Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel? Wilt u graag een tafel waar u heerlijk aan kunt zitten en die zeer in het oog springt? Boomstamtafels zijn ware eyecatchers en passen in elke huiselijke stijl. Boomstamtafels zijn volledig op maat te maken en kunnen verschillende onderstellen hebben. Bent u benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over deze zeer speciale tafels.

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Wij maken boomstamtafels van in Nederland met zorg geselecteerd, gedroogd en behandeld hout. Onze boomstamtafels zijn zeer duurzaam en mooi. Omdat elke boomstam uniek is, is elke boomstamtafel dat ook. Wij maken boomstamtafels enkel op aanvraag. Hierdoor kunnen wij u geen tabel geven met standaardmaten en bijbehorende prijzen. De boomstamtafels die wij maken kunnen een- en tweedelig gefabriceerd worden. Het voordeel hiervan is dat de tafels vrijwel in elke lengte- en breedtemaat gemaakt kunnen worden. De mogelijkheden zijn wat dat betreft dus eindeloos. De dikte van onze boomstamtafelbladen is zo’n 70 millimeter. Dit geeft de tafel een stoere uitstraling en zorgt voor een massieve en robuuste look.

Naast ‘gewone’ boomstamtafels hebben wij ook populieren boomstamtafels. Deze zijn net wat anders. Dit komt door de vorm van een populier. Deze boom is namelijk in het midden dunner dan aan de onderkant. Hierdoor is de tafel over het algemeen aan de ene kant wat breder dan aan de andere kant. Misschien denkt u dat dit gek lijkt, maar het geeft de tafel juist een leuk karakter. Bent u benieuwd naar deze tafels? Kom gerust eens kijken.

ONDERSTEL VOOR EEN BOOMSTAMTAFEL

Zoals onze boomstamtafels veel opties hebben, geldt dit ook voor het onderstel. Wij hebben houten en metalen onderstellen in ons assortiment. Met een houten onderstel zorgt u ervoor dat de tafel warmte uitstraalt. Een metalen onderstel zorgt juist voor een industrieel karakter. Beide onderstellen passen eigenlijk in elke huiselijke stijl. Onze onderstellen zijn in verschillende soorten en hoogtes. Qua hoogte moet u rekening houden met de stoelen. De benen moeten namelijk goed onder de tafel kunnen. In de meeste gevallen is dit geen probleem, maar toch moet er rekening mee gehouden worden.

De houten en metalen onderstellen die wij hebben, zijn er in verschillende vormen. Zo hebben wij X-, N-, H-, U-, en nog ander vormige onderstellen. Deze onderstellen kunnen in het midden van de tafel en aan de korte zijdes worden bevestigd. Houdt bij de vorm en de plek van het onderstel rekening met waar mensen gaan zitten. Voorkom dat het onderstel ten koste gaat van beenruimte. Wij helpen u met al uw vragen over onderstellen.

BOOMSTAMTAFEL AANSCHAFFEN

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een boomstamtafel? Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze boomstamtafels en de verschillende onderstellen? In alle gevallen helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel? Wilt u graag een tafel met een houten onderstel? Wij hebben zowel diverse houten als metalen onderstellen. Beide onderstellen hebben vele voordelen en passen in vrijwel elke huiselijke stijl. Wilt u alles weten over onze onderstellen? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

HOUTEN ONDERSTELLEN

Op onze site vindt u diverse houten onderstellen. Onze houten varianten zijn allen gemaakt van massief hout en passen onder elk tafelblad. Aan onze houten onderstellen zitten verschillende voordelen:

Wij hebben houten onderstellen van de volgende materialen:

De onderstellen zijn er in verschillende vormen. Zo hebben wij H-, X- en kloostervormige onderstellen. Kijk gerust op onze site voor meer informatie over deze onderstellen. De hoogte van onze houten onderstellen is variabel. In overleg komen wij ongetwijfeld tot de perfecte hoogte van uw tafel.

