grenen wagonplanken en azobe scheepsvloeren. Al dit hout heeft er al een heel leven opzitten, maar is door ons helemaal klaargestoomd om jarenlang te dienen als tafelblad. Dit hout heeft nog enkele littekens van het vorige leven, denk aan een likje verf of een boorgat. In een industriële stijl past dit perfect, maar ook in andere stijlen passen deze tafels heel goed.

Verder hebben wij diverse soorten eikenhout en boomstambladen waar wij tafels van maken. Ook hebben wij maar liefst 50 soorten onderstellen in ons assortiment. Deze onderstellen zijn van metaal en van hout. U kunt zelf kiezen welk onderstel u mooi vindt bij uw toekomstige tafel.

KASTEN, DRESSOIRS, TV-MEUBELS EN MEER

Maar wij hebben meer dan alleen tafels. Zo hebben we ook verschillende kasten, dressoirs, televisiemeubels, wastafels en nog meer meubelen in ons assortiment. Al deze meubelen zijn perfect te combineren. Ook voor loftdeuren, dit zijn hangende schuifdeuren als het ware, bent u voor ons op de juiste plek. We raden u aan om op onze site rond te kijken voor alle mogelijkheden.

MEUBELEN LATEN BEZORGEN IN WEST-VLAANDEREN

Zou u graag onze prachtige meubels bij u thuis laten bezorgen door Woodfarm? Wilt u graag nog het een en ander weten of een komen kijken bij ons? U kunt ons natuurlijk geheel vrijblijvend contacteren en bent van harte welkom om eens bij onze werkplaats te kijken. We horen graag van u!

Woont u in België en bent u op zoek naar steigerhouten meubelen? Zoekt u een partij die u van steigerhouten meubelen kan voorzien? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk vrijwel alle meubelen maken van hout en hebben ook prachtig steigerhout in ons assortiment. Wilt u weten welke meubelen wij van steigerhout zoal hebben? Lees dan vooral even verder!

VAN WERKENDAM NAAR BELGIË VOOR STEIGERHOUTEN MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dit ligt in de provincie Noord-Brabant op zo’n half uurtje rijden van de Vlaamse grens. Wij komen vaker en vaker in België om onze prachtige houten meubelen af te leveren. Het is voor ons dan ook geen enkel probleem waar in België u woont, wij komen in principe in heel Vlaanderen. Zou u graag eens bij ons willen komen om eerst onze meubelen te bekijken? Dat kan natuurlijk ook!

STEIGERHOUTEN MEUBELEN NAAR BELGIË

Het steigerhout dat wij gebruiken wordt in Nederland met zorg geselecteerd, gedroogd en bewerkt. Van steigerhout maken wij tafels, onderstellen, tv-meubels, kasten, planken, deuren en nog veel meer meubels. In principe kunnen wij op aanvraag alles maken van steigerhout. Zo zouden wij bijvoorbeeld ook een bar, loftdeur of ander object voor u kunnen maken van steigerhout.

STEIGERHOUT OP AANVRAAG

Meubelen van steigerhout behoren echter niet altijd tot ons assortiment en staan ook niet op onze website. Dit omdat het niet altijd voorradig is. Indien u geïnteresseerd bent in steigerhouten meubelen dan kunt u wel altijd bij ons aankloppen. In overleg kijken we graag wat er mogelijk is en proberen we u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ons bellen en mailen en bent daarnaast ook welkom bij ons in Werkendam. We raden aan eerst even contact op te nemen alvorens u bij ons langswipt. Zo staat u niet voor een dichte deur.

Bent u op zoek naar een bijzondere, prachtige en karakteristieke tafel? Heeft u al een gehoord van een boomstronk of boomstamtafel? Een boomstronktafel is een hele unieke en prachtige tafel die bij veel mensen in het oog springt. Boomstronktafels zijn erg populair, passen in vele inrichtingsstijlen en blijven erg lang mooi. Wilt u alles weten over onze boomstronktafels? Lees dan vooral even verder!

WAT IS EEN BOOMSTRONKTAFEL?

