meubels west vlaanderen

Meubelen West-Vlaanderen

Woont u in de Belgische provincie West-Vlaanderen? Bent u op zoek naar nieuwe prachtige meubelen voor in uw woning, appartement, kantoor of horecagelegenheid? Wanneer u zoekt naar karakteristieke houten meubelen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woodfarm heeft namelijk houten tafels, onderstellen, kasten, dressoirs en andere meubelen in allerlei soorten en maten. Wij bezorgen deze meubelen ook naar West-Vlaanderen. Wilt u weten wat voor prachtige meubelen wij allemaal hebben? Lees dan vooral even verder!

Van Werkendam naar West-Vlaanderen met prachtige meubelen

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dit ligt in de provincie Noord-Brabant. Vanaf onze werkplaats is het ongeveer twee uur rijden naar de provincie West-Vlaanderen. Dat klinkt als een lange rit, maar is voor ons geen probleem. Wij komen steeds meer in België om onze meubelen af te leveren en vinden het erg leuk om onze producten ook buiten onze landgrenzen te mogen afleveren. In de provincie West-Vlaanderen komen wij regelmatig. U hoeft dus niet bang te zijn dat wij niet bij u kunnen bezorgen.

Tafels van diverse houtsoorten

Wij hebben in ons assortiment een paar bijzondere houtsoorten waarvan wij prachtige tafelbladen maken. Zo hebben wij tafels van oude spoorbielzen, grenen wagonplanken en azobe scheepsvloeren. Al dit hout heeft er al een heel leven opzitten, maar is door ons helemaal klaargestoomd om jarenlang te dienen als tafelblad. Dit hout heeft nog enkele littekens van het vorige leven, denk aan een likje verf of een boorgat. In een industriële stijl past dit perfect, maar ook in andere stijlen passen deze tafels heel goed.

Verder hebben wij diverse soorten eikenhout en boomstambladen waar wij tafels van maken. Ook hebben wij maar liefst 50 soorten onderstellen in ons assortiment. Deze onderstellen zijn van metaal en van hout. U kunt zelf kiezen welk onderstel u mooi vindt bij uw toekomstige tafel.

Kasten, dressoirs, tv-meubels en meer

Maar wij hebben meer dan alleen tafels. Zo hebben we ook verschillende kasten, dressoirs, televisiemeubels, wastafels en nog meer meubelen in ons assortiment. Al deze meubelen zijn perfect te combineren. Ook voor loftdeuren, dit zijn hangende schuifdeuren als het ware, bent u voor ons op de juiste plek. We raden u aan om op onze site rond te kijken voor alle mogelijkheden.

Meubelen laten bezorgen in West-Vlaanderen

Zou u graag onze prachtige meubels bij u thuis laten bezorgen door Woodfarm? Wilt u graag nog het een en ander weten of een komen kijken bij ons? U kunt ons natuurlijk geheel vrijblijvend contacteren en bent van harte welkom om eens bij onze werkplaats te kijken. We horen graag van u!

Dyrene Lambregtse
Dyrene Lambregtse
"Helemaal top. Wij zijn heel blij!"
Lees verder
Ontspannen sfeer, mooie houten balken en planken en een geweldige service. Dat alles ook nog eens voor een écht goede prijs vergeleken met andere houthandelaars. Helemaal top, wij zijn heel blij!
Gert Jan Stevens
Gert Jan Stevens
Hele gave producten! Super blij mee.
Lees verder
Wat een super gave producten! Wij zijn heel blij met onze tafel en kast.
Previous
Next
Scroll naar top