Meest gestelde vragen

Je ontvangt je orderbevestiging per mail zodra je de bestelling via de website hebt voltooid. In deze orderbevestiging kun je een overzicht vinden van de door jou bestelde producten.

Online kun je je bestelling betalen met deze betalingsmogelijkheden:

  • Ideal
  • Bankoverdracht
  • Credit Card
  • KBC/CBC Betaalknop

Heeft u een wandplank of klein product besteld? Dan kunnen wij deze via PostNL versturen. De maximale afmetingen om te versturen zijn: 170 x 10 x 50 cm – max. 30 kg

  • Verzendkosten via PostNL: €15,00
Bezorgen door koeriersdienst in Nederland & België:

  • Bezorgen: €100,00
  • Bezorgen + monteren: €125,00
 

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Je kunt zelf geen exacte bezorgdatum kiezen. Zodra de bestelling klaar is nemen we contact met je op om het exacte bezorgmoment in te plannen. 

Op onze maatwerkproducten is geen herroepingsrecht van kracht. Al onze producten worden namelijk speciaal voor jou op maat gemaakt.

Je kunt je meubelstuk het beste schoonmaken met een lichtvochtige doek. 

Jazeker, binnen onze openingstijden kun je altijd even langskomen. Er is altijd wel iemand aanwezig die je kan helpen.

Woodfarm heeft ontzettend veel soorten hout op voorraad, heb je hout nodig voor een doe-het-zelf project? Dan kun je het hout zelf uit komen zoeken en direct meenemen.

Maandag : 8.00 – 17.00
Dinsdag : 8.00 – 17.00
Woensdag : 8.00 – 17.00
Donderdag : 8.00 – 17.00
Vrijdag : 8.00 – 17.00
Zaterdag : 9.00 – 13.00
Zondag : Gesloten

Lunchpauze : 12.30 – 13.00

De hoogte van een tafel inclusief het blad is meestal 76 centimeter. Heb je een blad van 40mm dikte, dan kun je het beste kiezen voor een onderstel dat 72 centimeter hoog is. Maar is je blad 60 – 80mm dik? Kies dan voor een onderstel van 68 centimeter hoog.

Jazeker, bij de tafelbladen kun je er ook voor kiezen om er geen onderstel bij te bestellen. En op de pagina onderstellen kun je onze onderstellen ook los bestellen. 

Onze tafelbladen zijn natuurproducten, dit betekend dat het reageert op de omgevingsfactoren. Met name de luchtvochtigheid speelt hierin een grote rol. Hout zal nauwelijks werken wanneer de luchtvochtigheid in huis redelijk gelijk blijft. De luchtvochtigheid kan met name in het stookseizoen extreem laag worden. Dit kan als gevolg hebben dat er lichte scheurvorming in het tafelblad kan plaatsvinden. Een constante luchtvochtigheid tussen de 50% en 60% is voor houtproducten en voor jezelf een gezond leefklimaat.

In onze garantievoorwaarden zijn alleen productiefouten opgenomen. Het werken van hout valt niet onder onze garantievoorwaarden. Het valt onder de  verantwoordelijkheid van de klant zelf om het werken van het hout zoveel mogelijk te beperken.

Nee, zodra wij de bestelling hebben ontvangen nemen wij deze meteen in productie. De bestelling kan dan niet meer geannuleerd worden.

Voor zakelijke klanten hebben wij speciale afspraken, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar top