grote kantine tafel

Grote kantine tafel

Bent u voor uw club, vereniging, bedrijf of andere locatie op zoek naar een grote kantinetafel? Wilt u graag een tafel die in het oog springt en waar mensen prettig aan zitten? Wij maken van diverse houtsoorten zeer grote tafels die geschikt zijn allerlei gelegenheden. Grote kantinetafels kunnen wij ook maken. Dit doen wij over het algemeen op aanvraag. Wilt u alles weten over onze grote kantine tafels?

Voordelen van een grote kantinetafel

Waarom u een grote kantinetafel zou willen aanschaffen? Dat kan natuurlijk meerdere redenen hebben en waarschijnlijk heeft u ook al een idee hierover. Wij kunnen ons voorstellen dat u wat anders wilt dan een standaardtafel en hebben dus grote tafels die wij van speciale houtsoorten maken. Deze tafels geven uw kantine of andere ruimte meer stijl. De tafels stralen warmte uit waardoor mensen zich thuis voelen bij uw vereniging, club of bedrijf. Wilt u meer voordelen weten? We sommen er een aantal op:

 • Grote tafels zijn een perfect voorbeeld van efficiënt ruimtegebruik.
 • Grote tafels zorgen voor een fijne sfeer.
 • Grote tafels zijn perfect voor het creëren van binding.
 • Grote tafels kunnen dienen als een stamtafel.
 • Grote tafels zijn indien u dat wilt op te delen met versieringen.
 • Grote tafels zijn geschikt voor zowel gezellige als zakelijke bijeenkomsten.
 • Grote tafels van onze houtsoorten zijn eenvoudig te onderhouden.
 • Grote tafels zijn een echte eyecatcher.

Om al deze redenen zijn sportclubs, verenigingen, kantoren en andere instellingen vaak geneigd om een grote tafel aan te schaffen. Wilt u al deze voordelen ook in huis halen? Dan raden wij een grote kantinetafel sterk aan.

Verschillende materialen kantinetafels

Wij maken tafels voor verschillende gebruiksdoeleinden. Omdat wij maatwerk kunnen toepassen kunnen wij veel vormen en formaten fabriceren. Wilt u weten welke houtsoorten wij zoal gebruiken? We sommen het even op:

 • Eikenhout: Wij hebben verschillende soorten eikenhout in ons assortiment. Denk hierbij aan oud, nieuw, geborsteld, ruig en thermisch eikenhout. Elke soort eikenhout heeft zijn eigen uitstraling en charmes. Oud eikenhout straalt warmte en gezelligheid uit, terwijl nieuw eikenhout zeer verfrissend lijkt.
 • (Populieren) Boomstamtafels: Boomstamtafels zijn altijd uniek. Deze tafels zijn zeer massief en geschikt voor grote groepen. We maken deze tafels uitsluitend op aanvraag en kunnen ze zeer lang maken. 3 tot 5 meter? Dit zal in vele gevallen mogelijk zijn. Ook in de breedte is er van alles mogelijk. We kunnen een- en tweedelige boomstamtafels maken waardoor dit geen probleem zal opleveren.
 • Spoorbielzen: De planken die jarenlang onder het treinspoor hebben gelegen worden door ons opgeknapt en gebruikt voor het maken van prachtige tafels. Deze tafels hebben een warm karakter en zijn perfect voor vele locaties.
 • Grenen wagonplanken: Dit hout heeft jarenlang als vloer van een goederenwagons gediend en is momenteel helemaal klaar voor het nieuwe bestaan als tafelblad. Deze bladen zijn industrieel, robuust en rustiek. Precies wat u zoekt dus.
 • Oude scheepsvloeren: Wilt u tafels die oud en dus warm lijken? Dan moet een tafelblad van oude scheepsvloeren nemen. Deze tafels hebben een doorleefd karakter, maar verkeren in topconditie. De tafels zijn zeer geschikt voor verenigingen en clubs die graag een sfeervolle kantine willen creëren.

Grote kantinetafel aanschaffen

Wilt u graag een grote kantinetafel aanschaffen voor uw (sport)club, vereniging of andere plaats waar mensen samenkomen. Wilt u graag meer informatie inwinnen of een aanvraag doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dyrene Lambregtse
Dyrene Lambregtse
"Helemaal top. Wij zijn heel blij!"
Lees verder
Ontspannen sfeer, mooie houten balken en planken en een geweldige service. Dat alles ook nog eens voor een écht goede prijs vergeleken met andere houthandelaars. Helemaal top, wij zijn heel blij!
Gert Jan Stevens
Gert Jan Stevens
Hele gave producten! Super blij mee.
Lees verder
Wat een super gave producten! Wij zijn heel blij met onze tafel en kast.
Previous
Next
Scroll naar top