Boomstronktafels noemen wij ook wel boomstamtafels. Wanneer u op onze site verder kijkt dan zal u voornamelijk het woord boomstamtafels tegenkomen. Deze tafels zijn hetzelfde als boomstronktafels. Wij maken boomstronktafels van inlandse eiken en populieren. Een boomstronktafel van eikenhout heeft een andere structuur en vorm dan een boomstronktafel van een populier. Een populieren boomstamtafel is bijvoorbeeld aan de ene kant soms een paar centimeter breder dan aan de andere kant. Dit heeft ermee te maken dat een populier in het midden smaller is dan aan de onderkant. Daarnaast is de structuur van de binnenkant ietwat anders, maar dat zijn de verschillen dan ook. De keuze voor een populieren of eiken boomstamtafel is puur een kwestie van smaak.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTRONKTAFEL?

De boomstamtafels die wij hebben maken wij uitsluitend op aanvraag. Wij hebben dan ook geen vaste maten voor boomstamtafels. Wel is er de mogelijkheid om de tafels ééndelig en tweedelig te maken. Dit heeft voornamelijk effect op de breedte van een tafel. Qua lengte kan alles tot en met een lengte van zo’n 5 meter. De breedte van tafels kunnen op aanvraag tussen tot zo’n 1,20 meter gemaakt worden. De dikte van een boomstamtafel is doorgaans zo’n 70 millimeter.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN BOOMSTAMTAFEL?

Omdat wij de tafels uitsluitend op aanvraag maken en iedere boomstronktafel uniek is, hebben wij geen prijslijst of iets dergelijks. We kunnen u wel een indicatieprijs geven. De indicatieprijs voor een boomstronktafel van eikenhout is zo’n 700 Euro per vierkante meter. Per strekkende meter is de indicatieprijs van een populieren boomstronktafel zo’n 300 Euro. Hierin zit dus nog wel wat verschil. Voor een precieze prijs van de tafel die u op het oog heeft kunt u ons het beste even de gewenste maten doorgeven. Dan kunnen wij aan de hand daarvan de prijs voor u berekenen.

BOOMSTRONKTAFELS NAAR NEDERLAND EN BELGIË

Woodfarm zit gevestigd in Werkendam. Dit ligt in Nederland, maar zeer dichtbij België. Wij bezorgen tafels en andere meubelen door heel Nederland en België. Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op, kom op afspraak eens langs of kijk lekker rond op onze site!

Bent u woonachtig in Antwerpen en zoekt u naar nieuwe meubelen? Wilt u graag supergave en unieke meubelen van hout in uw huis, appartement, kantoor of horecazaak? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Wij maken van diverse houtsoorten prachtige houten tafels, onderstellen, kasten, dressoirs en andere meubelen. Wilt u graag meer weten over ons en onze prachtige meubelen? Dan raden we aan om ever verder te lezen!

WOODFARM: VAN WERKENDAM NAAR ANTWERPEN VOOR PRACHTIGE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in Werkendam. Dit ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Naar de Vlaamse grens rijden is voor ons ongeveer een half uurtje. Naar Antwerpen rijden wij in pakweg een uur. Voor ons zijn dit soort reistijden geen enkel probleem en dus komen we graag met onze meubelen bij u in Antwerpen en omgeving. Indien u voordat u bij ons een bestelling plaatst graag eens bij ons komt om de meubelen te bekijken dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom bij ons om al onze prachtige houten meubelen te bekijken.

PRACHTIGE HOUTEN TAFELS, KASTEN EN ANDERE MEUBELEN NAAR ANTWERPEN

Woodfarm staat bekend om haar prachtige tafelbladen. Wij maken tafels van bijzondere houtsoorten. Zo hebben wij tafels van azobe scheepsvloeren, grenen wagonplanken en oude spoorbielzen, maar wij hebben ook tafels van ‘gewoon’ eikenhout. Ook hebben wij boomstamtafels. Deze tafels worden ook wel boomstronktafels genoemd. Boomstamtafels maken wij uitsluitend op aanvraag. Van de andere tafels kunt op onze site kijken naar prijslijsten en mogelijkheden qua afmetingen.

