Antwerpen meubelen

Meubelen Antwerpen: Prachtig en unieke meubelen van hout

Bent u woonachtig in Antwerpen en zoekt u naar nieuwe meubelen? Wilt u graag supergave en unieke meubelen van hout in uw huis, appartement, kantoor of horecazaak? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Wij maken van diverse houtsoorten prachtige houten tafels, onderstellen, kasten, dressoirs en andere meubelen. Wilt u graag meer weten over ons en onze prachtige meubelen? Dan raden we aan om ever verder te lezen!

Woodfarm: Van Werkendam naar Antwerpen voor prachtige meubelen

Woodfarm zit gevestigd in Werkendam. Dit ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Naar de Vlaamse grens rijden is voor ons ongeveer een half uurtje. Naar Antwerpen rijden wij in pakweg een uur. Voor ons zijn dit soort reistijden geen enkel probleem en dus komen we graag met onze meubelen bij u in Antwerpen en omgeving. Indien u voordat u bij ons een bestelling plaatst graag eens bij ons komt om de meubelen te bekijken dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom bij ons om al onze prachtige houten meubelen te bekijken.

Prachtige houten tafels, kasten en andere meubelen naar Antwerpen

Woodfarm staat bekend om haar prachtige tafelbladen. Wij maken tafels van bijzondere houtsoorten. Zo hebben wij tafels van azobe scheepsvloeren, grenen wagonplanken en oude spoorbielzen, maar wij hebben ook tafels van ‘gewoon’ eikenhout. Ook hebben wij boomstamtafels. Deze tafels worden ook wel boomstronktafels genoemd. Boomstamtafels maken wij uitsluitend op aanvraag. Van de andere tafels kunt op onze site kijken naar prijslijsten en mogelijkheden qua afmetingen.

Maar wij hebben veel meer dan alleen tafels. Wij hebben nog 50 verschillende onderstellen voor uw tafelblad en hebben ook kasten, dressoirs, tv-meubels, wastafels en ander meubilair. Op onze site kunt u dit allemaal bekijken, maar u bent dus ook welkom om al onze meubelen in levende lijven te komen bekijken. Het leuke van ons assortiment is dat u het gehele huis in dezelfde stijl kan inrichten omdat alles heel goed bij elkaar kan passen.

Meubels naar Antwerpen brengen

Wanneer u interesse hebt in onze tafels of andere meubelen dan brengen wij die natuurlijk graag naar u in Antwerpen of omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig vervoeren van meubelen en zetten onze producten graag bij u in huis. Interesse in onze meubels? Maak gerust een afspraak en kom eens langs!

Dyrene Lambregtse
Dyrene Lambregtse
"Helemaal top. Wij zijn heel blij!"
Lees verder
Ontspannen sfeer, mooie houten balken en planken en een geweldige service. Dat alles ook nog eens voor een écht goede prijs vergeleken met andere houthandelaars. Helemaal top, wij zijn heel blij!
Gert Jan Stevens
Gert Jan Stevens
Hele gave producten! Super blij mee.
Lees verder
Wat een super gave producten! Wij zijn heel blij met onze tafel en kast.
Previous
Next
Scroll naar top