Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Boomstamtafel van eikenhout

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel om uw interieur mee op te fleuren of in te richten? Heeft u al nagedacht over een boomstamtafel van eikenhout? Boomstamtafels zijn werkelijk prachtige en unieke tafels die in vele inrichtingsstijlen erg mooi passen. Wij hebben boomstamtafels van topkwaliteit eikenhout en maken deze tafels volledig op maat aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Wilt u alles weten over boomstamtafels van eikenhout? Lees dan even verder!

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Een boomstamtafel is een enorm unieke tafel. Dit komt omdat elke boomstam uniek is. Boomstamtafels worden logischerwijs van boomstammen gemaakt en zijn daarom ook erg uniek. Er bestaan namelijk nooit twee identieke boomstammen. De boomstamtafels die wij maken zijn altijd van eikenhout dat wij in Nederland selecteren, drogen, behandelen en verwerken tot tafelblad. Onze boomstamtafels van eikenhout zijn prachtig en worden volledig op maat gemaakt. Zo kunt u zelf weten hoe groot u uw tafel wilt.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTAMTAFEL VAN EIKENHOUT?

Boomstamtafels van eikenhout kunnen bij ons zo lang zijn als u maar wilt, maar hebben een maximumlengte van 3 meter. De breedte heeft wat meer mogelijkheden. Zo kunnen we boomstamtafels in de breedte een- en tweedelig maken. Zo hebben we qua breedte eigenlijk altijd de breedte die u wenst. Een boomstamtafel heeft een bladdikte van zo’n 70 mm. Aan de onderkant van de tafel plaatsen wij metalen strips om de werking van het hout tegen te gaan.

ONDERSTEL VAN EEN BOOMSTAMTAFEL VAN EIKENHOUT

Boomstamtafels kunnen worden voorzien van verschillende onderstellen. Wij hebben onderstellen die net als het tafelblad zelf van eikenhout kunnen zijn, maar hebben ook metalen onderstellen. Met een onderstel van hout zorgt u voor een landelijke uitstraling, terwijl een metalen onderstel stoer en industrieel lijkt. Onze onderstellen zijn er in vele soorten. Zo hebben we X-, H-, N-, U-vormige onderstellen. De onderstellen kunnen in het midden van de tafel worden bevestigd, maar ook aan de korte zijdes worden geplaatst.

EIKENHOUTEN BOOMSTAMTAFEL BESTELLEN OF BEKIJKEN

Wilt u graag onze eikenhouten boomstamtafels eens zien? Op onze site kunt u al even rondkijken, maar een tafel in het echt zien is vaak toch beter. Wilt u een keer bij ons langskomen om naar onze boomstamtafel van eikenhout te kijken? Dat kan! Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.