Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Boomstamtafels naar België

Bent u woonachtig in België en zoekt u naar een boomstamtafel voor u thuis of op kantoor? Zou u graag zo’n prachtige en karakteristieke boomstamtafel bij u in België bezorgd hebben? Boomstamtafels zijn prachtige tafels die passen binnen vele huiselijke stijlen. Deze tafels zijn uniek en zien er prachtig uit. Zou u graag thuis in België een prachtige boomstamtafel willen hebben of wilt u meer weten over onze boomstamtafels? Lees dan vooral even verder!

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Onze boomstamtafels zijn gemaakt van Nederlandse eiken. Wij selecteren, zagen, drogen en behandelen de bomen met uiterste zorgvuldigheid om van deze bomen prachtige tafels te maken. Boomstamtafels zijn uniek omdat elke boomstam dat nou eenmaal ook is. Dit zorgt ervoor dat er nooit twee identieke boomstamtafels zijn. Het nadeel hiervan is dat we geen tabel of iets dergelijks kunnen geven met afmetingen en prijzen van een boomstamtafel. Wij maken deze tafels namelijk uitsluitend op aanvraag. Wanneer u uw wensen en voorkeuren doorgeeft kunnen we een berekening maken van de prijs.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Boomstamtafels maken wij dus uitsluitend op aanvraag. Deze tafelbladen hebben een maximale lengte van drie meter. In principe kunnen we de tafel zover inkorten als u dat wilt. De breedte van een boomstamtafel heeft ook veel mogelijkheden. Zo kunnen we een eendelige tafel maken, maar kunnen we de boomstamtafel ook tweedelig maken. Tweedelige tafels hebben veel meer mogelijkheden qua breedte en zijn ook aanzienlijk stabieler. Boomstamtafels zijn echter nooit over de gehele tafel precies even breed. Dit omdat boomstammen dat ook niet zijn. Natuurlijk kunnen we op aanvraag dit wel realiseren. De dikte van het tafelblad is doorgaans zo’n 70 mm. 

BOOMSTAMTAFEL LATEN BESCHERMEN

Wanneer u een boomstamtafel in België heeft of wilt laten bezorgen dan bent u wellicht ook benieuwd naar hoe u een boomstamtafel kan beschermen tegen krassen en vlekken. Wij kunnen dit voor u doen bij aankoop van de tafel. Wij behandelen de tafel meerdere malen met onze speciale Ciranova lak. Zo is de tafel beschermd tegen vocht en krassen. Indien u een feestje of iets dergelijks organiseert is het echter toch aan te raden om even een kleed of tafellaken over de tafel te leggen. Het zekere voor het onzekere zullen we maar zeggen.

BOOMSTAMTAFEL NAAR BELGIË

Wilt u graag een boomstamtafel laten bezorgen bij u in België? Zou u graag met ons uw ideale boomstamtafel willen bespreken? Neem gerust een geheel vrijblijvend eens contact met ons op. We maken graag een afspraak of komen met u in contact.