Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Boomstamtafel met stoelen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een boomstamtafel voor in uw huis of andere locatie? Wilt u graag stoelen kopen die perfect passen bij uw nieuwe tafel? Van boomstamhout maken wij prachtige tafelbladen. De boomstamtafels kunnen op aanvraag worden gemaakt en geleverd. Boomstamtafels hebben vele voordelen en passen in elk interieur. Wilt u graag meer informatie over het aanschaffen van een boomstamtafel en bijpassende stoelen? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Elke boomstam is uniek. Dit heeft al gevolg dat ook elke boomstamtafel uniek is. Er zal dus nergens ter wereld een identieke tafel te vinden zijn als de boomstamtafel die u aanschaft. Dat moet een leuke gedachte zijn. De boomstamtafels die wij maken zijn van bomen die in Nederland worden geselecteerd. Wij doen dit met zorg en laten het hout drogen, bewerken het vervolgens en maken er prachtige tafelbladen van. De boomstamtafels zijn zeer fraai en worden altijd in perfecte staat afgeleverd. Door voorzichtig om te gaan met uw tafel en eens in de paar jaar de tafel onder handen te nemen kunt u jarenlang vooruit met uw tafel.

VOORDELEN VAN EEN BOOMSTAMTAFEL

De tafelbladen die wij maken van boomstammen hebben vele voordelen. We sommen een aantal van deze voordelen even op:

  • Boomstamtafels passen in elk interieur.
  • Boomstamtafels zijn volledig op maat te maken.
  • Boomstamtafels zijn zowel een- als tweedelig te leveren. Hierdoor kunnen de tafel zo lang en breed worden als u wilt.
  • Boomstamtafels kunnen in elke vorm gemaakt worden.
  • Boomstamtafels zijn duurzaam.
  • Boomstamtafels zijn perfect voor in huis, maar ook in horecagelegenheden of kantoren.
  • Boomstamtafels zijn relatief eenvoudig te onderhouden.
  • Boomstamtafels zijn met een grote opknapbeurt weer zo goed als nieuw te maken.
  • Boomstamtafels kunnen, met de juiste bescherming laag, ook buiten worden gezet.

ONDERSTELLEN BIJ EEN BOOMSTAMTAFEL

Ons assortiment bevat houten en metalen onderstellen. Met een houten onderstel geeft u uw tafel een warm karakter. Een metalen onderstel zal zorgen voor een industriële uitstraling. Beide onderstellen zijn zeer geschikt voor boomstamtafelbladen. Wij kunnen onderstellen van verschillende vormen aan uw tafel bevestigen. Wij hebben X-, N-, U-, H-, A-vormige onderstellen. De X-vormige onderstellen worden zowel in het midden als een kruis of aan de zijkant geplaatst. De anderen worden uitsluitend aan de zijkanten gezet.

STOELEN VOOR BIJ EEN BOOMSTAMTAFEL

Wanneer u een boomstamtafel aanschaft wilt u natuurlijk ook stoelen daarbij hebben. Het voordeel van boomstamtafels is dat vrijwel elke stoelen erbij passen. Toch moet u goed kijken of de combinatie tussen de tafel en de stoelen ‘klopt’. Wanneer u kiest voor een metalen onderstel dan kan het bijvoorbeeld leuk zijn om stoelen aan te schaffen met metalen stoelpoten. Door op dit soort detail te letten zorgt u voor een mooie combinatie van stoelen en tafels.

Boomstamtafels zijn volledig op maat te maken en dus kunt u zelf kiezen hoe lang u het voorwerp wilt hebben. Wilt u 4,6,8,10, 12 of meer stoelen aan uw tafel zetten? Afhankelijk van het aantal personen voor wie er plaatst moet zijn moet u de lengte van de tafel bepalen. Zorg ervoor dat het onderstel geen hinder oplevert voor de benen. Moeten er mensen op de korte zijdes van de tafel zitten? Zet hier dan een onderstel neer waar de benen langs kunnen worden gezet.

RONDE OF OVALEN BOOMSTAMTAFEL

Maar natuurlijk hoeft een boomstamtafel niet rechthoekig te zijn. Ook een ronde of ovale tafel is mogelijk bij ons. Ronde tafels zijn zeer geschikt voor gezellige gelegenheden, vergaderingen of andere momenten. Overweegt u om een ronde of ovale tafel aan te schaffen? Wij helpen u graag bij de keuze van de grote, hoogte en andere aandachtspunten.

BOOMSTAMTAFEL AANSCHAFFEN

Wilt u graag een boomstamtafel aanschaffen? Bent u voldoende geïnformeerd en wilt u een tafel bestellen of heeft u nog een aantal prangende vragen? In alle gevallen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden, aandachtspunten, opties en andere zaken.