meubelen maasmechelen

Meubelwinkel Maasmechelen

Bent u woonachtig in Maasmechelen en zoekt u in de regio naar een meubelwinkel die u kan voorzien van prachtige houten meubelen? Wilt u graag karakteristieke tafels en prachtige andere meubelen in uw huis of elders ontvangen? Woodfarm is dan de partij waarmee u zaken moet doen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in prachtige meubelen en bezorgen die in zowel Nederland als België. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Lees dan vooral even verder!

Meubelzaak komt naar Maasmechelen

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Hier is onze opslag, werkplaats en kunnen klanten komen om onze prachtige meubelen te bekijken. Wij hebben vele soorten tafelbladen, maar ook allerlei andere meubelen in ons assortiment. Woodfarm komt vaak naar België, en ook Maasmechelen, om haar prachtige producten af te leveren. Binnen twee uurtjes rijden wij vanaf ons adres naar Maasmechelen. U kunt thuis in Maasmechelen op ons wachten terwijl wij naar u toekomen. Wilt u graag eerst even onze tafels of andere meubels in het echt zien voordat u een bestelling plaatst? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in Werkendam.

Assortiment van Woodfarm

Wij hebben vele tafelbladen en tafelonderstellen in ons assortiment. De houtsoorten waarvan wij tafels hebben zijn verschillende soorten eikenhout, denk hierbij aan geborsteld, ruig, thermisch, oud en nieuw eiken, boomstamtafels, populieren boomstamtafels, grenen wagonplanken, spoorbielzen en azobe scheepsvloerplanken. Al deze houtsoorten zijn door ons in Nederland geselecteerd, verzorgd, bewerkt en tot tafel geproduceerd. Onze karakteristieke tafels passen in vele stijlen, zijn te voorzien van een uniek onderstel en kunnen in vele maten worden geleverd.

Maar wij hebben natuurlijk meer dan tafels en onderstellen. Zo hebben wij ook kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels en nog veel meer meubelen in ons assortiment. Onze meubels hebben een unieke uitstraling en zijn ook nog eens echte eyecatchers.

Meubels afleveren in Maasmechelen

Wij zijn gevestigd in Nederland, maar komen steeds vaker naar België om onze producten af te leveren. In Maasmechelen zijn wij ook al geweest om onze prachtige tafels en andere meubels te mogen afleveren. Wilt u ook graag dat wij naar u toe komen met ons meubilair? Kijk dan eens rond, neem contact met ons op en dan helpen wij u enorm graag. Hopelijk tot snel!

Dyrene Lambregtse
Dyrene Lambregtse
"Helemaal top. Wij zijn heel blij!"
Lees verder
Ontspannen sfeer, mooie houten balken en planken en een geweldige service. Dat alles ook nog eens voor een écht goede prijs vergeleken met andere houthandelaars. Helemaal top, wij zijn heel blij!
Gert Jan Stevens
Gert Jan Stevens
Hele gave producten! Super blij mee.
Lees verder
Wat een super gave producten! Wij zijn heel blij met onze tafel en kast.
Previous
Next
Scroll naar top