Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubelen België

Bent u woonachtig in België en zoekt u naar nieuwe meubelen om uw huis, appartement, kantoorpand, horecagelegenheid of andere locatie in te richten? Wilt u graag karakteristieke meubelen die in België afgeleverd kunnen worden? Dan bent u bij Woodfarm op de juiste plek. Woodfarm maakt namelijk karakteristieke, bijzondere en unieke meubels van allerlei soorten hout. Woodfarm maakt tafels, kasten, dressoirs, tv-meubels, wasbakken en andere meubelen en levert die meubelen door heel België af. Wilt u alles weten over de meubelen van Woodfarm die u in België zou kunnen ontvangen? Lees dan vooral ever verder!

WOODFARM: HOUTEN MEUBELS DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIË

Woodfarm zit gevestigd in Werkendam. Dit ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Vanuit hier bezorgen wij prachtige houten meubelen door heel Nederland en België. Aanvankelijk kwamen wij uitsluitend in België, maar onze producten zijn in België inmiddels ook op de radar gekomen. Hierdoor komen wij steeds vaker bij onze zuiderburen om onze producten af te leveren. Met een half uurtje rijden zijn wij ook al voorbij de Belgische grens. Dus om bij u langs te komen is voor ons geen enkel probleem.

TAFELS VAN WOODFARM

Woodfarm heeft veel tafelbladen in het assortiment. Deze tafelbladen zijn van uiteenlopende houtsoorten als verschillende soorten eikenhout, spoorbielsplanken, grenen wagonplanken, azobe scheepsvloerplanken en (populieren) boomstamtafels. Al deze tafels hebben hun eigen prachtige karakter. De tafels passen in zowel industriëlelandelijke, moderne en robuuste stijlen. Om onze tafels eens goed te bekijken raden we aan om eens verder te kijken op onze site. Van de meeste tafels hebben we een maattabel staan. De tafels die wij hebben kunnen in meerder vormen en maten geleverd worden. Boomstamtafels maken wij uitsluitend op aanvraag.

TAFELONDERSTELLEN VAN WOODFARM

Een tafelblad zonder onderstel heeft natuurlijk weinig toegevoegde waarde. Het onderstel van een tafel is belangrijker voor de uitstraling van een tafel dan de meeste mensen denken. Wij hebben tafelonderstellen van metaal en van hout. De vormen die we hebben zijn zeer uiteenlopend. Zo hebben wij X-, V-, H-, N-, I- en U-vormige tafelonderstellen.

ANDERE MEUBELEN VAN WOODFARM NAAR BELGIË

Maar wij kunnen natuurlijk meer dan alleen tafels en tafelonderstellen naar België brengen. Zo hebben wij ook kasten, dressoirs, bijzettafels, wastafels en loftdeuren in ons assortiment. Al onze meubelen zijn van Nederlands hout dat wij met zorg selecteren, drogen en bewerken. U kunt onze meubelen uitstekend met elkaar combineren. Indien u hierbij graag hulp zou willen dan zijn wij er natuurlijk om u te helpen.

MEUBELS NAAR BELGIË LATEN VERVOEREN

Wilt u graag dat wij onze prachtige tafels of andere meubelen naar u in België brengen? Of wilt u graag advies of een gesprek van/met onze expert? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.