Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Steigerhouten meubelen

Woont u in België en bent u op zoek naar steigerhouten meubelen? Zoekt u een partij die u van steigerhouten meubelen kan voorzien? Dan bent u bij Woodfarm aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk vrijwel alle meubelen maken van hout en hebben ook prachtig steigerhout in ons assortiment. Wilt u weten welke meubelen wij van steigerhout zoal hebben? Lees dan vooral even verder!

VAN WERKENDAM NAAR BELGIË VOOR STEIGERHOUTEN MEUBELEN

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dit ligt in de provincie Noord-Brabant op zo’n half uurtje rijden van de Vlaamse grens. Wij komen vaker en vaker in België om onze prachtige houten meubelen af te leveren. Het is voor ons dan ook geen enkel probleem waar in België u woont, wij komen in principe in heel Vlaanderen. Zou u graag eens bij ons willen komen om eerst onze meubelen te bekijken? Dat kan natuurlijk ook!

STEIGERHOUTEN MEUBELEN NAAR BELGIË

Het steigerhout dat wij gebruiken wordt in Nederland met zorg geselecteerd, gedroogd en bewerkt. Van steigerhout maken wij tafels, onderstellen, tv-meubels, kasten, planken, deuren en nog veel meer meubels. In principe kunnen wij op aanvraag alles maken van steigerhout. Zo zouden wij bijvoorbeeld ook een bar, loftdeur of ander object voor u kunnen maken van steigerhout.

STEIGERHOUT OP AANVRAAG

Meubelen van steigerhout behoren echter niet altijd tot ons assortiment en staan ook niet op onze website. Dit omdat het niet altijd voorradig is. Indien u geïnteresseerd bent in steigerhouten meubelen dan kunt u wel altijd bij ons aankloppen. In overleg kijken we graag wat er mogelijk is en proberen we u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ons bellen en mailen en bent daarnaast ook welkom bij ons in Werkendam. We raden aan eerst even contact op te nemen alvorens u bij ons langswipt. Zo staat u niet voor een dichte deur.