TV meubel van spoorbielzen

TV meubel

Bent u bezig met het inrichten van uw woonkamer? Wilt u graag een mooi, karakteristiek en stoer televisiemeubel aanschaffen? Een televisiemeubel van oude spoorbielzen is dan echt wat voor u. Met dit televisiemeubel haalt u een echte eyecatcher in huis. Wilt u meer weten over ons tv-meubel van oude spoorbielzen? In dit artikel vertellen we u alle belangrijke informatie.

Wat is een spoorbiels?

Een spoorbiels. Bij sommigen zal een lampje gaan branden, anderen hebben geen idee wat voor hout het is. Een spoorbiels is de zogenaamde ‘dwarsligger’ onder het treinspoor. De spoorbielzen die niet meer gebruikt worden, worden door ons met zorg geselecteerd, gedroogd, onder handen genomen en gefabriceerd tot tv-meubel of tafelblad. Want naast mooie televisiemeubels maken wij ook prachtige tafelbladen van oude spoorbielzen. Deze tafels en televisiemeubels hebben, in combinatie met een metalen onderstel, een prachtig industrieel karakter. Dit wordt versterkt door het feit dat spoorbielsplanken nog enkele ronde gaten van hun vorige gebruiksdoeleinden bevatten. Dit geeft een extra dimensie aan de uitstraling van een spoorbiels. Mocht u toch problemen hebben met de ronde gaatjes dan is dat geen probleem. Wij kunnen deze gaten namelijk zo opvullen dat u er niks meer van ziet.

Tv-meubel van natuurhout

Een spoorbielsplank is een prachtig voorbeeld van natuurhout. Dit hout heeft er al een heel leven opzitten en heeft daardoor een zeer karakteristiek uiterlijk. Door de dikte van het meubel en de structuur van het hout zijn onze televisie zijn robuust en ruig. De televisiemeubels van spoorbielsplanken zijn in verschillende varianten. Zo hebben wij gezandstraalde en gezaagde televisiemeubels. Het verschil zit hem in het feit dat een gezandstraalde variant want natuurlijker lijkt en een gezaagd televisiemeubel wat strakker. Verder is er een keuze tussen een één- of een tweedelige versie. De tweedelige versies zijn wat breder en lijken daardoor nog massiever. De hoogte van onze televisiemeubels van spoorbielzen is 40 of 42 centimeter. De lengte kan variëren van 100 tot wel 260 centimeter. Voor elke woonkamer kunnen wij dus een geschikt televisiemeubel leveren. In onze webshop zijn vele afmetingen en bijbehorende prijzen te vinden. Wenst u een afmeting die hier niet tussen staat? Dat is geen probleem. Maatwerk is namelijk mogelijk.

Televisiemeubel van spoorbielshout aanschaffen

Bent u tevreden met dat wat u gelezen hebt over onze spoorbielsplanken televisiemeubels? Wilt u onze tv-meubels graag eens bekijken? U bent natuurlijk altijd welkom bij ons om onze producten te bekijken.

Dyrene Lambregtse
Dyrene Lambregtse
"Helemaal top. Wij zijn heel blij!"
Lees verder
Ontspannen sfeer, mooie houten balken en planken en een geweldige service. Dat alles ook nog eens voor een écht goede prijs vergeleken met andere houthandelaars. Helemaal top, wij zijn heel blij!
Gert Jan Stevens
Gert Jan Stevens
Hele gave producten! Super blij mee.
Lees verder
Wat een super gave producten! Wij zijn heel blij met onze tafel en kast.
Previous
Next
Scroll naar top