Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Grote eetkamertafel van hout

Bent u op zoek naar een grote eetkamer tafel? Wilt u graag een grote eetkamertafel die sfeer en gezelligheid uitstraalt? Dan is een houten eetkamertafel dat wat u zoekt. Wij kunnen grote eetkamertafels maken in allerlei vormen en maten. Deze tafels kunnen daarnaast ook nog eens worden gemaakt van diverse houtsoorten van topkwaliteit. Bent u benieuwd naar meer informatie over onze eetkamertafels van hout? Lees dan vooral even door.

WAAROM EEN GROTE EETKAMERTAFEL?

Beschikt u over een grote ruimte in uw huis? Heeft u een groot gezin? In beide gevallen zijn grote eetkamertafels perfect. Ze vullen uw ruimte, brengen sfeer in de woning en bieden plaats aan het hele gezin en eventuele gasten. De tafel is een perfecte plek om te eten, spelletjes te spelen, samen te zijn en heel veel andere leuke ervaringen. Maar grote eetkamertafels zijn niet alleen geschikt voor in huis. Ook voor bedrijven, kantoren, horecagelegenheden en andere locaties zijn grote eetkamertafels perfect. Ze stralen rust en warmte uit. Daarnaast is een grote eetkamertafel een perfecte vorm van efficiënt ruimtegebruik. Indien u de tafel laten wilt opsplitsen is dit zeer eenvoudig te doen door versiering als een bloemen of planten op tafel te zetten.

VERSCHILLENDE MATERIALEN VOOR GROTE EETKAMERTAFELS

Onze grote eetkamertafels zijn gemaakt van verschillende soorten hout. Elke houtsoort heeft zijn of haar eigen verhaal en historie. Al het hout is afkomstig uit Nederland en is zeer duurzaam. Wij gebruiken de volgende houtsoorten voor onze producten: 

  • EikenEikenhout oogt zeer fris in elke ruimte. Wij kunnen eikentafels in vrijwel elke vorm of afmeting produceren. Wij hebben nieuw, oud, geborsteld, ruig en thermisch eikenhout in ons assortiment. Elke soort heeft zijn eigen charmes en past in vrijwel elke huiselijke stijl. De bladdikte is minimaal 50 mm waardoor de tafel een massief karakter heeft.
  • Boomstamtafels: Elke boomstam is uniek. Dit zorgt ervoor dat een nooit twee identieke boomstamtafels zullen zijn. De boomstamtafels zijn prachtige producten waarmee u eigenlijk alle kanten op kan. Het bestellen van een boomstamtafel gaat op aanvraag. In principe kunnen wij vrijwel elke afmeting fabriceren, dus schroom niet en neem contact op.
  • Populieren boomstamtafels: Ook populieren boomstamtafels zijn uniek in hun soort. Het leuke aan deze tafels is dat ze spontaan lijken. Dit komt omdat de tafels vrijwel nooit over de hele tafel even breed zijn. Dit komt door de vorm en structuur van een populier. Het geeft een leuk en karakteristiek aanzicht op de tafel.
  • Oude spoorbielzen: Het hout dat wij gebruiken voor deze tafels is gemaakt van planken die onder het spoor hebben gelegen. Deze zogenaamde ‘dwarsligger’ zijn door ons volledig opgeknapt en klaar voor hun nieuwe leven.
  • Grenen wagonplanken: De planken die eerder in goederenwagons als vloer dienden worden door ons gebruikt als tafelbladen. De planken zijn in sommige gevallen nog voorzien van verfresten uit de wagons. Dit geeft een extra dimensie aan de industriële uitstraling van de tafel.
  • Azobe scheepsvloeren: Vanwege de vele laad- en loswerkzaamheden hebben deze oude scheepsvloeren een prachtig doorleefd karakter. Deze tafels stralen rust en warmte uit en zijn perfect voor elke woonstijl.

VERSCHILLENDE ONDERSTELLEN

Een onderstel is zeer bepalend voor het karakter van uw eetkamertafel. Wij hebben houten en metalen onderstellen in ons assortiment. Een houten onderstel brengt een warme en rustige sfeer in uw huis, terwijl een metalen onderstel een stoere en industrieel aanzicht aan uw ruimte geeft. De onderstellen die wij kunnen bevestigen aan uw tafelblad zijn in verschillende vormen. Zo hebben wij diverse X-, N-, U-, A- en H-vormige onderstellen. Neem gerust een kijkje in onze webshop om te zien hoe dit eruit ziet.

GROTE EETKAMERTAFEL AANSCHAFFEN

Klinkt het aanschaffen van een grote eetkamertafel u als muziek in de oren of wilt u graag meer informatie ontvangen? In beide gevallen kunt u ons benaderen voor advies op maat.