Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubelen Maldegem: Unieke meubelen naar Maldegem

Bent u woonachtig in Maldegem en zoekt u momenteel naar meubelen om uw nieuwe huis, appartement, kantoor of andere locatie in te richten? Zoekt u naar bijzondere, unieke en karakteristieke meubelen van hout? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Woodfarm is namelijk gespecialiseerd in houten meubelen en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Zo hebben wij allerlei tafels, kasten, deuren, decoraties en andere meubelen. Bent u benieuwd naar onze producten en onze dienstverlening? Lees dan vooral even verder!

VAN WERKENDAM NAAR MALDEGEM MET PRACHTIGE MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in het Hollandse Werkendam. Dit ligt in de provincie Noord-Brabant en op zo’n half uurtje rijden vanaf de grens tussen Nederland en België. De ligging van Woodfarm zorgt ervoor dat wij zoal Nederland als België vrijwel volledig tot ons werkgebied kunnen rekenen. De meeste meubels die wij afleveren bezorgen wij in ons eigen land, maar steeds vaker rijden wij naar België om ons meubilair te leveren. Deze ontwikkeling doet ons natuurlijk deugd. Van onze werkplaats naar Maldegem is ongeveer anderhalf uur rijden. Voor ons is dat geen enkel probleem.

TAFELS VAN WOODFARM

De meeste bekendheid hebben wij wellicht wel vergaard met onze tafels. Wij hebben tafels van bekende houtsoorten zoals eikenhout, maar hebben ook een aantal bijzondere houtsoorten in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld tafels van oude spoorbielzen, azobe scheepsvloerplanken en grenen wagonplanken. Niet veel mensen hebben hier al eens van gehoord voordat ze met ons in aanraking komen en vrijwel allemaal zijn ze erg positief verrast na het zien van deze tafels. Verder hebben wij ook boomstamtafels in ons assortiment. Deze unieke tafels zijn ook zeer geliefd. Voor al onze tafels raden we aan om even verder te kijken op onze site.

KASTEN, DRESSOIRS, LOFTDEUREN, WASTAFELS EN NOG VEEL MEER

Maar Woodfarm heeft veel meer dan enkel tafelbladen. Zo hebben wij naast 50 verschillende tafelonderstellen ook nog een groot assortiment aan ander meubilair. Zo hebben wij ook verschillende kasten, dressoirs, loftdeuren, wastafels, nachtkastjes, tv-meubelen en wanddecoratie voor u. Op onze site kunt u al deze producten rustig bekijken, zien wat de mogelijkheden zijn en informatie lezen.

MEUBELEN LATEN BEZORGEN IN MALDEGEM

Zoals gezegd komen wij steeds vaker in België en kijken wij ernaar uit om bij u in Maldegem prachtige meubelen te bezorgen. Indien u al weet wat u verlangt dan kunt u via de site een bestelling plaatsen, maar u kan ons natuurlijk ook bellen of mailen om vragen te stellen en bent op afspraak ook welkom in onze werkplaats. Hier laten we onze meubelen graag zien!