Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Grote tafel voor in kantoor

Bent u op zoek naar een grote tafel voor op kantoor? Wilt u graag een ware eyecatcher in huis halen? Wij hebben grote tafels van verschillende materialen en stijlen die perfect zijn voor elk kantoor. Wilt u alles weten over deze grote tafels en bent u benieuwd naar de voordelen die deze natuurproducten met zich meenemen? Wij vertellen u in dit artikel alle belangrijke informatie.

VOORDELEN VAN EEN GROTE TAFEL

Wat is een grote tafel? Het begrip ‘groot’ is natuurlijk relatief. Wat voor u groot is kan voor een ander klein zijn en andersom. Dit maakt in principe niks uit. Wij kunnen tafels maken in vrijwel elke maat. Wilt u weten wat de voordelen zijn van tafels die wij al groot omschrijven? We sommen hieronder een aantal voordelen op:

 • Grote tafels zijn een uitstekend voorbeeld van efficiënt ruimte gebruik.
 • Grote tafels zijn in alle vormen door ons te maken. Wilt u een ronde, ovale, rechthoekige, vierkante of andere vorm tafel? Wij kunnen elke vorm maken.
 • Grote tafels die wij maken zijn gemaakt van zeer duurzaam materiaal. Perfect voor uw bedrijf dus.
 • Grote tafels stralen rust uit. Perfect voor besprekingen en dergelijke.
 • Grote tafels zijn ideaal voor vergaderingen, bijeenkomsten en andere gelegenheden.
 • Grote tafels staan mooi in wachtruimtes of –kamers. Leg een paar kranten neer en mensen zullen in alle rust wachten op hun beurt.
 • Grote tafels zijn gezellig om met het personeel samen te lunchen. Perfect voor teambuilding dus!
tafel voor kantoor kopen

VERSCHILLENDE HOUTSOORTEN VOOR EEN GROTE TAFEL

Wij hebben grote tafels van verschillende materialen. Al deze materialen zijn gemaakt van in Nederland met zorg geselecteerd, gedroogd, bewerkt en behandeld hout. Ons hout is zeer duurzaam en wordt altijd in perfecte staat afgeleverd.

 • EikenhoutWij hebben diverse soorten eikenhouten tafels op voorraad, maar kunnen ook maatwerk toepassen. Onze eikenhout kan nieuw, oud, geborsteld, thermisch en ruig zijn. Elke soort heeft zijn eigen karakter en charmes.
 • Boomstamtafels: Wij maken boomstamtafels uitsluitend op aanvraag. Daardoor kunnen wij u geen tabel met standaardmaten en bijbehorende prijzen geven. Onze boomstamtafels zijn uniek en gemaakt van topkwaliteit hout.
 • Populieren boomstamtafels: De populieren boomstamtafels zijn net even wat anders dan de standaard boomstamtafels. Dit heeft te maken met de structuur van een populier. Deze is namelijk in het midden smaller dan aan de onderkant waardoor de tafels niet over de gehele lengte even breed zijn. Dit geeft een leuk karakter aan de tafel.
 • Oude spoorbielzen: De oude spoorbielzen hebben jarenlang onder het treinspoor gelegen en zijn inmiddels helemaal klaar voor hun tweede leven. Ze bevatten nog enkele gebruikssporen waardoor de tafels zeer industrieel lijken. Deze prachtige tafels zijn in veel vormen en maten beschikbaar.
 • Grenen wagonplanken: De vloeren van oude goederenwagons zijn door ons opgeknapt en klaar voor hun nieuwe bestaan als tafelblad. De bladen bevatten soms nog rode, witte, grijze, of zwarte verf van de wagons en zien er prachtig en uniek uit. De tafels ogen zeer rustig en brengen warmte in uw kantoor.
 • Azobe scheepsvloeren: Door de vele laad- en loswerkzaamheden zijn deze tafels zeer doorleefd. Hierdoor zien de tafels er zeer karakteristiek uit. De tafels zijn zeer rustig en staan garant voor gezelligheid.

ONDERSTEL VOOR EEN GROTE TAFEL

Wanneer u een grote tafel aanschaft voor een wachtruimte, vergaderingen, bijeenkomsten of andere gelegenheden dan wilt u natuurlijk dat daar zo optimaal mogelijk van gebruik gemaakt wordt. Door een geschikt onderstel te kiezen zorgt u ervoor dat de tafel mooi oogt en gebruiksvriendelijk zal zijn. Kies dus een onderstel dat zo min mogelijk de beenruimte beperkt. Wij hebben metalen en houten onderstellen in allerlei vormen. Kijk gerust op onze website voor meer informatie omtrent onderstellen.

GROTE TAFEL AANSCHAFFEN

Wilt u een grote tafel aanschaffen? Bent u nog op zoek naar extra informatie? U kunt ons natuurlijk altijd vragen om geheel vrijblijvend advies op maat.