Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubels bezorgen in Brugge

Bent u woonachtig in Brugge of in de buurt van deze Vlaamse stad? Wilt u graag prachtige houten meubels ontvangen thuis in Brugge? Woodfarm maakt allerlei prachtige tafels en andere meubels en kan haar prachtige producten ook afleveren in het Belgische Brugge. Benieuwd naar de meubelen die Woodfarm te bieden heeft en wat een tafel, kast of ander meubelstuk van Woodfarm zo bijzonder maakt? Lees dan dit artikel.

MEUBELS NAAR BRUGGE

Woodfarm is gevestigd in het Nederlandse Werkendam. Dat ligt in Noord-Brabant en is dus relatief dichtbij België. Wij bezorgen met enige regelmaat onze prachtige tafels en andere meubels in en rondom Belgische steden. Brugge is één van de steden waar wij regelmatig komen om meubels te bezorgen. Welke meubels wij zoal hebben? Dat zijn er nogal wat.

VERSCHILLENDE SOORTEN TAFELS

Wij hebben in ons assortiment allerlei prachtige houten tafels. Onze tafels zijn er in verschillende stijlen en van verschillende houtsoorten. Zo hebben wij:

  • Boomstamtafels: Onze boomstamtafels zijn gemaakt van echte boomstammen. Deze tafels hebben een zeer karakteristieke look en ogen erg robuust.
  • Populieren boomstamtafels: Ook populieren boomstamtafels zijn prachtig en erg uniek. Deze tafels hebben een iets andere look dan de reguliere boomstamtafels. Zo loopt de populieren boomstamtafel aan de enige kant wat uit omdat dit nou eenmaal de vorm van de boom is. Dit geeft een heel speels gevoel aan de tafel.
  • Eikenhouten tafels: Ons assortiment heeft allerlei varianten eikenhout. Denk aan ruig, thermisch, nieuw, oud en geborsteld. Al deze tafels zijn in tientallen formaten leverbaar en kunnen worden voorzien van een prachtig onderstel.
  • Azobe scheepsvloerentafels: Hout dat jarenlang als vloer heeft gediend in een schip wordt tegenwoordig door ons gebruikt om prachtige tafels te maken. Het hout heeft een schitterend doorleefd karakter en oogt zeer fraai.
  • Grenen wagonplanken: Ook van oude wagonplanken maken wij tafels. Dit hout wordt door ons een tweede leven geschonken en ziet er werkelijk prachtig uit. Tafels van grenen wagonplanken passen in landelijke stijlen, maar zijn ook uitermate geschikt voor de industriële stijl.
  • Oude spoorbielzen: De bielzen die jarenlang onder het treinspoor hebben gelegen kunnen van ons ook een tweede leven als tafel krijgen. Wij knappen die hout op en maken karakteristieke tafels van deze oude spoorbielzen. De tafels zijn voorzien van gaten, maar deze gaten kunnen we eventueel opvullen.

ONDERSTEL VOOR EEN TAFEL

Naast tafelbladen hebben wij ook diverse keuze in onderstellen voor een tafel. Wij hebben houten tafelonderstellen en metalen onderstellen. Een tafelonderstel van hout is perfect voor een landelijke en rustige sfeer, met een metalen tafelonderstel zorgt u meer voor een industriële en stoere uitstraling. Wij hebben onze onderstellen in allerlei vormen en varianten. Zo kunnen wij een onderstel in het midden bevestigen, maar ook aan de zijkant. Verder hebben we verschillende vormen. Denk aan X-, H-, N-, U-vormige tafelonderstellen.

ANDERE MEUBELS NAAR BRUGGE

Maar naast tafels hebben wij nog veel meer meubels. Zo hebben wij van de bovenste houtsoorten en materialen ook tv-meubels, kasten en ander meubilair. Deze meubels hebben wij in verschillende varianten. Om meer te weten te komen over de diverse kasten en andere meubels kunt u het beste even rondkijken op onze website.

MEUBELS IN BRUGGE LATEN BEZORGEN

Wilt u graag onze meubels in Brugge laten bezorgen? Zou u graag meer informatie willen over onze meubels of wilt u eens langskomen bij ons om naar meubels te kijken? Wij hebben graag contact met u en nodigen u van harte uit. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.