Spoorbiels tafel

Tafelbladen van oude spoorbielzen

Onze tafelbladen van oude spoorbielzen zijn te bestellen op aanvraag. Elk tafelblad word op maat gemaakt. Hieronder kunt u alle te bestellen opties vinden.

Te bestellen met rechte kanten of natuurlijke buitenkant.

Afwerking:  Geschuurd, op aanvraag kunnen wij de ronde gaten opvullen.

De oude spoorbielsplanken zijn standaard 250 cm lang, de bladen worden altijd standaard op deze lengte verlijmd.  We kunnen de bladen voor u inkorten, maar de prijs blijft gelijk.  Het blad word verlijmd uit 4 planken en zal ongeveer 90/95 cm breed zijn en 45 mm dik. Tafels langer dan 250 cm worden in wildverband verlijmd.
 
We kunnen de bladen voor u behandelen met 2 componenten matte blanke lak, de bladen worden 2 maal aan de onderzijde en 3 maal aan de bovenzijde behandeld. Het blad is dan goed beschermt tegen vocht en vuil. Deze behandeling kost €100,-  per m2.
 
Naast rechte bladen zijn deze tafelbladen van oude spoorbielsplanken ook te bestellen als rond of ovaal blad.
 
Deze tafelbladen worden bij ons op bestelling gemaakt, de levertijd is 3-4 weken.
Spoorbiels tafel

Tafelblad van de BOVENSTE spoorbielsplanken

Een oude spoorbiels word in 3 planken gezaagd. Dit tafelblad is van de bovenste planken gemaakt. Dit is de meest robuuste plank van de spoorbiels. De vlakken van waar het spoor aan de biels is bevestigd geweest zijn nog zichtbaar. De gaten van de bouten kunnen open blijven of opgevuld worden.

Spoorbiels tafel

Tafelblad van de MIDDELSTE spoorbielsplanken

Een oude spoorbiels word in 3 planken gezaagd. Dit tafelblad is van de middelste planken gemaakt. Dit is de meest gladde plank van de spoorbiels. De gaten van de bouten die in het hout zijn geslagen om het spoor aan de biels te bevestigen zijn nog zichtbaar. Deze kunnen open blijven of opgevuld worden.

Spoorbiels tafel

Tafelblad van de ONDERSTE spoorbielsplanken

Een oude spoorbiels word in 3 planken gezaagd. Dit tafelblad is van de onderste planken gemaakt. De gaten van de bouten die in het hout zijn geslagen om het spoor aande biels te bevestigen zijn bij deze planken niet zichtbaar. De tafel heeft wel een robuust oppervlak omdat het grind dat op het spoor onder de bielsen ligt een afdruk heeft achtergelaten in het hout.

Scroll naar top