Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubelen Geel

Bent u woonachtig in Geel en bent u op zoek naar nieuwe meubelen voor in uw huis, appartement, kantoor, horecagelegenheid of andere locatie? Wilt u graag prachtige meubelen van hout? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Woodfarm is namelijk gespecialiseerd in prachtige karakteristieke houten meubelen. Deze meubels bezorgen wij door vrijwel heel Nederland en België. Wilt u alles weten over onze meubelen die wij ook bij u in Geel kunnen afleveren? Lees dan vooral verder.

VAN WERKENDAM NAAR GEEL VOOR DE MOOISTE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in Nederland in Werkendam. Dit ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Vanaf Werkendam naar het Vlaamse Geel rijden wij in ongeveer anderhalf uur. Voor ons is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij komen zeer regelmatig met onze prachtige meubelen naar België en zijn ook al meermaals in Geel en omgeving geweest om meubels af te leveren.

ASSORTIMENT VAN WOODFARM: PRACHTIGE TAFELS & NOG VEEL MEER

Wij hebben in ons assortiment vele soorten prachtige tafels. Wij gebruiken Nederlands hout dat wij met zorg selecteren, drogen en bewerken tot tafelblad. Wij hebben de volgende houtsoorten als tafelbladen:

  • Eikenhout: Het Nederlandse eikenhout hebben wij in verschillende soorten in ons assortiment. Zo hebben wij nieuw, oud, geborsteld, ruig en thermisch eikenhout. Iedere soort heeft zijn eigen karakteristieke look en past binnen meerdere inrichtingsstijlen. De tafels kunnen zowel rond, ovaal al vierkant worden gemaakt. Van elke afmeting staat per soort eikenhout een prijslijst op onze site.
  • Boomstamtafels: Van eiken en populieren maken wij boomstamtafels. Deze tafels maken wij op aanvraag, zijn altijd uniek en zien er prachtig uit. De tafels kunnen wel 3 meter lang worden gemaakt. Zo heeft u altijd een boomstamtafel die groot genoeg is.
  • Azobe scheepsvloeren: De planken van oude binnenvaartschepen worden door ons een tweede leven gegeven als tafelblad. Dit donkere en doorleefde hout ziet er prachtig uit en oogt erg warm. Tafels van Azobe scheepsvloerplanken geven een fijn gevoel en passen in gezellige en warme inrichtingsstijlen.
  • Oude spoorbielzen: Ook het hout dat jarenlang onder het treinspoor heeft gelegen krijgt van ons een tweede leven. Dit hout heeft nog enkele littekens van het vorige leven, maar is helemaal klaar om als tafel te schitteren in uw woning in Geel.
  • Grenen wagonplanken: Ook het hout van goederenwagons wordt door ons tot tafelblad gevormd. Dit hout bevat in sommige gevallen nog wat kleine verfresten waardoor de tafel erg goed past in een industriële inrichtingsstijl.

Naast deze tafelbladen hebben wij natuurlijk ook allerlei soorten onderstellen. In totaal hebben wij zelfs 50 verschillende soorten tafelonderstellen. Verder hebben wij kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels en nog veel meer in ons assortiment.

PRACHTIGE MEUBELEN AFGELEVERD IN GEEL

Wilt u graag dat wij onze prachtige meubelen bij u in Geel afleveren? Zou u graag eens bij ons langskomen om naar onze tafels of andere meubelen te kijken? U bent van harte welkom bij ons. Wel is het handig om eerst even een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat u niet voor niets komt. We horen graag van u!