Snelle levertijden
Showroom/werkplaats in Werkendam
Duurzaamheid voorop
Bezorgen en monteren aan huis
Handgemaakt en maatwerk

Vaak gezocht

Kom langs in de showroom

Maak simpel een afspraak en kom onze producten in de showroom bekijken.
Afspraak maken
Bel ons
+31(0)183511930
Ma t/m vr 8.00 - 17.00
Za 9.00 - 13.00
Mail ons
info@woodfarm.nl
Adresgegevens
Steurgat 3-1
4251 NG Werkendam

Welkom

+

Meubelen Brugge: Prachtige houten meubelen in Brugge

Woont u in Brussel of de omgeving van deze Belgische hoofdstad en bent u op zoek naar nieuwe meubelen? Bent u een liefhebber van houten meubelen en zoekt u naar prachtige nieuwe meubels? Dan bent u op de juiste site. Woodfarm is namelijk gespecialiseerd in prachtige meubelen en levert tafels, kasten, dressoirs en andere meubelstukken af in zowel Nederland als België. Benieuwd naar onze meubels en dienstverlening? Wij vertellen het allemaal in dit artikel!

WOODFARM: HOUTEN KARAKTERISTIEKE MEUBELEN OOK NAAR BRUSSEL

Woodfarm zit gevestigd in Werkendam in Nederland. Het werkgebied van ons bestaat uit grote delen van zowel Nederland als België. Wij komen steeds vaker naar onze zuiderburen om onze prachtige meubelen af te leveren. Brussel is voor onze net wat minder dan anderhalf uur rijden. Voor ons is dat totaal geen probleem omdat wij graag ook in België onze prachtige meubelen bezorgen.

De meubelen van Woodfarm worden vrijwel allemaal gemaakt van hout. Hiervoor gebruiken we hout dat wij in Nederland met zorg selecteren, drogen, bewerken, verzorgen en vervolgens produceren tot tafelblad, onderstel of ander meubilair.

HOUTEN TAFELBLADEN VAN WOODFARM

Wij hebben in ons assortiment verschillende houtsoorten. We zullen ze even allemaal benoemen en omschrijven:

  • Boomstamtafels: Een boomstamtafel is altijd uniek. Wij maken deze tafels uitsluitend op aanvraag. Boomstamtafels zijn prachtig, fris en vallen op. Een boomstamtafel kan met een metalen onderstel perfect in een industriële stijl, maar past ook enorm goed in andere stijlen.
  • Populieren boomstamtafels: Een populieren boomstamtafel is net wat anders dan een ‘gewone’ boomstamtafel. Dit zit hem erin dat een populieren boomstamtafel wat speelser is. Zo loopt de tafel niet altijd even breed door. Dit heeft te maken met de boom zelf die onderaan breder is dan in het midden.
  • Grenen wagonplanken: De vloeren en wanden van grenen wagonplanken worden door ons helemaal opgeknapt en klaargestoomd voor een tweede leven als tafelblad. Dit hout ziet er doorleeft uit, is zeer karakteristiek en straalt zowel warmte als stoerheid uit.
  • Oude spoorbielzen: Het hout dat jarenlang onder het spoor heeft gelegen is wordt door ons opgeknapt en bewerkt. Wij geven dit hout een tweede leven als tafelblad. Het hout heeft nog enkele zichtbare ‘littekens’ van het vorige leven en ziet er daardoor heel karakteristiek uit. Deze tafels lijken robuust, warm en erg fraai en zijn in verschillende maten verkrijgbaar.
  • Azobe scheepsvloeren: De vloeren van oude binnenschepen worden door ons ook gebruikt als hout voor tafelbladen. Dit hout ziet er zeer doorleefd uit en heeft een hele rustige uitstraling. Aan deze tafels kunt u heerlijk ontspannen en zal u zich zeker op uw gemak voelen.

ANDERE MEUBELEN VAN WOODFARM

Maar wij hebben meer in ons assortiment dan tafelbladen. Zo hebben wij ook onderstellen, kasten, dressoirs, tv-meubels, bijzettafels, wasbakken en nog andere meubelen in ons assortiment. Deze meubelen hebben wij in allerlei soorten en van verschillende materialen. Wilt u weten wat wij zoal hebben? Kijk dan eens rond op onze site.

MEUBELEN NAAR BRUSSEL

Wilt u graag dat wij onze meubelen bij u in Brussel afleveren? Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op. Wij helpen u graag!