Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Metalen tafelonderstel

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw woning of voor een andere plek? Wilt u graag een tafel met een industrieel karakter? Metalen onderstellen passen zeer goed onder een houten tafelblad en geven de tafel en ruimte een industriële look. Ons assortiment bevat metalen onderstellen in verschillende vormen en maten. Wilt u alles weten over onze onderstellen, de voordelen en de mogelijkheden? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

WAT IS EEN METALEN ONDERSTEL?

Een tafel bestaat grofweg uit een tafelblad en een onderstel. Wij hebben tafelbladen van allerlei soorten eikenhout, boomstam, populieren, wagonplanken, oude spoorbielzen en azobe scheepsvloeren. Onder deze tafelbladen kunnen houten en metalen onderstellen komen. Wij hebben een aantal houten en maar liefst 46 metalen onderstellen in ons assortiment. De metalen onderstellen zijn er in allerlei vormen en maten. Maar daar vertellen we later meer over. Aan metalen onderstellen zitten een aantal grote voordelen. We sommen hieronder een aantal op:

  • Een tafel met metalen onderstel heeft een stoer en robuust uiterlijk.
  • Een tafel met metalen onderstel draagt bij aan het industriële karakter van uw ruimte.
  • Een tafel met metalen onderstel past in elke huiselijke stijl.
  • Een metalen onderstel past op elk tafelblad.
  • Een metalen onderstel is zeer sterk.
  • Een metalen onderstel kan wel wat verdragen en is zeer duurzaam.
  • Een metalen onderstel is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

VERSCHILLENDE METALEN ONDERSTELLEN

Zoals gezegd hebben wij maar liefst 46 metalen onderstellen in onze webshop. Wij hebben onderstellen voor verschillende tafelvarianten, De vormen van de metalen onderwerpen zijn zeer divers. Zo hebben wij A-, X-, V-, H-, N- en 3D-vormige onderstellen. Maar ook losse poten, trapeze onderstellen en mikadovormige varianten behoren tot ons assortiment. Het is haast te veel om op te noemen. Wij raden u dan ook aan om even op uw gemak onze website te raadplegen en de onderstellen allemaal even de revue laat passeren.

WAAROP LETTEN BIJ HET AANSCHAFFEN VAN EEN ONDERSTEL

Wanneer u een onderstel aanschaft moet u met een aantal zaken rekening houden. Let bijvoorbeeld op met waar u zit gelegenheid wilt aanbrengen. Een tafelonderstel gaat namelijk altijd ergens ten kosten van de beenruimte en daarom moet gekeken worden waar een onderstel het minst ‘in de weg zit’. Uiteindelijk is een tafel een gebruiksvoorwerp en wilt u zo veel mogelijk genieten van uw product.

HOUTEN ONDERSTELLEN

Naast diverse metalen onderstellen hebben wij ook een aantal houten tafelonderstellen in ons assortiment. Een houten onderstel draagt bij aan het warme karakter van de tafelbladen en zorgt voor veel sfeer in huis. De houten onderstellen zijn er X-, I- en kloostervormig. De hoogte van onze houten tafelbladen is variabel.

ONDERSTEL AANSCHAFFEN

Onderstellen zijn bij ons zowel los als in combinatie met een tafelblad aan te schaffen. Wilt u graag een los onderstel of een complete tafel aanschaffen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.