Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubelen Oostende: Mooie houten meubelen naar Oostende

Bent u woonachtig in de stad Oostende en zoekt u naar meubelen? Zou u graag bijzondere, karakteristieke en prachtige meubelen willen om uw huis, appartement, kantoor, pand of andere locatie mee in te richten? Dan zijn de meubelen van Woodfarm zeker het bekijken waard. Woodfarm is namelijk gespecialiseerd in prachtige meubelen van hout. Wij hebben tafels, kasten, deuren, decoratie en nog veel meer in ons assortiment. Benieuwd naar de meubelen die Woodfarm bij u in Oostende kan afleveren? Lees dan even verder!

WOODFARM: VAN WERKENDAM NAAR OOSTENDE VOOR PRACHTIGE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse plaatsje Werkendam. Dit ligt in de buurt van Breda, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en op zo’n half uur rijden van de grens tussen Nederland en België. Van onze werkplaats in Werkendam naar u in Oostende en omgeving rijden wij tussen de twee en twee en een halfuur. Voor ons zijn dit soort afstanden geen probleem. Ons werkgebied bestaat uit bijna heel Nederland en België en wij komen dan ook vrijwel overal om onze prachtige meubelen af te leveren.

TAFELS & ONDERSTELLEN

Woodfarm is erg bekend om haar tafelbladen. Wij hebben tafelbladen van bekende houtsoorten zoals eikenhout, maar hebben ook enkele bijzonder houtsoorten in ons assortiment. Zo maken wij tafelbladen van grenen wagonplanken, azobe scheepsvloeren en oude spoorbielsplanken. Al deze houtsoorten geven wij een tweede leven door het hout zorgvuldig te drogen, te verzorgen en te bewerken. Naast de genoemde houtsoorten hebben wij ook boomstamtafels in ons assortiment. Deze unieke tafels scoren ook erg goed bij onze klanten en springen erg in het oog. Al onze tafels even bekijken? Klik dan boven in het menu op ‘Tafelbladen’ en kijk even rond.

Een tafel is natuurlijk geen tafel zonder een onderstel. Wij hebben maar liefst 50 verschillende soorten tafelonderstellen in ons assortiment. Deze zijn van hout en van metaal en hebben allerlei vormen. De onderstellen kunnen in het midden en aan de zijkant worden bevestigd.

ANDERE MEUBELEN VAN WOODFARM

Wij hebben natuurlijk meer dan alleen tafels. Zo hebben wij ook kasten, dressoirs, loftdeuren, wanddecoratie, nachtkastjes, wastafels en andere meubelen. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in sets. Zo kunnen bijvoorbeeld de nachtkastjes perfect passen bij de andere kasten die u in uw huis wilt plaatsen. Zo vormt uw huis in geheel, maar dit kan natuurlijk ook op een andere manier worden bereikt.

MEUBELEN AFLEVEREN IN OOSTENDE

Wij komen steeds vaker in België om onze prachtige meubelen af te leveren en zijn ook al eens in Oostende en omgeving geweest. Wij kijken ernaar uit om ook bij langs te komen. Zou u eerst graag eens bij ons komen om de meubelen met eigen ogen te bekijken? Op afspraak bent u natuurlijk van harte welkom bij ons. Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op!