Maar wij hebben veel meer dan alleen tafels. Wij hebben nog 50 verschillende onderstellen voor uw tafelblad en hebben ook kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels en ander meubilair. Op onze site kunt u dit allemaal bekijken, maar u bent dus ook welkom om al onze meubelen in levende lijven te komen bekijken. Het leuke van ons assortiment is dat u het gehele huis in dezelfde stijl kan inrichten omdat alles heel goed bij elkaar kan passen.

MEUBELS NAAR ANTWERPEN BRENGEN

Wanneer u interesse hebt in onze tafels of andere meubelen dan brengen wij die natuurlijk graag naar u in Antwerpen of omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig vervoeren van meubelen en zetten onze producten graag bij u in huis. Interesse in onze meubels? Maak gerust een afspraak en kom eens langs!

Bent u woonachtig in het prachtige Lommel en zoekt u momenteel naar nieuwe meubelen om uw woning, kantoorpand of andere locatie in te richten? Zoekt u naar prachtige en karakteristieke meubelen van hout? Dan bent u bij Woodfarm op de goede plek! Wij hebben namelijk van allerlei bekende en minder bekende houtsoorten prachtige tafels, kasten en andere meubelen. Wilt u alles weten over onze meubelen en onze werkwijze? Dan raden we u aan om even verder te lezen!

VAN WERKENDAM NAAR LOMMEL VOOR PRACHTIGE MEUBELEN

Wij zitten gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dit ligt in de Hollandse provincie Noord-Brabant. Wij hebben onze werkplaats in Werkendam en rijden vanaf hier naar allerlei plaatsen in Nederland in België om onze prachtige meubelen af te leveren. Wij komen boven in Nederland, maar net zo goed in België. Naar Lommel is voor ons net wat minder dan anderhalf uur rijden. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd om meubelen in perfecte staat af te leveren, ongeacht hoelang de rit duurt.

MEUBELEN VAN WOODFARM

Wij hebben in ons assortiment veel meubelen. Wij zijn in Nederland het meest bekend om onze tafels, maar wij hebben veel meer dan alleen tafels. Zo hebben wij kasten, dressoirs, tv-meubels, nachtkastjes, wastafels, muurdecoratie, loftdeuren en nog veel meer. Al deze meubelen maken wij hoofdzakelijk van hout, maar wij gebruiken niet uitsluitend hout. U kunt bij ons als het ware complete sets kopen. Hiermee bedoelen we dat u grote, kleine kasten en nachtkasten perfect met elkaar kan combineren. Zo vormt uw huis een geheel.

TAFELS EN ONDERSTELLEN

Maar zoals wij zeiden staan wij vooral bekend om onze tafels. Wij maken tafels van het hout dat u al kent, zoals eikenhout en populierenhout, maar ook van hout waarvan u waarschijnlijk niet wist dat er tafels van gemaakt worden. Denk aan grenen wagonplanken, azobe scheepsvloeren en oude spoorbielzen. Dit hout selecteren wij met zorg en laten wij daarna drogen. Wanneer het hout er klaar voor is dan gaan we het hout bewerken en produceren tot tafelblad. Zo krijgt dit ‘oude’ hout een nieuw leven. Het resultaat is prachtig. Op deze pagina ziet u al enkele foto’s, maar als u verder kijkt op onze site dan site u per tafel hoe mooi ze zijn.

MEUBELEN LATEN BEZORGEN IN LOMMEL

Wij komen dus graag met onze meubelen bij u in Lommel. Mocht u nou eerst graag bij ons komen om de meubelen eens in het echt te bekijken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! We raden aan om eerst een afspraak te maken. We verwelkomen u graag!

Bent u woonachtig in Turnhout en zoekt u momenteel naar meubelen om uw nieuwe huis, appartement, kantoor of andere locatie mee in te richten? Zoekt u naar meubelen die in het oog springen, uniek zien en er prachtig uit zien? Dan zal u zeker eens moeten kijken naar de meubelen van Woodfarm. Wij maken namelijk unieke, bijzondere en prachtige meubelen die passen binnen vele inrichtingsstijlen. Wij hebben tafels, onderstellen, kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels, nachtkastjes, loftdeuren, wanddecoratie en nog veel meer in ons assortiment. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben en onze werkwijze? Lees dan vooral even verder!

