Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Industriële vergadertafel

Bent u op zoek naar een mooie en grote tafel voor in uw horecagelegenheid? Wilt u graag dat deze tafel iets bijzonders heeft en daardoor een echte eyecatcher voor uw zaak wordt? Wij maken en leveren grote horeca tafels van vele verschillende materialen. Deze tafels hebben verschillende kenmerken en mogelijkheden. In dit artikel vertellen we alles dat u moet weten over deze grote horecatafels.

WAAROM ZOU IK EEN GROTE HORECA TAFEL IN MIJN ZAAK PLAATSEN?

Heeft u een mooie horecagelegenheid? Dan is een grote tafel perfect voor uw zaak. Met deze grote tafel kunt u een soort ‘stamtafelsfeer’ creëren waar veel horecagelegenheden naar op zoek zijn. Door deze tafel leuk aan te kleden met planten, kranten en comfortabel stoelen nodigt u mensen uit om hier te gaan zitten. Verder zijn grote horecatafels perfect om rust en sereniteit uit te stralen. Een ruimte met grote tafels en bijbehorende stoelen oogt namelijk veel rustiger dan vele aparte tafeltjes. Zo oogt uw horecazaak erg rustgevend en gezellig. Deze grote tafels zijn perfect voor grote groepen, maar kunnen heel eenvoudig worden omgebouwd tot zitplekken voor kleinere gezelschappen. Dit opdelen van zitplekken kunt u bijvoorbeeld doen door een aantal stoelen uit het midden te halen of planten, bloemen, (seizoensgebonden) versieringen, tijdschrift/krantenhouders te plaatsen.

UIT WELKE VORMEN KAN IK KIEZEN?

Grote tafels hebben wij in alle soorten en maten. Voor uw horecazaak kan een ronde of ovale tafel perfect zijn voor grote groepen. Zo voorkomt u dat mensen in een rijtje zitten te lunchen of dineren en enkel spreken met de mensen die direct naast hen zitten. Maar mochten deze tafelvormen niet passen of geschikt zijn voor uw ruimte dan hebben wij natuurlijk ook rechthoekige, vierkante, druppelvormige en zelfs driehoekige tafels. Zo kunt u altijd een tafel vinden die perfect past in uw gelegenheid.

VAN WELKE MATERIALEN KUNNEN GROTE HORECATAFELS GEMAAKT WORDEN?

Wij leveren tafels afkomstig van verschillende materialen. We sommen de materialen en hun eigenschappen even op:

  • Boomstamtafels: Omdat alle boomstammen in zekere zin uniek zijn, is elke boomstamtafel dat ook. Onze boomstamtafels worden in Nederland geselecteerd, gezaagd en gedroogd. Dit alles gebeurt met zorg en beleid zodat de tafels altijd in een perfecte staat worden aangeleverd. De tafels kunnen uit één of twee delen bestaan. Aan tweedelige boomstamtafels kleven de nodige voordelen, maar dit heeft logischerwijs ook gevolgen voor de aanschafsprijs. De tafels zijn aan de onderkant voorzien van metalen strips die de houding van het hout tegenwerken.
  • Populieren boomstamtafels: Ook de populieren boomstamtafels zijn erg uniek en komen uit Nederland. De populierentafels kunnen qua lengte variëren van een halve tot wel vijf meter. De breedte is doorgaans tussen de 80 en 110 centimeter. De tafelbladen van populieren zijn nooit over de gehele lengte even breed. Dit komt omdat het midden van een populier smaller is dan het onderste gedeelte. Dit feit geeft een leuke en spontante look aan de tafel.
  • Tafelbladen van oude spoorbielzen: Spoorbielzen zijn de zogeheten ‘dwarsliggers’ die onder het treinspoor liggen. Dit hout is erg krachtig en oogt erg fraai. De spoorbielzen worden door ons volledig opgeknapt. De standaardlengte van tafels van oude spoorbielzen is 250 centimeter, maar kan door ons worden ingekort. Deze tafels hebben vanwege hun vorige gebruiksdoeleinden enkele ronde gaten. Deze gaten kunnen wij voor u opvullen, maar geven wel een karakteristieke look aan de tafel. Kom gerust eens kijken naar deze tafels.
  • Tafelbladen van grenen wagonplanken: Een categorie die u maar weinig ziet, maar wel erg fraai is zijn de tafelbladen die wij maken van wagonplanken. Deze planken hebben er al een heel leven als wagonplank opzitten en zijn volledig opgeknapt en bewerkt tot prachtige tafelbladen. De tafelbladen lijken, zeker met een metalen onderstel, erg industrieel. De tafelbladen bevatten in sommige gevallen nog resten van verf die in de grijze, zwarte, witte of rode wagons aanwezig was.
  • Tafelbladen van oude Azobe scheepsvloeren: Deze tafelbladen hebben een doorleefde uitstraling vanwege de vele laad- en loswerkzaamheden, maar zijn volledig opgeknapt en verfraaid. De planken hebben een rustig karakter en zijn perfect voor elke ruimte.

ONDERSTEL VAN GROTE TAFELS

Het onderstel van een tafel is zeer bepalend voor de uitstraling van uw horecazaak. Wij hebben zowel houten als metalen onderstellen. Deze onderstellen zijn zeer divers en lopen uiteen qua hoogte, breedte, aantal poten, vorm en nog vele andere factoren. Bij het selecteren van een onderstel moet u goed nadenken over waar de poten komen. Tafelpoten op plaatsen waar mensen hun benen moeten plaatsen is natuurlijk geen aanrader. In overleg kunnen wij u helpen bij uw keuzes.

GROTE HORECA TAFEL AANSCHAFFEN?

Wilt u uw horecazaak graag verfraaien en mooi aankleden? Wilt u efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte? Dan is een grote horecatafel echt iets voor u. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.