Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Boomstronk tafel in België

Bent u op zoek naar een bijzondere, prachtige en karakteristieke tafel? Heeft u al een gehoord van een boomstronk of boomstamtafel? Een boomstronktafel is een hele unieke en prachtige tafel die bij veel mensen in het oog springt. Boomstronktafels zijn erg populair, passen in vele inrichtingsstijlen en blijven erg lang mooi. Wilt u alles weten over onze boomstronktafels? Lees dan vooral even verder!

WAT IS EEN BOOMSTRONKTAFEL?

Boomstronktafels noemen wij ook wel boomstamtafels. Wanneer u op onze site verder kijkt dan zal u voornamelijk het woord boomstamtafels tegenkomen. Deze tafels zijn hetzelfde als boomstronktafels. Wij maken boomstronktafels van inlandse eiken en populieren. Een boomstronktafel van eikenhout heeft een andere structuur en vorm dan een boomstronktafel van een populier. Een populieren boomstamtafel is bijvoorbeeld aan de ene kant soms een paar centimeter breder dan aan de andere kant. Dit heeft ermee te maken dat een populier in het midden smaller is dan aan de onderkant. Daarnaast is de structuur van de binnenkant ietwat anders, maar dat zijn de verschillen dan ook. De keuze voor een populieren of eiken boomstamtafel is puur een kwestie van smaak.

HOE GROOT IS EEN BOOMSTRONKTAFEL?

De boomstamtafels die wij hebben maken wij uitsluitend op aanvraag. Wij hebben dan ook geen vaste maten voor boomstamtafels. Wel is er de mogelijkheid om de tafels ééndelig en tweedelig te maken. Dit heeft voornamelijk effect op de breedte van een tafel. Qua lengte kan alles tot en met een lengte van zo’n 5 meter. De breedte van tafels kunnen op aanvraag tussen tot zo’n 1,20 meter gemaakt worden. De dikte van een boomstamtafel is doorgaans zo’n 70 millimeter.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN BOOMSTAMTAFEL?

Omdat wij de tafels uitsluitend op aanvraag maken en iedere boomstronktafel uniek is, hebben wij geen prijslijst of iets dergelijks. We kunnen u wel een indicatieprijs geven. De indicatieprijs voor een boomstronktafel van eikenhout is zo’n 700 Euro per vierkante meter. Per strekkende meter is de indicatieprijs van een populieren boomstronktafel zo’n 300 Euro. Hierin zit dus nog wel wat verschil. Voor een precieze prijs van de tafel die u op het oog heeft kunt u ons het beste even de gewenste maten doorgeven. Dan kunnen wij aan de hand daarvan de prijs voor u berekenen.

BOOMSTRONKTAFELS NAAR NEDERLAND EN BELGIË

Woodfarm zit gevestigd in Werkendam. Dit ligt in Nederland, maar zeer dichtbij België. Wij bezorgen tafels en andere meubelen door heel Nederland en België. Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op, kom op afspraak eens langs of kijk lekker rond op onze site!