METALEN ONDERSTELLEN

Naast houten varianten hebben wij ook metalen onderstellen in ons assortiment. De keuze in metalen onderstellen is wat ruimer qua vorm. Zo hebben wij H-, X-, A-, U-, N-vormige metalen onderstellen. Metalen onderstellen staan zeer mooi onder houten tafelbladen en zorgen voor een industrieel karakter. Uw ruimte krijgt een stoere uitstraling van een metalen onderstel. Metalen onderstellen zijn eenvoudig te onderhouden en zeer duurzaam. U kunt dus jarenlang vooruit met onze tafels.

WAAROP LETTEN BIJ KIEZEN VAN EEN ONDERSTEL?

Wanneer u een onderstel selecteert moet u met een aantal zaken rekening houden. Naast het materiaal en de vorm moet u ook kiezen waar u het onderstel wilt plaatsen. Sommige onderstellen kunnen in het midden van de tafel bevestigd worden, vrijwel alle andere onderstellen worden aan de korte zijdes vastgemaakt. Bij het selecteren van een onderstel moet u rekening houden met het aantal zitplekken. Wilt u dat er zitgelegenheid is aan het hoofd van de tafel? Zorg er dan voor dat u een onderstel kiest waarbij de beenruimte zo min mogelijk beperkt wordt. Het kan zijn dat u dit een heikel punt vindt. Om u te helpen adviseren wij u natuurlijk graag.

HOUTEN OF METALEN ONDERSTEL AANSCHAFFEN

Wilt u graag een tafelblad en onderstel aanschaffen? Of bent u uitsluitend op zoek naar een metalen of houten onderstel? In beide gevallen bent u bij ons aan het juist adres. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw woning of voor een andere plek? Wilt u graag een tafel met een industrieel karakter? Metalen onderstellen passen zeer goed onder een houten tafelblad en geven de tafel en ruimte een industriële look. Ons assortiment bevat metalen onderstellen in verschillende vormen en maten. Wilt u alles weten over onze onderstellen, de voordelen en de mogelijkheden? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

WAT IS EEN METALEN ONDERSTEL?

Een tafel bestaat grofweg uit een tafelblad en een onderstel. Wij hebben tafelbladen van allerlei soorten eikenhout, boomstam, populieren, wagonplanken, oude spoorbielzen en azobe scheepsvloeren. Onder deze tafelbladen kunnen houten en metalen onderstellen komen. Wij hebben een aantal houten en maar liefst 46 metalen onderstellen in ons assortiment. De metalen onderstellen zijn er in allerlei vormen en maten. Maar daar vertellen we later meer over. Aan metalen onderstellen zitten een aantal grote voordelen. We sommen hieronder een aantal op:

VERSCHILLENDE METALEN ONDERSTELLEN

Zoals gezegd hebben wij maar liefst 46 metalen onderstellen in onze webshop. Wij hebben onderstellen voor verschillende tafelvarianten, De vormen van de metalen onderwerpen zijn zeer divers. Zo hebben wij A-, X-, V-, H-, N- en 3D-vormige onderstellen. Maar ook losse poten, trapeze onderstellen en mikadovormige varianten behoren tot ons assortiment. Het is haast te veel om op te noemen. Wij raden u dan ook aan om even op uw gemak onze website te raadplegen en de onderstellen allemaal even de revue laat passeren.

WAAROP LETTEN BIJ HET AANSCHAFFEN VAN EEN ONDERSTEL

Wanneer u een onderstel aanschaft moet u met een aantal zaken rekening houden. Let bijvoorbeeld op met waar u zit gelegenheid wilt aanbrengen. Een tafelonderstel gaat namelijk altijd ergens ten kosten van de beenruimte en daarom moet gekeken worden waar een onderstel het minst ‘in de weg zit’. Uiteindelijk is een tafel een gebruiksvoorwerp en wilt u zo veel mogelijk genieten van uw product.

HOUTEN ONDERSTELLEN

Naast diverse metalen onderstellen hebben wij ook een aantal houten tafelonderstellen in ons assortiment. Een houten onderstel draagt bij aan het warme karakter van de tafelbladen en zorgt voor veel sfeer in huis. De houten onderstellen zijn er X-, I- en kloostervormig. De hoogte van onze houten tafelbladen is variabel.

ONDERSTEL AANSCHAFFEN

Onderstellen zijn bij ons zowel los als in combinatie met een tafelblad aan te schaffen. Wilt u graag een los onderstel of een complete tafel aanschaffen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.