Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Boomstamtafel Antwerpen: Unieke boomstamtafel in Antwerpen geleverd

Woont u in de stad Antwerpen of bent u woonachtig dicht bij deze grote stad? Zoekt u naar een prachtige boomstamtafel om thuis, op kantoor of in uw horecazaak te plaatsen? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Wij maken boomstamtafels zeer regelmatig en hebben zelfs meerdere varianten in ons assortiment. Wilt u alles weten over de boomstamtafels die wij maken en ook in Antwerpen en omgeving kunnen afleveren? Lees dan ever verder!

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Een boomstamtafel is een zeer unieke tafel. Dit komt omdat iedere boomstam anders is. Wij maken boomstamtafels van inlands hout dat wij met zorg selecteren, drogen en bewerken. Boomstamtafels zijn frisse, fraaie en in het oog springende tafels. Boomstamtafels zijn gemaakt van eiken of populieren en worden door ons uitsluitend op aanvraag gemaakt. Een boomstamtafel kan worden voorzien van een houten en een metalen onderstel. Zo kan de tafel perfect passen binnen zowel een landelijke, warme, industriële als moderne stijl. U kunt met een boomstamtafel dus alle kanten op.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Wij weten niet hoe groot de ruimte is die u in Antwerpen ter beschikking heeft voor uw eventueel toekomstige boomstamtafel, maar hebben goed nieuws voor u. Doordat wij deze tafels uitsluitend op aanvraag maken kunnen wij deze tafels ook zo lang maken als u dat wilt. De maximale lengte is zo’n 5 meter. Een minimale lengte is er in principe niet. De breedte van een tafel kan zo’n 1,30 zijn maximaal. De dikte van het tafelblad is vaak zo’n 70 millimeter. Een populieren boomstamtafel heeft als verschil met een tafel van eikenhout dat de breedte wat varieert. Dit komt door de structuur van de boom. Wellicht klinkt dit wat gek, maar het geeft de tafel juist een hele frisse look.

WAT KOST EEN BOOMSTAMTAFEL?

De prijs van een boomstamtafel is lastig te bepalen. We kunnen u een indicatieprijs geven. Per vierkante meter is die prijs voor een eikenhouten boomstamtafel zo’n 750 Euro. Voor een boomstamtafel van populierenhout is de prijs per strekkende meter zo’n 300 Euro. Voor een nauwkeurige prijs kunt u het best contact met ons opnemen.

BOOMSTAMTAFEL LATEN BEZORGEN IN ANTWERPEN

De tafel die u besteld bezorgen wij natuurlijk netjes bij u in Antwerpen. Wij zijn erin gespecialiseerd om tafels in perfecte staat te vervoeren en af te leveren. Wilt u graag eens bij ons langskomen om eerst even naar onze boomstamtafels te kijken? Op afspraak bent u van harte welkom. We horen graag van u!