Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Vintage meubelen Antwerpen

Bent u woonachtig in het prachtige Antwerpen en zoekt u naar vintage meubelen om uw woning mee in te richten? Wilt u graag unieke vintage meubelen in uw interieur plaatsen, maar vraagt u zich af waar u nou deze prachtige vintage meubelen kan vinden? Stop maar met zoeken, want u bent met uw vorige klik op de juiste site terecht gekomen. Woodfarm heeft namelijk prachtige vintage meubelen in haar assortiment en brengt haar prachtige meubilair graag naar Antwerpen. Wilt u meer weten over onze vintage meubelen in Antwerpen? Lees dan even verder.

WAT ZIJN VINTAGE MEUBELEN?

De term vintage is een erg populair begrip en geeft aan dat iets oud, maar nog altijd erg mooi is. Vintage meubelen, kleding, schoenen en (woon)accessoires zijn tegenwoordig helemaal in. Vintage kan erop duiden dat een product minimaal 30 jaar oud is, maar dit hoeft niet altijd. Onze vintage meubelen zijn dat gedeeltelijk wel, maar deels ook weer niet. Een vintage meubel lijkt wel wat oud, maar is volledig opgeknapt en daardoor van hoge kwaliteit. Het is dus totaal niet zo dat u bij een vintage meubel bang hoeft te zijn dat het meubelstuk zomaar kapot kan gaan.

VINTAGE TAFELS

De meubelen die wij in ons assortiment hebben zijn voor een groot gedeelte van hout. Zo zijn de tafelbladen altijd van hout, maar kan het onderstel eventueel van metaal zijn. Dit geeft een prachtige industrieel karkater aan de tafel, maar lijkt ook weer vintage. Zo kunnen meerdere stijlen gecombineerd worden. De tafels die wij u kunnen aanbieden zijn de volgende:

ANDER VINTAGE MEUBELEN

Maar ons assortiment bevat meer meubelen dan tafels. Zo hebben wij ook tv-meubelen, kasten, dressoirs, wasbakken en nog wat andere meubelen. Ook deze meubelen hebben wij in de vintage stijl. De dressoirs en kasten hebben een prachtige vintage uitstraling, maar zien er tegelijkertijd ook nog altijd uit als topkwaliteit. Het is mogelijk op bijpassende dressoirs en nachtkastje te kiezen voor bijvoorbeeld uw slaapkamer. Zo kunt u heel eenvoudig in één klap de vintage stijl thuis toepassen.

VINTAGE MEUBELEN BEZORGEN IN ANTWERPEN

Woont u in Antwerpen en zoekt u vintage meubelen? Of woont u elders in België en wilt u daar graag vintage meubelen ontvangen? Wij bezorgen onze vintage meubelen op vele plekken in Nederland en België. Interesse? Neem gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op.