Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubelen Turnhout: Prachtige meubels in Turnhout bezorgd

Bent u woonachtig in Turnhout en zoekt u momenteel naar meubelen om uw nieuwe huis, appartement, kantoor of andere locatie mee in te richten? Zoekt u naar meubelen die in het oog springen, uniek zien en er prachtig uit zien? Dan zal u zeker eens moeten kijken naar de meubelen van Woodfarm. Wij maken namelijk unieke, bijzondere en prachtige meubelen die passen binnen vele inrichtingsstijlen. Wij hebben tafels, onderstellen, kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels, nachtkastjes, loftdeuren, wanddecoratie en nog veel meer in ons assortiment. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben en onze werkwijze? Lees dan vooral even verder!

WOODFARM: VAN WERKENDAM NAAR TURNHOUT VOOR PRACHTIGE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dit ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en ligt op zo’n half uurtje rijden van de grens met België. Van onze werkplaats naar Turnhout is grofweg een uurtje rijden. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij komen geregeld in Turnhout en omstreken om onze prachtige meubelen af te leveren. Woodfarm is erin gespecialiseerd om meubelen in perfecte staat af te leveren.

TAFELS VAN WOODFARM

Woodfarm staat in Nederland, en in België steeds meer, vooral bekend om haar tafels. Wij hebben namelijk unieke tafels van bekende houtsoorten als eikenhout, maar ook van hele bijzondere houtsoorten. Heeft u al eens gehoord van tafelbladen van grenen wagonplanken, azobe scheepsvloeren en oude spoorbielzen? Al dit hout knappen wij op en geven we een tweede leven. Deze tafels zijn uniek en springen enorm in het oog. Om deze redenen zijn de tafels ook zo populair. Daarnaast hebben wij ook boomstamtafels. Dit zijn tafels die wij uitsluitend op aanvraag maken en een prachtige karakteristieke uitstraling hebben. Wilt u onze tafels allemaal eens bekijken? Neus dan even rond op onze site onder het kopje tafelbladen. Hier vindt u al onze tafels.

MEUBELEN VAN WOODFARM: BINNENKORT BIJ U IN TURNHOUT?

Maar wie denkt dat Woodfarm uitsluitend tafels heeft die komt bedrogen uit. Wij hebben namelijk ook nog heel veel andere meubelen. Zo hebben wij kasten, dressoirs, nachtkastjes, tv-meubelen, wastafels, wanddecoratie en nog veel meer. Ook hebben wij prachtige loftdeuren. Deze maken wij op aanvraag. Wat een loftdeur is? Dat is een schuifdeur die altijd in het zicht blijft. Omdat deze deuren zo mooi zijn zou u ook niet willen dat deuren uit het zicht verdwijnen. Een loftdeur ziet er erg fraai uit en is zowel praktisch als prachtig.

MEUBELEN NAAR TURNHOUT LATEN BRENGEN

Wilt u graag uw huis inrichten met de prachtige meubelen van Woodfarm? Zou u graag eens bij ons komen kijken om ons assortiment in het echt te zien? Op afspraak bent u van harte welkom bij ons. Wij verwelkomen u graag en kijken ernaar uit om onze prachtige meubelen bij u in Turnhout te mogen bezorgen.