WOODFARM: VAN WERKENDAM NAAR TURNHOUT VOOR PRACHTIGE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dit ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en ligt op zo’n half uurtje rijden van de grens met België. Van onze werkplaats naar Turnhout is grofweg een uurtje rijden. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij komen geregeld in Turnhout en omstreken om onze prachtige meubelen af te leveren. Woodfarm is erin gespecialiseerd om meubelen in perfecte staat af te leveren.

TAFELS VAN WOODFARM

Woodfarm staat in Nederland, en in België steeds meer, vooral bekend om haar tafels. Wij hebben namelijk unieke tafels van bekende houtsoorten als eikenhout, maar ook van hele bijzondere houtsoorten. Heeft u al eens gehoord van tafelbladen van grenen wagonplanken, azobe scheepsvloeren en oude spoorbielzen? Al dit hout knappen wij op en geven we een tweede leven. Deze tafels zijn uniek en springen enorm in het oog. Om deze redenen zijn de tafels ook zo populair. Daarnaast hebben wij ook boomstamtafels. Dit zijn tafels die wij uitsluitend op aanvraag maken en een prachtige karakteristieke uitstraling hebben. Wilt u onze tafels allemaal eens bekijken? Neus dan even rond op onze site onder het kopje tafelbladen. Hier vindt u al onze tafels.

MEUBELEN VAN WOODFARM: BINNENKORT BIJ U IN TURNHOUT?

Maar wie denkt dat Woodfarm uitsluitend tafels heeft die komt bedrogen uit. Wij hebben namelijk ook nog heel veel andere meubelen. Zo hebben wij kasten, dressoirs, nachtkastjes, tv-meubelen, wastafels, wanddecoratie en nog veel meer. Ook hebben wij prachtige loftdeuren. Deze maken wij op aanvraag. Wat een loftdeur is? Dat is een schuifdeur die altijd in het zicht blijft. Omdat deze deuren zo mooi zijn zou u ook niet willen dat deuren uit het zicht verdwijnen. Een loftdeur ziet er erg fraai uit en is zowel praktisch als prachtig.

MEUBELEN NAAR TURNHOUT LATEN BRENGEN

Wilt u graag uw huis inrichten met de prachtige meubelen van Woodfarm? Zou u graag eens bij ons komen kijken om ons assortiment in het echt te zien? Op afspraak bent u van harte welkom bij ons. Wij verwelkomen u graag en kijken ernaar uit om onze prachtige meubelen bij u in Turnhout te mogen bezorgen.

Bent u woonachtig in Maldegem en zoekt u momenteel naar meubelen om uw nieuwe huis, appartement, kantoor of andere locatie in te richten? Zoekt u naar bijzondere, unieke en karakteristieke meubelen van hout? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Woodfarm is namelijk gespecialiseerd in houten meubelen en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Zo hebben wij allerlei tafels, kasten, deuren, decoraties en andere meubelen. Bent u benieuwd naar onze producten en onze dienstverlening? Lees dan vooral even verder!

VAN WERKENDAM NAAR MALDEGEM MET PRACHTIGE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in het Hollandse Werkendam. Dit ligt in de provincie Noord-Brabant en op zo’n half uurtje rijden vanaf de grens tussen Nederland en België. De ligging van Woodfarm zorgt ervoor dat wij zoal Nederland als België vrijwel volledig tot ons werkgebied kunnen rekenen. De meeste meubels die wij afleveren bezorgen wij in ons eigen land, maar steeds vaker rijden wij naar België om ons meubilair te leveren. Deze ontwikkeling doet ons natuurlijk deugd. Van onze werkplaats naar Maldegem is ongeveer anderhalf uur rijden. Voor ons is dat geen enkel probleem.

TAFELS VAN WOODFARM

De meeste bekendheid hebben wij wellicht wel vergaard met onze tafels. Wij hebben tafels van bekende houtsoorten zoals eikenhout, maar hebben ook een aantal bijzondere houtsoorten in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld tafels van oude spoorbielzen, azobe scheepsvloerplanken en grenen wagonplanken. Niet veel mensen hebben hier al eens van gehoord voordat ze met ons in aanraking komen en vrijwel allemaal zijn ze erg positief verrast na het zien van deze tafels. Verder hebben wij ook boomstamtafels in ons assortiment. Deze unieke tafels zijn ook zeer geliefd. Voor al onze tafels raden we aan om even verder te kijken op onze site.

