boomstamtafel op maat

Boomstamtafel op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw huis of voor op een andere plek? Wilt u graag een tafel die in het oog springt? Boomstamtafels zijn ware eyecatchers en hebben vele voordelen. Heeft u specifieke eisen aan uw tafel? Geen enkel probleem. Wij maken boomstamtafels volledig op aanvraag en kunnen daarbij voorzien in vrijwel alle wensen. Bijna niets is ons te gek. Wilt u meer informatie over het maken van boomstamtafels op maat? In dit artikel vertellen we alle belangrijke informatie.

Wat is een boomstamtafel?

Boomstamtafels zijn unieke tafels die wij maken van eikenbomen en populieren. Het hout dat wij gebruiken wordt met zorg in Nederland geselecteerd, gedroogd en vervolgens behandeld en bewerkt tot meubilair. Omdat elke boomstam een uniek natuurproduct is, is elke boomstamtafel dat ook. Er zullen dus nooit twee identieke boomstamtafels zijn. Dat zal u vast leuk vinden. Boomstamtafels worden door ons op aanvraag gemaakt en zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. De boomstamtafelbladen zijn zeer duurzaam en hebben nog vele andere voordelen. Welke voordelen? Dat leest u hieronder.

Voordelen van een boomstamtafel

Aan boomstamtafels kleven dus een aantal voordelen. We sommen even een aantal op:

 • Boomstamtafels zijn zeer duurzaam.
 • Boomstamtafels kunnen wel een stootje verdragen.
 • Boomstamtafels zijn volledig op maat te maken.
 • Boomstamtafels zijn in allerlei vormen te maken.
 • Boomstamtafels zijn tijdloos.
 • Boomstamtafels passen in vrijwel elke huiselijke stijl.
 • Boomstamtafels zijn echte eyecatchers.
 • Boomstamtafels hebben een lange levensduur.
 • Boomstamtafels zijn eenvoudig te onderhouden.
 • Boomstamtafels zijn met een opknapbeurt weer als nieuw te maken.
 • Boomstamtafels kunnen zowel binnen als buiten staan. (Mits de tafel op de juiste manier beschermd wordt.)

Boomstamtafel volledig op maat

Zoals gezegd is een boomstamtafel dus volledig op maat te maken. De optie tot maatwerk houdt in dat een tafel zowel rond, ovaal, vierkant als rechthoekig kan worden gemaakt. Ronde tafels kunnen een diameter van 40 tot wel 180 centimeter hebben. Rechthoekige tafels kunnen wel 3 meter lang worden gefabriceerd. Wij hebben een- en tweedelige varianten. De tweedelige boomstamtafels hebben meer opties qua breedte. Maar hebben logischerwijs ook een meerprijs.

Onderstel van een boomstamtafel

Een onderstel is erg belangrijk voor het karakter van een tafel. Wij hebben houten en metalen onderstellen in ons assortiment. Bent u op zoek naar tafel met een warme en rustieke uitstraling? Kies dan voor een houten onderstel. Bent u meer op zoek naar een tafel met een industrieel karakter? Dan zijn metalen onderstellen meer geschikt voor u. Beide onderstellen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo hebben wij onder andere X-, H-, U-, N- en nog een aantal andere vormige onderstellen in ons assortiment.

Dyrene Lambregtse
Dyrene Lambregtse
"Helemaal top. Wij zijn heel blij!"
Lees verder
Ontspannen sfeer, mooie houten balken en planken en een geweldige service. Dat alles ook nog eens voor een écht goede prijs vergeleken met andere houthandelaars. Helemaal top, wij zijn heel blij!
Gert Jan Stevens
Gert Jan Stevens
Hele gave producten! Super blij mee.
Lees verder
Wat een super gave producten! Wij zijn heel blij met onze tafel en kast.
Previous
Next
Scroll naar top