Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubelen Lommel: Prachtige houten meubelen naar Lommel en omstreken

Bent u woonachtig in het prachtige Lommel en zoekt u momenteel naar nieuwe meubelen om uw woning, kantoorpand of andere locatie in te richten? Zoekt u naar prachtige en karakteristieke meubelen van hout? Dan bent u bij Woodfarm op de goede plek! Wij hebben namelijk van allerlei bekende en minder bekende houtsoorten prachtige tafels, kasten en andere meubelen. Wilt u alles weten over onze meubelen en onze werkwijze? Dan raden we u aan om even verder te lezen!

VAN WERKENDAM NAAR LOMMEL VOOR PRACHTIGE MEUBELEN

Wij zitten gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dit ligt in de Hollandse provincie Noord-Brabant. Wij hebben onze werkplaats in Werkendam en rijden vanaf hier naar allerlei plaatsen in Nederland in België om onze prachtige meubelen af te leveren. Wij komen boven in Nederland, maar net zo goed in België. Naar Lommel is voor ons net wat minder dan anderhalf uur rijden. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd om meubelen in perfecte staat af te leveren, ongeacht hoelang de rit duurt.

MEUBELEN VAN WOODFARM

Wij hebben in ons assortiment veel meubelen. Wij zijn in Nederland het meest bekend om onze tafels, maar wij hebben veel meer dan alleen tafels. Zo hebben wij kasten, dressoirs, tv-meubels, nachtkastjes, wastafels, muurdecoratie, loftdeuren en nog veel meer. Al deze meubelen maken wij hoofdzakelijk van hout, maar wij gebruiken niet uitsluitend hout. U kunt bij ons als het ware complete sets kopen. Hiermee bedoelen we dat u grote, kleine kasten en nachtkasten perfect met elkaar kan combineren. Zo vormt uw huis een geheel.

TAFELS EN ONDERSTELLEN

Maar zoals wij zeiden staan wij vooral bekend om onze tafels. Wij maken tafels van het hout dat u al kent, zoals eikenhout en populierenhout, maar ook van hout waarvan u waarschijnlijk niet wist dat er tafels van gemaakt worden. Denk aan grenen wagonplanken, azobe scheepsvloeren en oude spoorbielzen. Dit hout selecteren wij met zorg en laten wij daarna drogen. Wanneer het hout er klaar voor is dan gaan we het hout bewerken en produceren tot tafelblad. Zo krijgt dit ‘oude’ hout een nieuw leven. Het resultaat is prachtig. Op deze pagina ziet u al enkele foto’s, maar als u verder kijkt op onze site dan site u per tafel hoe mooi ze zijn.

MEUBELEN LATEN BEZORGEN IN LOMMEL

Wij komen dus graag met onze meubelen bij u in Lommel. Mocht u nou eerst graag bij ons komen om de meubelen eens in het echt te bekijken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! We raden aan om eerst een afspraak te maken. We verwelkomen u graag!