Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Mogelijkheden onderstel boomstamtafel

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel? Wilt u graag een tafel waar u heerlijk aan kunt zitten en die zeer in het oog springt? Boomstamtafels zijn ware eyecatchers en passen in elke huiselijke stijl. Boomstamtafels zijn volledig op maat te maken en kunnen verschillende onderstellen hebben. Bent u benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over deze zeer speciale tafels.

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Wij maken boomstamtafels van in Nederland met zorg geselecteerd, gedroogd en behandeld hout. Onze boomstamtafels zijn zeer duurzaam en mooi. Omdat elke boomstam uniek is, is elke boomstamtafel dat ook. Wij maken boomstamtafels enkel op aanvraag. Hierdoor kunnen wij u geen tabel geven met standaardmaten en bijbehorende prijzen. De boomstamtafels die wij maken kunnen een- en tweedelig gefabriceerd worden. Het voordeel hiervan is dat de tafels vrijwel in elke lengte- en breedtemaat gemaakt kunnen worden. De mogelijkheden zijn wat dat betreft dus eindeloos. De dikte van onze boomstamtafelbladen is zo’n 70 millimeter. Dit geeft de tafel een stoere uitstraling en zorgt voor een massieve en robuuste look.

Naast ‘gewone’ boomstamtafels hebben wij ook populieren boomstamtafels. Deze zijn net wat anders. Dit komt door de vorm van een populier. Deze boom is namelijk in het midden dunner dan aan de onderkant. Hierdoor is de tafel over het algemeen aan de ene kant wat breder dan aan de andere kant. Misschien denkt u dat dit gek lijkt, maar het geeft de tafel juist een leuk karakter. Bent u benieuwd naar deze tafels? Kom gerust eens kijken.

ONDERSTEL VOOR EEN BOOMSTAMTAFEL

Zoals onze boomstamtafels veel opties hebben, geldt dit ook voor het onderstel. Wij hebben houten en metalen onderstellen in ons assortiment. Met een houten onderstel zorgt u ervoor dat de tafel warmte uitstraalt. Een metalen onderstel zorgt juist voor een industrieel karakter. Beide onderstellen passen eigenlijk in elke huiselijke stijl. Onze onderstellen zijn in verschillende soorten en hoogtes. Qua hoogte moet u rekening houden met de stoelen. De benen moeten namelijk goed onder de tafel kunnen. In de meeste gevallen is dit geen probleem, maar toch moet er rekening mee gehouden worden.

De houten en metalen onderstellen die wij hebben, zijn er in verschillende vormen. Zo hebben wij X-, N-, H-, U-, en nog ander vormige onderstellen. Deze onderstellen kunnen in het midden van de tafel en aan de korte zijdes worden bevestigd. Houdt bij de vorm en de plek van het onderstel rekening met waar mensen gaan zitten. Voorkom dat het onderstel ten koste gaat van beenruimte. Wij helpen u met al uw vragen over onderstellen.

BOOMSTAMTAFEL AANSCHAFFEN

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een boomstamtafel? Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze boomstamtafels en de verschillende onderstellen? In alle gevallen helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.