Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Grote stoere eettafel

Bent u op zoek naar een nieuwe eettafel voor in uw woning? Wilt graag een grote en stoere tafel die in het oog springt? Een tafel is erg belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Maar wat voor soorten grote en stoere tafels zijn er? In dit artikel vertellen we alles over de materialen, afmetingen en mogelijkheden van deze tafels.

WAAROM EEN GROTE EN STOERE TAFEL?

Houten tafels zijn zeer populair. Dit heeft een aantal redenen. Hout is een natuurproduct waarmee u eigenlijk alle kanten op kunt. Daarnaast is hout zeer duurzaam en kan het wel tegen een stootje. Een grote tafel is perfect voor grotere gezelschappen en is een perfect voorbeeld van efficiënt ruimtegebruik. Stoere en grote tafels zorgen voor een prettige stamtafelsfeer en zijn perfect voor woningen, maar ook voor kantoren, horecagelegenheden en andere locaties. Een grote en stoere tafel heeft vaak een dikker tafelblad dan andere tafels. Dit maakt de tafel robuustmassief en draagkrachtig. Zo kan uw tafel jarenlang mee.

VERSCHILLENDE MATERIALEN VOOR EEN GROTE EN STOERE TAFEL

Wij hebben grote stoere tafels in allerlei vormen en maten. Rond, ovaal, rechthoekig of vierkant? Alles is mogelijk bij ons. Wij maken tafels van vele houtsoorten, zoals:

  • Eikenhout: Ons assortiment bevat diverse soorten eikenhout zoals oud, nieuw, geborsteld, thermisch en ruig eikenhout. Wanneer u zoekt naar een stoere tafel dan raden wij u zeker aan om eens onze ruige eikentafels te bekijken. Deze robuuste tafelbladen zijn mooi en passen perfect bij wat u zoekt.
  • Boomstamtafels: Onze boomstamtafels zijn zeer uniek. Twee identieke boomstamtafels bestaan namelijk niet. Een boomstamtafel wordt door ons uitsluitend op aanvraag gemaakt en kan zo lang zijn als u maar wilt. Ook de breedte heeft vele mogelijkheden. Wanneer u een grote tafel zoekt is deze optie perfect. De dikte van het blad maakt een tafel ook nog eens stoer.
  • Spoorbielsplanken: De dwarsliggers die jarenlang onder het treinspoor hebben gelegen worden tegenwoordig gebruikt al tafelblad. De planken zijn helemaal opgeknapt en ogen zowel stoer als industrieel. Wij hebben diverse afmetingen voor deze tafels, maar kunnen ook maatwerk toepassen.
  • Wagonplanken: De vloeren die jarenlang in een goederenwagon hebben gelegen zijn momenteel bewerkt tot tafelbladen. Deze tafels zijn warm, stoer en industrieel. Meerdere vliegen in één klap dus.
  • Oude scheepsvloeren: Bent u meer opzoek naar een tafel met een doorleefd karakter? Dan is een tafel van oude scheepsvloeren iets voor u. Deze tafel hebben een jarenlange dienst achter de rug en zijn veelal gebruikt voor laden en lossen. Deze tafels zijn stoer, strak en stralen warmte uit.=

GROTE EN STOERE TAFEL BESCHERMEN

Hoe stoer uw tafel ook is, hij is natuurlijk niet van steen. Hout is een natuurproduct en zal beschermd moeten worden. Dit kunnen wij voor u doen, zodat u de eerste jaren hier geen omkijken naar heeft. Het is daarna mogelijk om het zelf te doen. Wij raden aan om de tafel met olie te beschermen. Zo is de tafel beschermd tegen vocht, vuil en lichte beschadigingen. Daarnaast raden wij bij speciale gelegenheden het gebruik van tafelkleden aan. Onderzetters en placemats zijn altijd goed om te gebruiken.

GROTE STOERE TAFEL AANSCHAFFEN

Wilt u graag een grote en stoere tafel aanschaffen of bent u op zoek naar extra informatie? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag met advies op maat. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.