Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Afmetingen boomstamtafels

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw huis, kantoorpand of andere locatie? Wilt u graag een ware eyecatcher in huis halen? Dan is een boomstamtafel perfect voor u. Boomstamtafels zijn namelijk robuust en zijn ware blikvangers. Boomstamtafels zijn prachtige producten die elke ruimte opleuken. Wilt u alles weten over boomstamtafels en de mogelijke afmetingen van deze tafels? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten over deze producten.

WAT IS EEN BOOMSTAMTAFEL?

Elke boomstam is een uniek natuurproduct. Hierdoor zijn boomstamtafels ook zeer uniek. Er zullen nooit twee identieke boomstamtafels te vinden zijn. Dit zal u ongetwijfeld leuk vinden. Boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout dat wij inlands selecteren. Dit selecteren doen wij met uiterste precisie omdat wij uitsluitend eikenhout van topkwaliteit willen gebruiken voor onze tafels. Het hout wordt na selectie gedroogd en vervolgens bewerkt tot prachtige tafelbladen. Wij schuren de tafels tot prachtig strakke tafelbladen en voorzien de tafels aan de onderkant van metalen strips. De strips aan de onderkant zijn ervoor om de werking van het hout tegen te gaan. Zo blijven de tafels jarenlang in topconditie.

POPULIEREN BOOMSTAMTAFELS

Naast de ‘normale’ boomstamtafels hebben wij ook populieren boomstamtafels in ons assortiment. Deze tafels lijken erg op de andere boomstamtafels, maar zijn net even wat anders. Zo is de structuur en nerf van het hout wat anders en is een populieren boomstamtafel wat anders qua breedte. Zo kan het zijn dat een populieren boomstamtafel aan de ene kant breder is dan aan de andere kant. Dit verschil kan wel zo’n 20 centimeter zijn en geeft de tafel een leuk karakter. Dit verschil in breedte komt door het feit dat een populier aan de onderkant altijd minder breed is dan in het midden. Dit is dus terug te zien in de populieren boomstamtafels.

AFMETINGEN BOOMSTAMTAFELS

Wij maken boomstamtafels uitsluitend op aanvraag. Hierdoor kunnen we u geen tabel geven met standaardmaten en bijbehorende prijzen. Wij hebben een- en tweedelige boomstamtafels. De tweedelige boomstamtafels hebben meer mogelijkheden qua breedte, maar zijn logischerwijs ook duurder dan eendelige varianten. Wij kunnen boomstamtafels zo lang en breed maken als u maar wilt. Een prijsindicatie is dat een boomstamtafel per strekkende meter zo’n €750,- kost. Een blad van een boomstamtafel is zo’n 70 millimeter dik. Hierdoor lijken de boomstamtafels zeer robuust.

VOORDELEN BOOMSTAMTAFELS

  • Boomstamtafels zijn zeer duurzaam. De tafels kunnen wel jaren mee.
  • Boomstamtafels zijn uniek en dus zal niemand dezelfde tafel als u hebben.
  • Boomstamtafels worden volledig op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de tafel van uw dromen.
  • Boomstamtafels passen in elke huiselijke stijl.
  • Boomstamtafels kunnen wel tegen een stootje en kunnen veel dragen.

BOOMSTAMTAFEL AANSCHAFFEN

Bent u tevreden over de informatie die u gelezen heeft over boomstamtafels? Wilt u graag meer informatie ontvangen of een boomstamtafel aanschaffen? Neem gerust contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies op maat.