Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Vergadertafel voor groot aantal personen

Bent u op zoek naar een vergadertafel voor in uw bedrijf of horecagelegenheid? Wilt u graag een tafel voor een groot aantal personen? Wij hebben diverse prachtige vergadertafels voor een uiteenlopend aantal personen. Zo kunt u bij ons vergadertafels voor 4, 6, 8, 10, 12, 14 personen of meer aanvragen. Wilt u alles weten over onze vergadertafels? Lees dan vooral even verder.

WAT IS EEN VERGADERTAFEL?

Een vergadertafel is bedoeld voor vergaderingen en conferenties. Deze tafels zijn belangrijk voor uw bedrijf of organisatie. Een tafel die warmte uitstraalt of gezellig oogt zal de bakermat van goede gesprekken en vergaderingen vormen. Een vergaderruimte moet mensen namelijk de ruimte geven om open en vrijuit te spreken. De tafel speelt hier een grote rol in dan u wellicht verwacht. Een tafel waaraan iedereen op zijn gemak zit zal zorgen voor een prettige en/of goede vergadering of conferentie.

VERSCHILLENDE SOORTEN VERGADERTAFELS

Wij hebben diverse vergadertafels in ons assortiment en kunnen tafels ook volledig op maat maken. Wij hebben rechthoekige, ronde en ovale vergadertafels in ons assortiment. Ronde vergadertafels zijn zeer geschikt voor vergaderingen, maar wanneer de vergadergroep te groot wordt zal de onderlinge afstand dat ook worden met een ronde tafel. Vanaf 12 persoonstafels raden wij een rechthoekige tafel zeker aan. Wij hebben vergadertafels van de volgende materialen:

 • Eikenhout: Wij hebben diverse soorten eikenhout in ons assortiment. Denk hierbij aan ruig, geborsteld, thermisch, nieuw en oud eikenhout. Elke eikenhout soort heeft zijn eigen uitstraling en charmes.
 • Boomstamhout: De boomstamtafels die wij maken worden uitsluitend op aanvraag gefabriceerd. De tafels kunnen vrij breed en tot wel vijf meter lang worden gemaakt. Altijd een perfecte vergadertafel dus.
 • Spoorbielzen: De planken die jarenlang als dwarsligger onder het treinspoor hebben gelegen zijn tegenwoordig opgeknapt en verwerkt tot tafelblad. De tafels kunnen op maat worden gemaakt, maar worden standaard geleverd tot 250 centimeter. Op aanvraag is dus meer mogelijk.
 • Wagonplanken: De vloeren van goederenwagons zijn tegenwoordig prachtige tafelbladen. De tafels hebben nog enkele verfresten van hun vorige gebruik en zijn perfect voor vergadertafels. De tafels stralen namelijk veel warmte uit.
 • Scheepsvloeren: Wanneer u opzoek bent naar een rustieke tafel dan moet u zeker even kijken naar een tafelblad van oude scheepsvloeren. Dit hout is zeer doorleefd vanwege de vele laad- en loswerkzaamheden. Een warme en rust uitstralend tafelblad dus.

HOE GROOT MOET EEN VERGADERTAFEL ZIJN?

Vergadertafels kunnen op allerlei formaten worden gemaakt en afgeleverd. Maar hoe groot moet een vergadertafel zijn? Dat hangt natuurlijk af van het aantal personen dat u aan uw tafel kwijt wilt. Wij raden het volgende aan:

 • 2 persoons vergadertafel: 70 centimeter lengte
 • 4 persoons vergadertafel: 130 centimeter lengte
 • 6 persoons vergadertafel: 180 centimeter lengte
 • 8 persoons vergadertafel: 250 centimeter lengte
 • 10 persoons vergadertafel: 310 centimeter lengte
 • 12 persoons vergadertafel: 380 centimeter lengte
 • 14 persoons vergadertafel: 440 centimeter lengte
 • 16 persoons vergadertafel: 500 centimeter lengte

VERGADERTAFEL AANSCHAFFEN

Bent u overtuigd van het feit dat u graag een vergadertafel wilt aanschaffen? Heeft u nog een aantal prangende vragen of wilt u graag een aanvraag doen? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies op maat.