Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Geborstelde eiken tafel

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw huis? Wilt u graag een tafel van geborsteld eikenhout? Wij hebben tafels van verschillende soorten (eiken)hout. Het hout dat wij gebruiken kent vele voordelen en kan in vrijwel elke vorm of maat gemaakt worden. Wilt u alles weten over onze geborstelde eikenhouten tafels? Lees dan vooral dit artikel goed door.

WAT IS GEBORSTELD EIKENHOUT?

Wij hebben verschillende soorten eikenhout in ons assortiment. Zo hebben wij nieuw, oud, thermisch, ruig en dus geborsteld eikenhout waarvan wij tafels en andere meubels maken. Al dit eikenhout is met zorg in Nederland geselecteerd, gedroogd, behandeld en gefabriceerd tot meubilair. Het hout is zeer duurzaam en heeft vele andere voordelen. Het geborstelde eikenhout van ons heeft een prachtige en rustieke uitstraling. Hierdoor past een tafel van geborsteld eikenhout in elke huiselijke stijl.

VOORDELEN GEBORSTELD EIKENHOUT

Onze (geborsteld) eikenhout kent vele voordelen. We zullen voor het gemak een aantal van deze voordelen even opsommen.

  • Eikenhout heeft een rustige uitstraling en is erg toegankelijk.
  • Eikenhouten tafels zijn een echte eyecatcher.
  • Eikenhout is zeer duurzaam.
  • Eikenhout kan wel tegen een stootje.
  • Eikenhout is massief.
  • Tafels van geborsteld eikenhout zijn tijdloos.
  • Eikenhout is gemakkelijk te onderhouden.
  • Eikenhout is in vele maten en vormen te maken.
  • Eikenhout is met een grote onderhoudsbeurt weer helemaal als nieuw te maken.

TAFELS VAN GEBORSTELD EIKENHOUT

Onze tafels van geborsteld eikenhout zijn om meerdere redenen zeer fraai. De bladen zijn massief en worden in perfecte staat afgeleverd. De dikte van het blad is 50 millimeter. De tafels zijn standaard tot drie meter, maar kunnen op aanvraag ook een langere maat hebben. Om de tafel te beschermen tegen vocht en vuil kunnen we een beschermlaag aanbrengen. De tafels kunnen worden voorzien van verschillende onderstellen. Zo hebben wij houten en metalen onderstellen in ons assortiment. Met een houten onderstel draagt u bij aan de rustieke uitstraling van de tafel. Tafelbladen met een houten onderstel stralen warmte uit. Een industriële uitstraling creëert u met een metalen onderstel. Beide onderstel materialen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Neem gerust een kijkje op onze website voor de voorbeelden.

GEBORSTELD EIKENHOUT ONDERHOUDEN

Wanneer u een tafel aanschaft van geborsteld eikenhout dan wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw voorwerp. Dit doet u door voorzichtig met uw tafel om te gaan. Plaats nooit hete pannen, frisdrankglazen of bierflesjes rechtstreeks op de tafel. Onderzetters en viltjes zijn noodzakelijk voor de levensduur van uw tafel. Verder moet u ervoor zorgen dat luchtvochtigheid in uw huis niet te hoog wordt. Hout kan bij een hoge luchtvochtigheid namelijk gaan scheuren. Dit is natuurlijk wel het laatste waarop u zit te wachten. Heeft uw tafel onverhoopt vlekken of krassen opgelopen? Met een opknapbeurt is de tafel weer als nieuw te maken. Schuur de tafel met lichtkorrelig schuurpapier en zet de tafel opnieuw in de olie.

TAFEL VAN GEBORSTELD EIKENHOUT AANSCHAFFEN

Wilt u graag een tafel aanschaffen? Bent u overtuigd van de voordelen en mooie uitstraling van een tafel van geborsteld eikenhout? Indien u er graag één wilt bestellen of meer informatie wilt ontvangen kunt u altijd contact met ons opnemen voor geheel vrijblijvend advies op maat.