Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubelen Oost-Vlaanderen: Houten meubelen eenvoudig naar Oost-Vlaanderen

Bent u woonachtig in Oost-Vlaanderen en wilt u graag uw huis, kantoorpand, horecagelegenheid of andere locatie voorzien van prachtige nieuwe meubelen? Wilt u graag meubels met een karakteristieke uitstraling? Woodfarm is dan de partij met wie u zaken moet doen. Wij hebben namelijk unieke meubels die passen binnen vrijwel alle inrichtingsstijlen. Wilt u alles weten over de meubelen die wij naar Oost-Vlaanderen kunnen brengen? Lees dan even verder! 

MEUBELEN NAAR OOST-VLAANDEREN BRENGEN

Wij zitten niet gevestigd in Oost-Vlaanderen, maar komen hier wel vaak. Zelf zitten wij in het Nederlandse Werkendam. Hier hebben wij onze opslag, werkplaats en nodigen wij klanten uit om op afspraak onze meubelen te bekijken. Vanaf onze werkplaats naar het Vlaamse Oost-Vlaanderen rijden wij in iets minder dan twee uur. Dit is voor ons zeer goed te doen. Wij komen dan ook graag naar u in Oost-Vlaanderen om u te voorzien van onze prachtige meubelen. Benieuwd wat wij in ons assortiment hebben? Dat zullen we u hieronder haarfijn vertellen.

ASSORTIMENT: BIJZONDERE TAFELBLADEN & ONDERSTELLEN

Ons assortiment kent vele tafelbladen van allerlei houtsoorten. We sommen even op wat wij zoal hebben:

  • Eikenhout: Wij hebben prachtige tafels van eikenhout. Dit eikenhout hebben wij ook nog eens in verschillende varianten. Denk aan nieuw, oud, geborsteld, ruw, thermisch en ruig eikenhout.
  • Boomstamtafels: Een boomstamtafel is altijd uniek. Dit omdat er nooit twee dezelfde bomen zijn en dus ook nooit twee dezelfde boomstamtafels. Boomstamtafels zijn er van eiken en populieren. Deze tafels maken wij uitsluitend op aanvraag.
  • Oude spoorbielzen: Het hout dat jarenlang onder het treinspoor heeft gelegen wordt door ons een nieuw leven ingeblazen als tafelblad. Dit hout heeft nog enkele gaten van het vorige leven die wij eventueel kunnen opvullen, maar die ook kunnen blijven om het karakter van de tafel te versterken.
  • Grenen wagonplanken: Goederenwagons die niet meer gebruikt worden bevatten natuurlijk ook nog altijd zeer bruikbaar hout. Dit hout selecteren wij met uiterste zorg en verwerken wij daarna tot tafel. Wagonplankenhout is warm, rustiek en oogt zeer gezellig.
  • Azobe scheepsvloeren: De vloeren van oude binnenvaartschepen waarvan wij prachtige tafelbladen maken zijn erg fraai. Met hun doorleefde en mysterieuze uitstraling zijn deze tafels nou echte blikvangers. Indien u graag een bijzondere tafel wilt dan is dit precies wat u zoekt.

 Een tafel zonder onderstel is natuurlijk geen tafel. Ook onderstellen hebben wij veelvuldig in ons assortiment. Zowel van hout als van metaal hebben wij in allerlei vormen prachtige onderstellen. X-,H-,U- en N-vormige onderstellen hebben wij veelvuldig. Kijk vooral eens rond op onze site

KASTEN, DRESSOIRS EN ANDERE MEUBELEN

Wij hebben in ons assortiment niet alleen tafels. Ook voor kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels, bijzettafels en andere meubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze site kunt u alles wat wij bieden even bekijken, maar zoals al eerder gezegd bent u ook altijd welkom bij ons in Werkendam.

 MEUBELEN NAAR OOST-VLAANDEREN BRENGEN

Wilt u dat wij onze prachtige meubelen bij u in Oost-Vlaanderen afleveren? Heeft u vragen, opmerkingen of andere dingen die u met ons wilt delen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we zoeken naar het meest geschikte meubilair voor uw locatie. We horen graag van u!