afmeting eikenhouten tafel

Afmetingen van een eikenhouten tafel

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw eet-, woon- of huiskamer? Of zoekt u een nieuwe tafel voor in uw kantoorpand, horecagelegenheid of andere locatie? Bij ons bent u aan het juiste adres voor perfecte tafels. Zo hebben wij tafels van verschillende soorten eikenhout in ons assortiment. Wilt u alles weten over eikenhout en de mogelijkheden qua afmetingen? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Wat is eikenhout?

Eikenhout is een houtsoort die in Europa vaak te zien is. Het hout dat wij gebruiken is afkomstig uit Nederland. Wij selecteren, drogen en bewerken het hout tot prachtige tafelbladen. Eikenhout staat bekend om de hardheid en duurzaamheid van het materiaal. Een tafel van eikenhout staat bekendheid om het feit dat de tafel jarenlang meekan. Zeker als u de tafel op de juiste manier onderhoudt en beschermd. Eikenhout heeft een zeer bijzondere kleur en prachtige nerf van het hout. Een tafel van eikenhout straalt van zichzelf rust en warmte uit. Zo voelt u zich altijd prettig bij uw tafel.

Wij hebben diverse soorten eikenhout in ons assortiment. Zo hebben wij geborsteld, ruig, nieuw, oud en thermisch eikenhout in ons assortiment. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken, charmes en uitstraling. Kijk op uw gemak wat de verschillen zijn tussen de soorten eikenhout en maak uw keuze. Wij helpen u natuurlijk graag.

Voordelen van eikenhout

  • Eikenhout is zeer duurzaam. Tafels van eikenhout kunnen wel tientallen jaren mee.
  • Eikenhout is erg sterk. Uw tafel kan dus wel tegen een stootje.
  • Eikenhout is robuust. Het blad is vrij dik en heeft daardoor een prachtige uitstraling.
  • Eikenhout past in elke huiselijke stijl. Een landelijke, industriële, scandinavische of ander huiselijke stijl is altijd te voorzien van een eikenhouten tafel. Kijk wel goed welk soort eikenhout u neemt.
  • Eikenhout kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Buiten zal het product wel beschermd moeten worden tegen de Uv-straling en hoge luchtvochtigheid.
  • Eikenhout is gemakkelijk te bewerken.
  • Eikenhout is in allerlei afmetingen beschikbaar. Ook maatwerk is mogelijk.

Afmetingen tafels van eikenhout

Wij hebben op onze website veel tafels van eikenhout staan. Zo hebben wij eet-, salon-, horeca-, vergader- en kantinetafels in ons assortiment. Deze tafels kunnen rechthoekig, vierkant, rond en ovaal zijn. De rechthoekige tafels komen het meest voor. Wij hebben van elke soort eikenhout een aantal standaardmaten met bijbehorende prijzen op onze website staan. Maar maatwerk is ook mogelijk. De standaardafmetingen hebben een maximale lengte van 300 centimeter en een maximale breedte van 100 centimeter. Op aanvraag is groter dus mogelijk. De minimale lengte en breedte van onze eikenhouten tafels zijn 70 centimeter.

Eikenhouten tafel aanschaffen

Bent u overtuigd van de voordelen van een eikenhouten tafel en wilt u graag een tafel van eikenhout aanschaffen? Of wilt u graag wat extra informatie ontvangen? Neem een kijkje op onze website of vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van geheel vrijblijvend advies op maat.

Dyrene Lambregtse
Dyrene Lambregtse
"Helemaal top. Wij zijn heel blij!"
Lees verder
Ontspannen sfeer, mooie houten balken en planken en een geweldige service. Dat alles ook nog eens voor een écht goede prijs vergeleken met andere houthandelaars. Helemaal top, wij zijn heel blij!
Gert Jan Stevens
Gert Jan Stevens
Hele gave producten! Super blij mee.
Lees verder
Wat een super gave producten! Wij zijn heel blij met onze tafel en kast.
Previous
Next
Scroll naar top