KASTEN, DRESSOIRS, LOFTDEUREN, WASTAFELS EN NOG VEEL MEER

Maar Woodfarm heeft veel meer dan enkel tafelbladen. Zo hebben wij naast 50 verschillende tafelonderstellen ook nog een groot assortiment aan ander meubilair. Zo hebben wij ook verschillende kasten, dressoirs, loftdeuren, wastafels, nachtkastjes, tv-meubelen en wanddecoratie voor u. Op onze site kunt u al deze producten rustig bekijken, zien wat de mogelijkheden zijn en informatie lezen.

MEUBELEN LATEN BEZORGEN IN MALDEGEM

Zoals gezegd komen wij steeds vaker in België en kijken wij ernaar uit om bij u in Maldegem prachtige meubelen te bezorgen. Indien u al weet wat u verlangt dan kunt u via de site een bestelling plaatsen, maar u kan ons natuurlijk ook bellen of mailen om vragen te stellen en bent op afspraak ook welkom in onze werkplaats. Hier laten we onze meubelen graag zien!

Woont u in de stad Antwerpen of bent u woonachtig dicht bij deze grote stad? Zoekt u naar een prachtige boomstamtafel om thuis, op kantoor of in uw horecazaak te plaatsen? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Wij maken boomstamtafels zeer regelmatig en hebben zelfs meerdere varianten in ons assortiment. Wilt u alles weten over de boomstamtafels die wij maken en ook in Antwerpen en omgeving kunnen afleveren? Lees dan ever verder!

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Een boomstamtafel is een zeer unieke tafel. Dit komt omdat iedere boomstam anders is. Wij maken boomstamtafels van inlands hout dat wij met zorg selecteren, drogen en bewerken. Boomstamtafels zijn frisse, fraaie en in het oog springende tafels. Boomstamtafels zijn gemaakt van eiken of populieren en worden door ons uitsluitend op aanvraag gemaakt. Een boomstamtafel kan worden voorzien van een houten en een metalen onderstel. Zo kan de tafel perfect passen binnen zowel een landelijke, warme, industriële als moderne stijl. U kunt met een boomstamtafel dus alle kanten op.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Wij weten niet hoe groot de ruimte is die u in Antwerpen ter beschikking heeft voor uw eventueel toekomstige boomstamtafel, maar hebben goed nieuws voor u. Doordat wij deze tafels uitsluitend op aanvraag maken kunnen wij deze tafels ook zo lang maken als u dat wilt. De maximale lengte is zo’n 5 meter. Een minimale lengte is er in principe niet. De breedte van een tafel kan zo’n 1,30 zijn maximaal. De dikte van het tafelblad is vaak zo’n 70 millimeter. Een populieren boomstamtafel heeft als verschil met een tafel van eikenhout dat de breedte wat varieert. Dit komt door de structuur van de boom. Wellicht klinkt dit wat gek, maar het geeft de tafel juist een hele frisse look.

WAT KOST EEN BOOMSTAMTAFEL?

De prijs van een boomstamtafel is lastig te bepalen. We kunnen u een indicatieprijs geven. Per vierkante meter is die prijs voor een eikenhouten boomstamtafel zo’n 750 Euro. Voor een boomstamtafel van populierenhout is de prijs per strekkende meter zo’n 300 Euro. Voor een nauwkeurige prijs kunt u het best contact met ons opnemen.

BOOMSTAMTAFEL LATEN BEZORGEN IN ANTWERPEN

De tafel die u besteld bezorgen wij natuurlijk netjes bij u in Antwerpen. Wij zijn erin gespecialiseerd om tafels in perfecte staat te vervoeren en af te leveren. Wilt u graag eens bij ons langskomen om eerst even naar onze boomstamtafels te kijken? Op afspraak bent u van harte welkom. We horen graag van u!