Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Houten tafelonderstel

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel? Wilt u graag een tafel met een houten onderstel? Wij hebben zowel diverse houten als metalen onderstellen. Beide onderstellen hebben vele voordelen en passen in vrijwel elke huiselijke stijl. Wilt u alles weten over onze onderstellen? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

HOUTEN ONDERSTELLEN

Op onze site vindt u diverse houten onderstellen. Onze houten varianten zijn allen gemaakt van massief hout en passen onder elk tafelblad. Aan onze houten onderstellen zitten verschillende voordelen:

  • Houten onderstellen geven een warme uitstraling aan uw tafel en ruimte.
  • Houten onderstellen passen in elke huiselijke stijl.
  • Houten onderstellen zijn zeer duurzaam.
  • Houten onderstellen geven de tafel een massief karakter.
  • Houten onderstellen kunnen wel wat verduren en hebben veel draagkracht.
  • Houten onderstellen zijn tijdloos. Hiermee bedoelen we dat hout altijd ‘in’ blijft.

Wij hebben houten onderstellen van de volgende materialen:

De onderstellen zijn er in verschillende vormen. Zo hebben wij H-, X- en kloostervormige onderstellen. Kijk gerust op onze site voor meer informatie over deze onderstellen. De hoogte van onze houten onderstellen is variabel. In overleg komen wij ongetwijfeld tot de perfecte hoogte van uw tafel.

METALEN ONDERSTELLEN

Naast houten varianten hebben wij ook metalen onderstellen in ons assortiment. De keuze in metalen onderstellen is wat ruimer qua vorm. Zo hebben wij H-, X-, A-, U-, N-vormige metalen onderstellen. Metalen onderstellen staan zeer mooi onder houten tafelbladen en zorgen voor een industrieel karakter. Uw ruimte krijgt een stoere uitstraling van een metalen onderstel. Metalen onderstellen zijn eenvoudig te onderhouden en zeer duurzaam. U kunt dus jarenlang vooruit met onze tafels.

WAAROP LETTEN BIJ KIEZEN VAN EEN ONDERSTEL?

Wanneer u een onderstel selecteert moet u met een aantal zaken rekening houden. Naast het materiaal en de vorm moet u ook kiezen waar u het onderstel wilt plaatsen. Sommige onderstellen kunnen in het midden van de tafel bevestigd worden, vrijwel alle andere onderstellen worden aan de korte zijdes vastgemaakt. Bij het selecteren van een onderstel moet u rekening houden met het aantal zitplekken. Wilt u dat er zitgelegenheid is aan het hoofd van de tafel? Zorg er dan voor dat u een onderstel kiest waarbij de beenruimte zo min mogelijk beperkt wordt. Het kan zijn dat u dit een heikel punt vindt. Om u te helpen adviseren wij u natuurlijk graag.

HOUTEN OF METALEN ONDERSTEL AANSCHAFFEN

Wilt u graag een tafelblad en onderstel aanschaffen? Of bent u uitsluitend op zoek naar een metalen of houten onderstel? In beide gevallen bent u bij ons aan het juist adres. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.