Boomstamtafel

Boomstambladen

Prijsindicatie: €750,- per m2

Onze boomstambladen zijn gemaakt van inlands (Nederlands) eiken. De stammen zijn met zorg door ons geselecteerd, gezaagd en gedroogd. We kunnen voor dit product geen tabel met standaard afmetingen en prijzen geven omdat elke stam uniek is. Onze boomstambladen zijn met deze reden alleen op aanvraag te bestellen.

Een boomstamblad kan uit 1 deel gemaakt worden of uit 2 delen. Bij een boomstamblad uit 1 deel is de breedte van de tafel beperkt tot een bepaalde afmeting, bij een blad uit 2 delen hebben we meer ruimte om de breedte zelf te bepalen. Een boomstamblad die breder is dan 1 meter is in dit geval ook mogelijk, daarnaast is dit blad stabieler en werkt het hout minder dan een blad uit 1 deel. Het blad heeft een dikte van ± 70 mm.

De tafel word door ons volledig geschuurd, voorzien van metalen strips aan de onderzijde om de werking van het hout tegen te gaan, en eventueel als u daarvoor kiest behandeld met matte blanke lak.

We kunnen de bladen voor u behandelen met 2 componenten matte blanke lak, de bladen worden 2 maal aan de onderzijde en 3 maal aan de bovenzijde behandeld. Het blad is dan goed beschermt tegen vocht en vuil. Deze behandeling kost €100,- per m2.

Scroll naar top