Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Maatwerk tafel laten maken

Wilt u een nieuwe tafel aanschaffen voor in uw huis? Heeft u specifieke wensen voor uw tafel en bent u benieuwd of maatwerk mogelijk is? Wij kunnen onze tafels volledig op maat maken en leveren. Wij hebben tafels van diverse materialen en kunnen die in elke denkbare maat of vorm fabriceren. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en voordelen? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

WAAROM EEN TAFEL OP MAAT LATEN MAKEN?

Heeft u een grote of juist kleine ruimte? Wilt u een tafel die perfect past op deze locatie? Wij kunnen hele grote en kleine tafels maken. Grote tafels kunnen zeer geschikt zijn voor horecagelegenheden, kantoren en vergaderruimtes. Ze zorgen voor rust, efficiënt ruimte gebruik en warmte. Kleine tafels zijn geschikt om een leegstaand plekje op te leuken en gezelliger te maken. Naast de lengte en breedte kunt u ook de hoogte van de tafel en dikte van het blad deels zelf invullen. Zo ontvangt u altijd een tafel die voldoet aan uw wensen. Weet u niet goed wat u wilt? Wij adviseren en helpen u natuurlijk graag bij het samenstellen van de perfecte tafel.

VERSCHILLENDE MATERIALEN VOOR MAATWERK TAFELS

Maatwerk is mogelijk bij elke houtsoort. Wij leveren tafels van in Nederland geselecteerd, gedroogd, behandeld hout. Onze producten zijn zeer duurzaam en worden altijd in een perfecte staat afgeleverd. We gebruiken de volgende houtsoorten voor het maken van tafels:

  • Boomstamtafels: Elke boomstam is uniek en daardoor elke boomstamtafel ook. Wij maken boomstamtafels uitsluitend op aanvraag. De tafelbladen zijn van zichzelf vrij dik waardoor de tafel een stoer uiterlijk heeft. De tafels zijn massief en hebben vele mogelijkheden qua maatwerk. De tafels passen in elke huiselijke stijl.
  • Populieren boomstamtafels: De populieren boomstamtafels lijken op de andere boomstamtafels, maar zijn net even wat anders. Doordat populieren in het midden smaller zijn dan aan de onderkant van de boom varieert de breedte van de boom nogal. Zo is de tafel aan de ene zijde breder dan aan de andere zijde. Populieren boomstamtafels kunnen van een halve tot wel vijf meter worden gemaakt. Altijd een maat die u zoekt dus.
  • Oude spoorbielzen: De ‘dwarsliggers’ die jarenlang onder het treinspoor hebben gelegen zijn door ons volledig opgeknapt en klaar voor hun nieuwe leven. Ze bevatten nog enkele ‘littekens’ van hun vorige gebruik en ogen zeer fraai. Wij kunnen oude spoorbielstafels in bijna elke vorm en maat maken.
  • Grenen wagonplanken: De grenen wagonplanken die wij gebruiken voor onze tafels zijn zeer speciaal. De planken hebben jarenlang als vloer gediend en hebben in sommige gevallen nog voorzien van rode, witte, grijze of zwarte verf vanuit de wagons. De tafels zien er werkelijk prachtig uit.
  • Azobe scheepsvloeren: Deze tafels hebben een mooi doorleefd karakter. Ze zijn vanwege de vele laad- en loswerkzaamheden veel gebruikt, maar inmiddels mooi opgeknapt. De tafels zijn zeer uniek en hebben vele mogelijkheden.

Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie over alle houtsoorten.

VORM OP MAAT

Wilt u een ronde of ovalen tafel aanschaffen? Deze tafels hebben een aantal voordelen. Ze bevorderen gesprekken, vergaderen en andere gelegenheden, hebben geen harde punten waar u zich aan kan stoten en vrolijken de ruimte op met hun organische vorm. Wij kunnen zowel grote als kleine ronde/ovale tafels maken. Maar ook rechthoekige, vierkante of andere vormen zijn natuurlijk mogelijk en hebben vele voordelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden qua formaat.

ONDERSTEL MAATWERK: ALTIJD EEN GESCHIKT ONDERSTEL

Wanneer u een onderstel kiest moet u een aantal stappen doorlopen. Allereest in het belangrijk om te weten welk materiaal onderstel u wilt. Wij hebben houten en metalen onderstellen in ons assortiment. Met een houten onderstel haalt u de warmte in huis, terwijl een metalen onderstel garant staat voor een industriële look. Wanneer u een keuze qua stijl gemaakt heeft is het tijd voor de vorm. Afhankelijk van de grote van uw tafel kunt u een onderstel selecteren. Denk hierbij na over de zitplekken en het feit dat een onderstel niet de beenruimte moet beperken. Wij hebben onderstellen in verschillende vormen die zowel in het midden als aan de korte zijdes van de tafel bevestigd kunnen worden.

TAFEL OP MAAT AANSCHAFFEN

Bent u overtuigd van het feit dat een tafel op maat iets voor u is? Wilt u graag meer informatie ontvangen? U kunt ons altijd benaderen voor advies op maat. Dit contact is natuurlijk geheel vrijblijvend.