Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Goedkope meubelen West-Vlaanderen

Bent woonachtig in de Vlaamse provincie West-Vlaanderen en zoekt u naar nieuwe meubelen om uw woning mee in te richten? Houdt u net als wij Hollanders er niet van om te veel te betalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van de allermooiste houten meubelen, zonder dat u daar veel geld aan kwijt bent. Alles weten over de relatief goedkope meubelen die wij naar West-Vlaanderen brengen? Lees dan vooral even verder!

WOODFARM; UW SPECIALIST IN GOEDKOPE HOUTEN MEUBELS

Woodfarm zit gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Deze plaats ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en op net iets meer dan een half uur rijden van de Vlaamse grens. Het werkgebied van Woodfarm bevat grote delen van Nederland, maar ook zeker van België. Zeer regelmatig, en steeds vaker overigens, mogen wij onze prachtige meubelen naar België transporten. De meubelen die Woodfarm heeft zijn doorgaans gemaakt van hout. Ons assortiment bevat prachtige tafels (van allerlei houtsoorten), dressoirs, kasten, tv-meubels en nog veel meer ander meubilair.

HOUTEN MEUBELS VAN TOPKWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Het hout dat Woodfarm gebruikt voor haar tafels en andere meubelen is allemaal met zorg geselecteerd, gedroogd, bewerkt en verzorgd in Nederland. Het hout komt overigens ook allemaal uit Nederland. Sommige onderdelen zijn al jaren oud en door ons een nieuw leven gegeven. Ander hout is helemaal nieuw en klaar om te schitteren in uw huis, kantoor, horecazaak of andere plek waar u graag een prachtig houten meubel wilt hebben.

ASSORTIMENT VAN WOODFARM: GOEDKOPE MEUBELEN IN PRACHTIGE STAAT

Onze meubelen zijn van hout, in meerdere stijlen, uniek, in perfecte staat, zien er prachtig uit en zijn daarnaast ook nog eens scherp geprijsd. We geven toe dat het haast te mooi klinkt om waar te zijn, maar het is écht zo! Ons assortiment bevat veel tafels, maar dus ook voldoende andere meubelen. Qua tafelbladen hebben wij:

  • Eiken tafelbladen: Op het gebied van eiken tafels hebben wij veel keus. Zo hebben wij nieuw, oud, ruw, thermisch, geborsteld en ruig eikenhout in ons assortiment. Deze tafelbladen zijn er daarnaast ook nog eens in verschillende vormen zoals rond, ovaal, vierkant en rechthoekig.
  • Boomstambladen: Van boomstammen kunnen wij prachtige tafels maken. Een boomstamtafel is altijd uniek en oogt zeer fraai. Deze tafels maken wij uitsluitend op aanvraag en kunnen we zeer lang maken indien u dat wilt. Omdat een boomstamtafel altijd uniek is kunnen we van deze tafel geen prijsoverzicht geven. Om deze reden raden we aan om contact met ons op te nemen.
  • Grenen wagonplanken: De planken die jarenlang in goederenwagons hebben gediend als vloer en wanden zijn door ons helemaal klaargestoomd voor een tweede leven. Deze planken zijn er doorleefd uit, maar zijn in perfecte staat. Tafelbladen van grenen wagonplanken lijken erg stoer en industrieel. Bij deze huiselijke stijlen passen deze tafels dan ook erg goed.
  • Azobe scheepsvloeren: De vloer van oude schepen wordt door ons ook gerecycled tot prachtig hout voor tafelbladen. Deze tafels zijn zeer uniek, passen in meerdere stijlen en hebben een hele karakteristieke uitstraling. Wilt u een tafel die een echte eyecatcher is? Dan is een tafel van oude Azobe scheepsvloerplanken iets voor u!

 Naast deze tafelbladen hebben wij ook onderstellen in allerlei soorten, vormen en maten. Ook bevat ons assortiment dressoirs, tv-meubels, kasten, bijzettafels en zelfs wasbakken. Benieuwd naar wat ons assortiment allemaal bevat? Kijk dan eens rond op onze site.

GOEDKOPE MEUBELEN NAAR WEST-VLAANDEREN

Dat wat iemand goedkoop vindt dat hangt nogal af van de dikte van zijn of haar portemonnee. De meubelen die Woodfarm heeft worden door de ene persoon daardoor als goedkoop bestempeld, terwijl een ander het meubelstuk te duur kan vinden. Wij kunnen alleen maar zeggen dat Woodfarm scherp geprijsd is en ook uitsluitend eerlijke prijzen hanteert. Benieuwd naar onze meubelen en dienstverlening? Neem dan gerust een vrijblijvend contact met ons op!