Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Let op: vanaf 1 mei zijn wij gesloten op maandag.

Tafel gemaakt van ruw hout

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw woning, kantoorpand, horecagelegenheid of andere locatie? Wilt u graag een karakteristieke tafel die in het oog springt bij u en uw bezoekers? Dan is een tafel van ruw of ruig hout perfect voor u. Ruw hout heeft namelijk enkele specifieke kenmerken en is een ware eyecatcher voor uw ruimte. Wilt u alles weten over tafels van ruw hout?

WAT IS RUW HOUT?

Het hout dat wij gebruiken voor meubels is afkomstig uit Nederland. We selecteren dit hout met zorg, laten het drogen en bewerken het totdat het hout in perfecte staat verkeert. Ruw hout wordt gekenmerkt door de kieren, hoogteverschillen, eventuele gaatjes en ruige uitstraling van het hout. In principe kunnen alle houtsoorten worden bewerkt tot ruw hout. Wij hebben diverse ruwe houten tafels in ons assortiment.

TAFELS VAN RUW HOUT

Wij hebben verschillende houtsoorten waarvan wij ruwe tafels (kunnen) maken. Wij maken tafels van:

  • Eikenhout: Ons assortiment bevat specifieke ruige eikenhouten tafels. Deze tafels zijn robuustmassief en hebben een ruw karakter. Precies waarnaar u op zoek bent dus.
  • Boomstamtafels: Deze tafels zijn van zichzelf niet ruw, maar worden uitsluitend op aanvraag gemaakt. Dit betekent dat het mogelijk is dat wij de tafel vormen tot een ruw meubel. Wij kunnen enkel de zijkanten ruw maken, maar ook het volledige tafelblad een ruig karakter geven.
  • Spoorbielsplanken: Spoorbielzen zijn de planken die jarenlang dwars onder het treinspoor hebben gelegen. De planken hebben nog enkele gebruikssporen van hun vorige leven en hebben daardoor een ruw karakter. Deze ruige uitstraling kunnen wij op aanvraag extra kracht geven. De planken hebben van zichzelf nog enkel gaten van de spoorrails.
  • Wagonplanken: De vloeren die jarenlang in een goederenwagon hebben gezeten zijn tegenwoordig helemaal klaar voor een nieuw bestaan als tafelblad. De planken zijn robuust en hebben nog enkele verfresten van de rode, grijze, witte of zwarte wagons. Dit geeft de tafel een ruw karakter.
  • Oude scheepsvloeren: Door de vele laad- en loswerkzaamheden hebben de planken van oude scheepsvloeren een doorleefd karakter. Wij kunnen de vloeren zowel strak als ruw maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

ONDERSTELLEN VOOR EEN RUWE TAFEL

Een onderstel is belangrijk voor de uitstraling van uw tafel. Een onderstel is voor een groot deel verantwoordelijk voor de stijl van het product. Wij hebben een aantal houten onderstellen en ruim 45 metalen onderstellen in ons assortiment. De houten onderstellen kunnen ruw worden geleverd. De metalen onderstellen zijn strak, maar geven de tafel wel een prachtig industrieel karakter. Neem een kijkje op onze site of vraag ons naar de mogelijkheden qua onderstel.

RUWE TAFEL AANSCHAFFEN

Bent u tevreden met dat wat u gelezen heeft over onze ruwe tafels? Wilt u graag een ruwe tafel aanschaffen of bent u benieuwd naar extra informatie? Schroom niet en vraag ons gerust om geheel vrijblijvend advies op maat.